Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Posted 2006. March 20. - 23:19

Õ lenne az akivel mostanában a legtöbbet tekergek... Fogadjátok szívélyesen:D
Posted 2006. March 20. - 23:17

Azért mégiscsak egy kellyses topic:D:D:D
virul a fejem, mert végre mehetek veletek! egyre biztosabbnak látszik, és ez jó!!!
Csak az idõjárás ne szóljon közbe, mert nagyon a szívemre venném!!
voti, plííííííííííííííííííííííííííz ne menj nagyon sehova.....
Posted 2006. March 20. - 23:15

Köszi
xCsaby

Posted 2006. March 20. - 22:45

Al!
Még nem voltam velük, de lehet, néha betársulok hozzájuk, ha szívesen látnak. Ha elöbb nem, akkor a Kelly's Klub topictalálkozó tekerésén, de arra elvileg te is jössz.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. March 20. - 22:37

A múlt héten nem jártam arra; faggasd Bikertiggert, õ a bennszülött.Ok !! Értem én ,de a gránit is törik
,ha már Pilisrõl van szó van valami változás a multkorihoz képest?
Al!
Még nem voltam velük, de lehet, néha betársulok hozzájuk, ha szívesen látnak. Ha elöbb nem, akkor a Kelly's Klub topictalálkozó tekerésén, de arra elvileg te is jössz.
Posted 2006. March 20. - 22:32

Nézegetve a képeket azért kár, hogy nem mentem még veletek, mert nagyon jó idõ lett már délutánra és ez a képeken is jobban látszódik.
Meggyõztetek, hogy elsõnek a sisakkal kell foglalkozni
Ez a Rudy Projekt nagyon bejön, kár, hogy most kicsit lenulláztam magam anyagilag... De azért körülnézek a piacon
ha elsõt nem, csak egy hátsó kereket vettél volna a bringához, látod...pont belefért volna a sisak, és még el is tudtál volna jönni.

most már elég volt ebbõl
Posted 2006. March 20. - 22:30

nah mentem:D
örs-szép ufo alakú stadion-lágymánybuda-m0híd-csepelieltévedések-lágymánypest(ittláttam egy kellyst 17,05kor ki volt az?)-stadion-örs
egyfajta levezetésképp:D
mehetnénk arra is leszámítva a csepeli tévelygéseket jó volt
no, akkor majdnem összefutottunk, vagy észre se vettük egymást?
mert én 1/4-1/2 5 táján éppen az ellenkezõ irányban mentem át az M0-ás hídon.
most már elég volt ebbõl
Posted 2006. March 20. - 22:21

Posted 2006. March 20. - 22:20

Most már mindent értek...
Let the people speak
Posted 2006. March 20. - 22:13

Most mondjam azt, hogy az ovodaban egy fel teglaval dobtak fejbe,
Most már mindent értek...

Posted 2006. March 20. - 22:06

Szivesen látunk téged is ! Vasárnapra tervezzük a túrát amit elõrébb olvashattál egyenlõre még képlékeny a dolog,hogy melyik lesz (most sok volt a hegymenetHelyes. Amuigy jol ertem, hogy a Kellys-es sracokkal is bringaztal? Vagy mesz veluk? Lehet, hogy nekem is csatlakoznom kene.
A turner pedig ha meglesz, hmmmz. En neked drukkolok az ugyben

Posted 2006. March 20. - 22:04

Meggyõztetek, hogy elsõnek a sisakkal kell foglalkozni

Ez a Rudy Projekt nagyon bejön, kár, hogy most kicsit lenulláztam magam anyagilag... De azért körülnézek a piacon

Posted 2006. March 20. - 22:02

Most, hogy itt a jó idõ, lassan esedékessé válnak a szokásos túrák; majd megy az infó. Turner talán tavasz végén, nyár legelején, mert pénzügyi problémáim voltak, és egy kicsit el kellett tolni.
Let the people speak
Posted 2006. March 20. - 22:00

Ok !! Értem én ,de a gránit is törikEzt másik topicban korábban már kitárgyaltuk, felesleges szócséplés ismét elõvenni, Al-t meg nem ismered, én viszont igen. A búrája minimum olyan kemény, mint a gránit; mindenféle értelemben.

Posted 2006. March 20. - 21:32

Most, hogy itt a jó idõ, lassan esedékessé válnak a szokásos túrák; majd megy az infó. Turner talán tavasz végén, nyár legelején, mert pénzügyi problémáim voltak, és egy kicsit el kellett tolni.
Ha lehet vegre rovidben is tekerni, akkor ismet veletek tartok
Mikor lesz a kovetkezo Papi? Meg mi van a Turnerrel? bar azt talan nem itt kene, de valaszolhatsz masik topicban vagy priviben is.
A szigeten pedig "rizikozok", ez van. Most mondjam azt, hogy az ovodaban egy fel teglaval dobtak fejbe, az ovono halalra remulve vitt az ugyeletre, ahol kaptam ra egy sebtapaszt... be sem tort. Szoval, mint a granit, jah. De ettol fuggetlenul egyebkent buko nelkul ki se mozdulok, a sziget a kivetel.
Posted 2006. March 20. - 21:29

Ezt másik topicban korábban már kitárgyaltuk, felesleges szócséplés ismét elõvenni, Al-t meg nem ismered, én viszont igen. A búrája minimum olyan kemény, mint a gránit; mindenféle értelemben.
A szigeten pedig "rizikozok", ez van. Most mondjam azt, hogy az ovodaban egy fel teglaval dobtak fejbe, az ovono halalra remulve vitt az ugyeletre, ahol kaptam ra egy sebtapaszt... be sem tort. Szoval, mint a granit, jah. De ettol fuggetlenul egyebkent buko nelkul ki se mozdulok, a sziget a kivetel.
Let the people speak
Posted 2006. March 20. - 21:02

Ezt másik topicban korábban már kitárgyaltuk, felesleges szócséplés ismét elõvenni, Al-t meg nem ismered, én viszont igen. A búrája minimum olyan kemény, mint a gránit; mindenféle értelemben.Nem igazán értek veled egyet de ahogy irtad ez a te dolgod ahoz pedig nem hülyeség kell ,hogy beverd a fejed . Nem mindig lehet azt kontrolálni hogy egy véletlen szerû esésnél a fejed ne érjen a földhöz de lehet csak én vagyok a béna ... (elég csak egy járdaszegély is egy komoly sérüléshez, és még nagy sebesség sem kell hozzá)
Posted 2006. March 20. - 20:48

Nem igazán értek veled egyet de ahogy irtad ez a te dolgod ahoz pedig nem hülyeség kell ,hogy beverd a fejed . Nem mindig lehet azt kontrolálni hogy egy véletlen szerû esésnél a fejed ne érjen a földhöz de lehet csak én vagyok a béna ... (elég csak egy járdaszegély is egy komoly sérüléshez, és még nagy sebesség sem kell hozzá)A szigeten magamat vedem, nagyon hulyenek kell lenni, hogy beverjem a fejem. De nem szabadkozom, az en dolgom, amig nem teszik kotelezove a kresz-ben.
vendég_avus_*
Posted 2006. March 20. - 20:33

Kis kiegészítés. Garamkövesd után után Salka/Letkésnél lehet visszajönni Mo-ra. Amennyiben a nagymarosi oldalon akartok felmenni, akkor Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Párkány-Esztergom útvonalon tudtok menni. Ezen az oldalon kb. Gödtõl van kiépített kerékpárút Zebegény végéig, onnan közúton lehet menni Letkésig. Esztergomban a hídtól van kerékpárút, mely jóval Esztergom után végzõdik. Innen a 11-s úton lehet menni. Javasolt kezdés Esztergom vagy Vác, és oda vonattal menjetek.
Na igen, ezért dobtam fel hogy most könnyebb túra kéne és majd jövõ héten Szlovákia, mert vannak buktatók. Netes térképen néztem az útvonalat, úgy tûnik nem szabad készpénznek venni

Posted 2006. March 20. - 20:30

A Margit szigeten mi véd meg? A jószerencse?
Let the people speak