Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A közeljövõben szeretnék venni egy Kelly's EXQUISITE DSC, ami SHIMANO M495 Mechanical Disc-kel van szerelve. Nem tudom, hogy milyenek ezek a fékek. Aki tud valamit, írjon. Kíváncsi vagyok, mert nem akarok használhatatlant venni. Nekem sokat jelent a fék.

Köszi
xCsaby :)

Kérdésed technikai jellegû, ezért a Tech csoportba való. Komplett bringára és tárcsafékekre is van külön topic. De mielött ajtóstul rohannál a házba, alaposan nézd a Fórumot, a fórumszabályzatot, és ismerkedj a keresõ funkcióval, mert külön kérdés nélkül is választ kaphatsz a kérdéseidre. Javaslom ezek betartását, mert a moderátorok nagyon ugranak a felesleges, és átgondolatlan kérdésekre. Elõször ismerkedj, olvass, keress, és ha így sem kapsz választ a kérdéseidre, akkor tegyél fel specifikus kérdést az érintett topicban.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
pont errõl beszéltem... a daraboló sorozatgyilkos lecsapott:D:D:D

xcsaby: a te csepeled van ezen a képen??

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Csõ újonc!

Én ugyan még nem használtam tárcsaféket, de sokszor gondolkodtam már rajt. Mechanikusat semmiképpen sem vennék. Vizsgáld meg a kerékpározási szokásaidat, és ha sokat mész sárban, vízben, hóban, esetleg DH felé kacsintgatsz, akkor talán érdemes súlytöbbletet cipelned és fizetned egy erõsebb villáért, ami ellenáll a tárcsás rendszer csavaró hatásának. De csak a design, divat miatt nem venném.
De konzultálj olyanokkal is, akiknek vannak tárcsás tapasztalataik. Tényleg érdemes lesz beleolvasnod a tech/fék topikba.

Amúgy üdv a klubban...

A közeljövõben szeretnék venni egy Kelly's EXQUISITE DSC, ami SHIMANO M495 Mechanical Disc-kel van szerelve. Nem tudom, hogy milyenek ezek a fékek. Aki tud valamit, írjon. Kíváncsi vagyok, mert nem akarok használhatatlant venni. Nekem sokat jelent a fék.

Köszi

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Itt csak azok vannak :)
avus küldtem neked emilt ! szerinted?

A számból vetted ki a szót :).

Milyen címemre küldtél mit?

Szerk: Ja megvan, azt a címet csak regisztrációkhoz használom, szóval emileket ott nem szoktam ellenõrizni :).

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nagyon szépen köszi mindent

Azért esetleg ajánlanám neked még az alábbi linket:
http://forum.bikemag.hu/faq.php

/tele csupa-csupa okos információval./
/és ha 15 percen belül eszedbe jut valami akkor igyekezz használni az Posted Image gombot léccike ;)/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Csak szerintem számít az elsõ benyomás.

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Én hétvégén sajnos nem érek rá. :(

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Látom, azért vannak itt rendes emberek is.

Itt csak azok vannak :)
avus küldtem neked emilt ! szerinted?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
köszi!!

eddig valahogy ment:D szóval nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem többen azt a 90-100 km-et mennék! jól hiszem????

Kik az eddigi résztvevõk?

edit:

Ajánlom figyelmedbe a módosít gombot:D mielõtt megszólnának:D

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Látom, azért vannak itt rendes emberek is.

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Nagyon szépen köszi mindent

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

50 tõl vendég leszel.... 250 tõl törzsvendég... 1000(?) tõl asszem fórumfüggõ!

akkor hogy is áll az a hétvégi túra????

Még a verziókon tart az egyeztetés, meg hogy hévvel-vonattal, stb. Annyi valószínû hogy Dunakanyar.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A neved alá Vezérlõpult menüpont > Avatar, a hozzászólásba pedig elõbb fel kell töltened valahová a kérdéses képet, majd pedig a bõvített szövegszerkesztõt kell használnod, ott pedig már egyértelmû.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
50 tõl vendég leszel.... 250 tõl törzsvendég... 1000(?) tõl asszem fórumfüggõ!

akkor hogy is áll az a hétvégi túra????

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Köszi
Gondoltam. És hogy lehet képet betenni?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A hozzászólásaid számától függ, hogy újonc, vendég, törzsvendég vagy miegyéb vagy. Azt ne kérdezd hogy hol vannak a határok :)

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Én más fórumba még nem írtam, tehát biztos, hogy nekem nem vesézték ki.
Nem baj, ha ellenségesen viselkednek velem az emberek, úgysem vagyok haragtartó. Csak gondoltam, hogy megkérdezem. Ha nem, akkor majd kipróbálom. :)

xCsaby

xCsaby

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Mi kell ahhoz hogy ne újonc legyek?
:) :) :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Köszi

Szia !

Üdvözlünk itt a topikban !
Nem vagyok ellenséges de szerintem ezt már neked kivesézték egy másik forumon is (a kérdésedre válaszolva jó )

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Üdv xCsaby, ha te volnál az új tag :)

Sose húzogattam még SHIMANO M495 bovdenes fékeket, de azért csalódott lennék ha egy >100k bringán használhatatlan fékek lennének.