Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:P nekem már van egy 3asom csak ha akarom h felvegyenek akkor jó lenne javítani...

Ruházattal kapcs a filozófiám még mindig az h víz van, mosógép van, áram van... rétegesen felöltözök és volt h a termó cuccban még hóban is izzadtam... Van egy randa esõkabátom ami nem ázik be és a folyóvízzel lejön róla a sár és a harsány színe miatt még feltûnõ is uh még látszom is benne...

Sárhányó: ez is egy vicces téma!! Ha visszaolvasol 1-2 hetet vagy rákeresel akkor láthatod h md-t cukkoltuk hogy hogy lehet egy kelly's-re sárhányót tenni meg fõleg olyan kajlát, aztán egy napig arról beszéltünk h ki milyen sárghányót akar venni :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Deep, nagyjából senki bringáján nem lesz holnap sárvédõ. Azért jó õrlõdést :).

Szerk: ja és valami 10 fok körüli idõt jósolnak, szóval lehet h a ruházatot sem kell túllihegni.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Rainman, az az idõ lehet hogy soknak tûnik, de ha azt nézed nincs addig két hónap sem... szóval egy kicsit para...
De azért mégsem, nekem most nincs nõm, mégis lesz@rom az egészet... :D:D

valahogy csak menni fog... csak jó passzban kéne hogy legyek akkor:D

ja és kösz a kenés-tippeket

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Ez velem is így szokott lenni vizsgaidõszakban! :) Mindig találok sokkal fontosabbat :D Hajrá matek! :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát nem nagyon jelentkeztek még a cm-ról a kelly's-esek akiket meginvitáltam, sõt szerdán is elkaptam a budai rakparton egy srácot!

Hát matekoznom nekem is kéne az érettségi miatt, de vhogy még olyan soknak tûnik az addigi idõ... Érdekes mióta bnõm van nem érdekel semmi... csak vele akarok lenni ha meg nem vagyunk együtt akkor meg elmegyek bringázni mert mozgáshiányom van és nem vagyok teljes a bringám nélkül.. De a szakdogámat is alig csinálom, meg az érettségi is... Fú züllök nagyon :)

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
2Avus: Hát még mindig örlõdök, de szerintem már több mint 50% :D Egyébként attól függ, hogy mit tudok ma venni (sárvédõ, ruházat) de lehet, hogy le...m az egészet és megyek egy sima simában úgyis tök mindegy hogy mim lesz sáros :D
2Rainman: Jó kis csapatot csináltál itt :) Egyébként amolyan "user"-ként érdeklõdök itt a dolgokról, hogy legyen tapasztalatom. Bicajmosó órát vettem! :P

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha így folytatod eljutsz a világbéke képletéig is :D.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Sziasztok!
Alk inf. óránk van.:)
Már rajzoltam egy húsvéti képeslapot, és kiszámoltam mennyi 1000 db 1mm-es acélgolyó súlya

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát meg kell mérni a víz ph értékét és a kémhatását! Lakmusz papírt bármelyik patikában vehetsz... :) Ne féltsed ennyire azt a bringát! sima csapvíz egy rongy aztán szevasz! ha nagyon földes akkor szárazzal kezd h ne legyen belõle sár, de a rászáradt földet ne nagyon vakargasd mert ha nagyon rá van tapadva akkor megkarcolhatja a festést, és a kefe is legyen puha!! Ennyi, nem kell nagy ügyet csinálni belõle, és használd sárban, hóban, esõben, azért vetted h örömödet leld benne nem pedig a vitrinba...

Eleinte én is lehelgettem meg minden, de ha használatan úgyis koszolódik, karcolódik, kopik.. szal túlzásba sem kell vinni az ápolgatást mert az sem jó...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Elvileg univerzális kenõ-védõ-mittudomén cuccként adják, bár láncra én is rohloffot használok. A wd40-et meg hajtókarral összerohadt pedálok leszedéséhez.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
WD40-et sosem tennek a lancomra, nem marad rajta, nem arra valo.

WD40
mindenre jó kontakttól fogfájásig :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én különleges bringamosó vizet csapolok a csapból :D

Deep, holnap jössz?

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Jo reggelt :)

Hello Kela14!

Azért azt elképzeltem ahogy a konyhában mosom a nemlétezõ slaggal a bicajt. :D Szval marad a vödör és kefe. Egyébként a vízbe tesztek valami különleges bicajmosó löttyöt vagy tök mindegy? :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

A láncot mivel szoktátok kenni??? Mert nekem is kell vegyek valamit, és gondoltam megkérdezem mit érdemes!!

WD40
mindenre jó kontakttól fogfájásig :)
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En 180cm vagyok es 18-as a Crux vazam.

én 176 cm vagyok de én 19,5" -est vettem de nem bántam meg mert nagyon kényelmes.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En Rohloff olajjal.

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Van grafitos lánckenõ olaj, most azzal kente be WatchFan az új láncomat, azállítólag vmi nagyon jó cucc.
régen sima szerszámolajjal kentem, de egy haverom étolajjal, mondván az is olaj és mindig van otthon...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A láncot mivel szoktátok kenni??? Mert nekem is kell vegyek valamit, és gondoltam megkérdezem mit érdemes!!

Bemész bármelyik boltba, és legalább három félét fognak elédrakni. Sokan használnak TF2-t, ezért ez a legtöbb helyen elérhetõ. Én spec Motorex Wet vagy Dry Lube-ot használok.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Én saját magam vettem, a szüleim nem tudtak megakadályozni benne, lemosni nem mostam le, mert nem szoktam, csak nagyon ritkán, inkább hagyom, h. rászáradjon a sár és utána csak letörölgetem és ragyog a kicsikém. persze ha mosom akkor is ronggyal meg vödörbõl.. Télleg szerintetek lehet benzinkútnál nagynyomással mosni, ill ajánlott-e ezt tenni???

Azt mondják, hogy lehet csak elég lightosan, amúgy szerintem inkább csak sima slaggal érdemes.

Hello
Deep.