Jó utat, szép idõt!
VV: pedig így esélyem lett volna végre a patentszem "kiegyenlítésére".. Csak összefutunk majd egy tekerésen...
én viszek - autószelepes + normál tûszelepes. spéci szelepes "toldalékom" nincsAzt hiszem az én cangám is kész... beállítottam a nyerget, teflont neki, stb...
Én is kész vagyok, nagyjából elõkészítettem a cuccomat, szóval aszt hiszem megvagyok!!!
Pumpát hogy vki?? mert akkor én nem hozok!!!
Mit ne felejtsek el? Tudom pénz, és papírok! még valami kell????
Valószinû a házak közötti bringa úton megyünk és csak a végén jövünk ki a MátyásraA rómain, a bringaúton fogtok vasárnap jönni?
Egyébként ma csináltunk egy Pilismarót-Dobogókõ-Pilismarót túrácskát. Jó volt. Az esztergomi elágazás elötti utolsó kanyaros szakaszon volt jeges hó, két keréknyomos megoldás. Felfelé nem volt gond, de lefelé... Ráadásképpen a hegyen elkezdett esni az esõ + az út végig vizes volt; mint a vadmalacok, úgy néztünk ki, mire leértünk.
Ott van a szobor nem??? Onnan szoktak dh versenyt indítani...
Amennyibe az UVH-n át jöttök, és a rómain, a bringaúton mentek végig, akkor a római elején csatlakoznék hozzátok. Privi ment a telcsiszámommal.Ott van a szobor nem??? Onnan szoktak dh versenyt indítani...
V.V.: Holnap jössz te is velünk?? Hol csatlakozol? Vkinek a tel. számát tudod?
Puff...Egyébként ma csináltunk egy Pilismarót-Dobogókõ-Pilismarót túrácskát. Jó volt. Az esztergomi elágazás elötti utolsó kanyaros szakaszon volt jeges hó, két keréknyomos megoldás. Felfelé nem volt gond, de lefelé... Ráadásképpen a hegyen elkezdett esni az esõ + az út végig vizes volt; mint a vadmalacok, úgy néztünk ki, mire leértünk.