Voti ha minden igaz hozzám lehozhatod a kocsmába a damjanich utcába, sajna még nem lesz üzemben, sza sztem ott elfér...ha a hösökrõl lesz a rajt onnan közel is van /nem nézegettem a cm oldalt mostanság/Köszi!
Szét lehet kapni. Nagy erkélyetek van? Mert ebbõl kettõ is lenne, az kb 4 bringányi hely! Hát igen valami tömegközlekedéssel.
Hmm... közben azon gondolkodom nem bonyolítom-e túl a dolgot. Lehet, hogy inkább valami szerszám nélkül oldható gyorszárat kellene szereznem és pályaudvaron szét/össze szereléssel megoldani...
edit: üdv Tailor!
Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Írta 2006. március 16. - 19:41

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 16. - 19:40

márcsak meg kéne kutatni a listát

vendég_rainman_*
Írta 2006. március 16. - 19:14

... bementem és az eladó mosolyogva azzal üdvözölt látva a kelly's baseball sapimat h idei modellek még nem jöttek ...
Írta 2006. március 16. - 17:48

Akkor asszem marad a vonatozás, csak legalább azt tudnám a vonat elején vagy a végén lesz a bringaszállító. Ehhh máv
Amúgy ez most nem az autómentes világnap, hanem a Föld napja. Ráadásul szerintem a CM sem teljesen az autózás ellen van, hanem az ésszerûen használt kerékpár-tömegközlekedés-autó kombó mellett. Ti pont nem az a csoport vagytok a két gyerekkel, akinek ne lehetne akár még az autómentes napon is indokoltan használni a kocsit. Szerintem, de aztán azt is el tudom képzelni, hogy másképp gondolod.

Írta 2006. március 16. - 14:28

Írta 2006. március 16. - 14:14

Írta 2006. március 16. - 14:04

Köszi!
Szét lehet kapni. Nagy erkélyetek van? Mert ebbõl kettõ is lenne, az kb 4 bringányi hely! Hát igen valami tömegközlekedéssel.
Hmm... közben azon gondolkodom nem bonyolítom-e túl a dolgot. Lehet, hogy inkább valami szerszám nélkül oldható gyorszárat kellene szereznem és pályaudvaron szét/össze szereléssel megoldani...
Nem, nincs valami nagy erkélyünk.

Van még egy loggiánk, de oda a sajátomat sem merem kirakni, mert a szomszédék ajtaja is oda nyílik, meg a lépcsõház is. Nem a szomszéd bácsitól féltem, õk nagyon rendesek, hanem a gyenge ajtótól.
Írta 2006. március 16. - 14:03

Hé! Az elõbb még cuki voltál.
Ez aranyos .

Írta 2006. március 16. - 14:01

Írta 2006. március 16. - 13:39

vendég_avus_*
Írta 2006. március 16. - 13:35

Írta 2006. március 16. - 13:33

Írta 2006. március 16. - 12:45

Köszi.
Most hogy lesz rendes CM visszavonom a gyerekutánfutó felajánlást, bár láttam hogy nem is ilyen kellene. Már csak azt nem tudom hogyan fogom eljuttatni meg visszajuttatni ezeket bringástól, mert a vonatra nem fér fel autóba meg elvbõl nem ülök aznap (meg amúgy sem lenne megoldható, a teherautóba beférnek a bringák de a család nem, a személyautóba meg befér a család de a bringák nem).
Szóval kedves Klubtársak azzal a kéréssel fordulnék felétek, hogy lenne-e köztetek valaki (lehetõleg a CM induló és végpontjához közel lakó) akihez a CM elõtti napokban el lehetne helyezni, majd a CM-re elhozni utána pedig ismét elhelyezni ilyenbõl kettõt:
Persze addigra szépen le lesz festve...
A liftbe nem nagyon férne el, de ha szét lehet szerelni, akkor pár napig ellehetnek az erkélyen, ha az jó. Majd kidobálom onnan az üres dobozokat, amiket eddig lustaságból nem tettem meg.

De hozzánk hogy jönnétek el? Vonattal?
Írta 2006. március 16. - 12:38

Most hogy lesz rendes CM visszavonom a gyerekutánfutó felajánlást, bár láttam hogy nem is ilyen kellene. Már csak azt nem tudom hogyan fogom eljuttatni meg visszajuttatni ezeket bringástól, mert a vonatra nem fér fel autóba meg elvbõl nem ülök aznap (meg amúgy sem lenne megoldható, a teherautóba beférnek a bringák de a család nem, a személyautóba meg befér a család de a bringák nem

Szóval kedves Klubtársak azzal a kéréssel fordulnék felétek, hogy lenne-e köztetek valaki (lehetõleg a CM induló és végpontjához közel lakó) akihez a CM elõtti napokban el lehetne helyezni, majd a CM-re elhozni utána pedig ismét elhelyezni ilyenbõl kettõt:

Persze addigra szépen le lesz festve...
Írta 2006. március 16. - 11:10

akkor mindenkinek jobbulást csak nekem nem:D
a grammoláshoz annyit hogy, igenis számít aza 3-4 kiló ami lejön olykor 100ezer forint költséggel. ez csak a versenyzõknek éri meg nem hiszem hogy nekünk igen. gyári adatok szerint a kbix carbon nyeregcsõ nehezebb mint az alu: tehát nem feltétlen kell drága carbon cuccokat aggatnunk a szemünk fényére.

bikebuddha: látom neveled az utánpótlást

rainman: ehh igen a kormány csak azért van hogy lenyomja az orrát
voti: sok szerencsét a futamhoz
(ugye mondanom sem kell hogy megyek?)
UI:ha de sokat irtatok már félórája ezt irom

Írta 2006. március 16. - 10:08

Én is Magellan Hydrát néztem ki a gyereknek. 15 -16 -os vázzal. Tudnál nekem írni róla valamit ?
Persze ha mit ...
Hát igazsság szerint nem sokat tudok írni róla, mert nem én használom.

Gripshiftes, vagy lehet, hogy valahogy másként hívják a váltót, de szerintem sejted, hogy mire gondolok. Azt viszont nem tudom hány sebességes, talán 18, vagy 21, kevesebb mint az enyém, úgy emlékszem.
Igazság szerint azért ez lett, mert eltekintve a T#sco, meg a madaras t#sco kínálatától nem láttunk sehol junior méretû bringát. A két említett helyen mûanyagfékes vacakok voltak.
Örültünk, hogy találtunk egy normálisabb darabot.
Írta 2006. március 16. - 10:03

Remélem úgy lesz! Egyenlõre hányás hasmenés játszik és minden végtagom fáj.
Ó bakker, mennyi kripli van itt. Én is mászok ki meg újra ki a náthából, mint egy soha véget nem érõ filmben.
Írta 2006. március 16. - 09:42

Mi egy Magellan Hydra-t vettünk a fiunknak, és a láb-hosszt mértük csak meg, a keze elég nehezen éri el a kormányt, de nem akartuk visszavinni, mert évente kellene akkor neki másik bringa. Ez alapnak jó, aztán majd alakítgatja, ha akarja. Nekünk is mondogatták, hogy nem jó, nem jó, de közben a gyerek nagyon élvezi, és egyedül ez a fontos.
Én is Magellan Hydrát néztem ki a gyereknek. 15 -16 -os vázzal. Tudnál nekem írni róla valamit ?
Persze ha mit ...

Írta 2006. március 16. - 09:40

Remélem úgy lesz! Egyenlõre hányás hasmenés játszik és minden végtagom fáj.ahol voti is teker majd
Írta 2006. március 16. - 08:35

El is felejtettem ez ma lõttük a Budafoki-Dombovári keresztezõdésében eltudnék beszélgetni a tervezõ-kivitelezõvel hogy is gondolta ezt
http://kep.tar.hu/kb...4358/20458423#2
Ezekszerint nem szoktatok a www.bringaut.hu -ra járni? Régen ez volt a freeblogon a bringás szégyenfal, de aztán kinõtte magát egy egyesületté.