Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Háát, most csak irigykedek rátok! De így talán kész lesz holnap a babaszoba.. :)
Jó utat, szép idõt!

VV: pedig így esélyem lett volna végre a patentszem "kiegyenlítésére".. Csak összefutunk majd egy tekerésen...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Igen az északi összekötõn jövünk át és aqván és a romain keresztül a kisutcákban jövünk, nem feltétlenül a bringaúton, de békáson kilukadunk a gát kezdeténél lévõ buszmegállónál, onnan a kuytakiképzõhöz megyünk a bkalász táblához...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Igen.

Akkor az UVH budai lehajtójánál várlak benneteket.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
na jól van skacok holnap 11 15 és 11 30 között tahitótfalunál találkozunk a hídnál.

ha gáz van csörögjetek.

akkor is ha el se indultatok . bár ilyen nem lehetséges igaz?:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Akkor úgy kérdezem, hogy átjöttök az UVH-n?

Igen.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
[OFF]

Voti: Ha 27 évet kibírtam Dobogókõ nélkül, akkor 1-2 hetet még talán kihúzok :). Szerda kiesett, megyek a Laklóthoz kicsit alakítani a fékeken, de az egyéb napokon benne vagyok outival is járható körben. Ja amúgy szerdára a Pali elhívott bringázni, nemtom merre gondolta.

[/OFF]

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Azt hiszem az én cangám is kész... beállítottam a nyerget, teflont neki, stb...
Én is kész vagyok, nagyjából elõkészítettem a cuccomat, szóval aszt hiszem megvagyok!!!

Pumpát hogy vki?? mert akkor én nem hozok!!!

Mit ne felejtsek el? Tudom pénz, és papírok! még valami kell????

én viszek - autószelepes + normál tûszelepes. spéci szelepes "toldalékom" nincs

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor úgy kérdezem, hogy átjöttök az UVH-n?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
írtam VV-nek h vagy a hídnál vagy a bkalász táblánál (kutyás telep) találkozzunk sztem mert a múltkor is egy párhuzamos utcán jöttünk végig

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

A rómain, a bringaúton fogtok vasárnap jönni?

Egyébként ma csináltunk egy Pilismarót-Dobogókõ-Pilismarót túrácskát. Jó volt. Az esztergomi elágazás elötti utolsó kanyaros szakaszon volt jeges hó, két keréknyomos megoldás. Felfelé nem volt gond, de lefelé... Ráadásképpen a hegyen elkezdett esni az esõ + az út végig vizes volt; mint a vadmalacok, úgy néztünk ki, mire leértünk.

Valószinû a házak közötti bringa úton megyünk és csak a végén jövünk ki a Mátyásra

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Ott van a szobor nem??? Onnan szoktak dh versenyt indítani...

Egy madár van ott, de felogható szobornak is, a dh versenyt légvonalban 500méterrel távolabbról indítják az erdõ közepérõl!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

V.V.: Holnap jössz te is velünk?? Hol csatlakozol? Vkinek a tel. számát tudod?

Amennyibe az UVH-n át jöttök, és a rómain, a bringaúton mentek végig, akkor a római elején csatlakoznék hozzátok. Privi ment a telcsiszámommal.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Egyébként ma csináltunk egy Pilismarót-Dobogókõ-Pilismarót túrácskát. Jó volt. Az esztergomi elágazás elötti utolsó kanyaros szakaszon volt jeges hó, két keréknyomos megoldás. Felfelé nem volt gond, de lefelé... Ráadásképpen a hegyen elkezdett esni az esõ + az út végig vizes volt; mint a vadmalacok, úgy néztünk ki, mire leértünk.

Puff...
Én arra akartam lefelé menni, ha fordítok az irányon, akkor sikerült volna feljutnom nekem is. A Sikárosi réttõl én is 2 nyomos úton haladtam, de aztán elfogyott a két nyom.
Milyen az út Pilismaróttól? Van sok a kátyú?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

V.V.: Holnap jössz te is velünk?? Hol csatlakozol? Vkinek a tel. számát tudod?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rainman!
bvscsekkel itt is találkoztam Tatabányán a Turul hegyre (nem tudom ez mond-e vkinek vmit) ballagtak fel kb. 15 egy kék mikrobusz elött....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kboy: ott leszek!

...visegrádon láttuk a bvsc outis edzését és pár montid hegylakót...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A rómain, a bringaúton fogtok vasárnap jönni?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Üdvözlet!

Avus asszem a jövõ héten nem a Pilis lesz az uticél a hétköznapi túránkon! Ma megpróbáltam az oútival Szentendrétõl Dömörkapu felé feljutni Dobogókõre az aszfaltos erdészeti úton, de nem sikerült a kb 20-30cm tömör jeges vizes hó miatt. A Sikárosi rétig egészen jól járható az út (azt leszámítva ahol a fakitermelés miatt vagy 10 centi sarat hordtak fel). Onnantól viszont egyre rosszabb és végül a Királykút nyeregnél kénytelen voltam visszafordulni, mert a sok egylábazástól állandóan olyan jeges lett a stoplim, hogy többet vakargattam mint haladtam. Már csak 5km választott el a tiszta autóúttól, azt viszont végig tolva kellett volna megtennem, így is olyan sáros lettem ennyire még montival sem voltam sáros soha. Szegény láncnak olyan hangja volt hazafelé mintha homokkal kentem volna be.
Felfelé menet szembõl sok montis jött csodálkozva mit akarok, persze õk tudták amit akkor én még nem. Azért egész jó kis túra lett belõle (90,5km) csak azt sajnáltam, hogy kevés volt a hegymenet...

Bocs az offért...

szerk: jó túrázást, hátszelet, napsütést Nektek holnapra! :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
rainman !

Találka házunk elött 1/4 10-kor..
Akiket hozok +ba :salamander,és egy gagyi :) magellán serpens,Definite,

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nagyon remélem h nem fog esni, mert csúcs szuper lesz ez a túra ha összejön!!!

http://mtb-riders.uw...nk/p3250029.jpg
http://mtb-riders.uw...nk/p3250030.jpg
http://mtb-riders.uw...nk/p3250134.jpg

bécs:
http://mtb-riders.uw...nk/p3220100.jpg