Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Egyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.:D

A speedway-be tehettél volna kötõjelet, mert a speedway.hu-n kerestem, persze hiába :D. De azért megtaláltam, köszi az infót.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
olyannyira el fogok vegyülni a sok kellyses között, hogy a bringámon kívül még a kesztyûm is meridás lesz...bár ez véletlen...persze, magyarázkodhatok.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az FSA se integrált volt, de a típusára nem emlékszem. 25 volt az tuti, ehhez jön még a monoblokk. Ha már erre jársz melyiket javaslod (ismeretlenbe, de talán az FSA árából tudsz következtetni): integrált LX, vagy pedig az FSA?

Egyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

MI a bajotok azzal?? sztem tök jó dolog bár nekem se a salamanderen se a régi bringámon nincs... :) A salamanderen ismert okból a másik meg nem is V fékes hanem a még régebbi verzós mittom én milyen...

Olyan érzete volt az elsõ féknek, mintha megkeményedett, de még mindig rugalmas takonytömböt nyomogatnék. Ja, nehezebb volt vele fejreállni, de végülis elsõfékezni meg kell tanulni, és akkor nem állsz fejre.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
akkor azt hiszem valamikor útba kell ejtenem a szervizt:D

Amúgy is már egy hónapos a vaginám... szóval egy kis ellenõrzésre is vissza kel vigyem:D lassan már vén qrva lesz:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

LX 28900,- Speedway. FSA-t, ha integrált, talán ne vessük össze a régi XT-vel, legalábbis súly tekintetében.

Az FSA se integrált volt, de a típusára nem emlékszem. 25 volt az tuti, ehhez jön még a monoblokk. Ha már erre jársz melyiket javaslod (ismeretlenbe, de talán az FSA árából tudsz következtetni): integrált LX, vagy pedig az FSA?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
MI a bajotok azzal?? sztem tök jó dolog bár nekem se a salamanderen se a régi bringámon nincs... :) A salamanderen ismert okból a másik meg nem is V fékes hanem a még régebbi verzós mittom én milyen...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
De. Bár valszeg bovdenházat venned kell hozzá, mert ha azt a bigyót leszeded, a bovdenház túl rövid lesz. Szóval az anyagköltséget nem nagyon úszod meg.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A mai vétel nem volt vészes, 4.8 rugó volt összesen, ebbõl 1990 a kulacstartó, 2490 a kesztyû és a maradék a bovdencsere (anyagdíj plusz munkadíj). Matekozz :). Lehetett volna olcsóbb is, de mivel az elsõ fékról van szó, ezért a jobbfajta házat kértem.

A hajtómû 30 rugó körül lesz, ha meg LX akkor 32. De szimpibb az FSA, mert mérlegen legalábbis elverte a nem integrált XT-t.

LX 28900,- Speedway. FSA-t, ha integrált, talán ne vessük össze a régi XT-vel, legalábbis súly tekintetében.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
jól van akkor én is megcsináltaltatom ezt a mûveletet:D

és már a fél szemüvegem ára is megvan!!!! :D:D

ui.: itthon nem tudom eltávolítani azt az abs-generátor pöcsséget?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Avus mennyi pénzbe került ez? mármint új bovden, meg ilyenek?

A mai vétel nem volt vészes, 4.8 rugó volt összesen, ebbõl 1990 a kulacstartó, 2490 a kesztyû és a maradék a bovdencsere (anyagdíj plusz munkadíj). Matekozz :). Lehetett volna olcsóbb is, de mivel az elsõ fékról van szó, ezért a jobbfajta házat kértem.

A hajtómû 30 rugó körül lesz, ha meg LX akkor 32. De szimpibb az FSA, mert mérlegen legalábbis elverte a nem integrált XT-t.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Avus mennyi pénzbe került ez? mármint új bovden, meg ilyenek?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ennek örülök! Most találkozunk ott elõször, de a pestin találkozunk, de a bringás lányok meg a budain uh. eltévedni nem lehet, de neked a pesti úgyis kézenfekvõbb...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
TE titokban lottót nyertél? csak nekünk nem szóltál?
amúgy fsa-t vett Tailor is, kérdezd hogy milyen!!!

Az lx az nekem is szimpatikus!

A monoblockot én azonnal lecseréltettem:D

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
kérdõjelet tessen levenni, biztos résztvevõ a láthatáron! ma megint Esztergom felé vettem az irányt autóval és persze vízzuhatag jön le az északi lejtõkön! szószerint. a déli lejtõkön már láthatóak a száradás nyomai.
de az északin viszont dzsuva van ezerrel.

a tervezett útvonalon még nem mentem ezért nagyon kíváncsi vagyok.

az Újpesti Híd melyik oldalán szoktatok talizni? pest, vagy buda?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ja és leoperáltattam azt a fejreállásgátló genyót egy elsõ bovden+ház cseréjével. A gumiszerû fékérzet eltûnt, hazafelé párszor fel is emeltem a hátsó kereket :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ja hát akinek ennyi bringája van:)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Idegesít hogy kiállok és elkezd kerepelni. Bár az a gyanúm hogy az átdobón is igazgatni kéne, ettõl függetlenül ez a Suntour hajtómû jó szolgálatot tesz majd a városi montin ezután. Bár igaz, hogy hamarosan az is nyugdíjba megy, és majd télen veszem újra elõ.

Szerk: a nagytányéron foghíjak is vannak, ez pedig rejtély, ugyanis nem estem akkorát vele soha, hogy amiatt a fogaknak kéne sérülnie, és oda sem ütöttem sehova (tudtommal). Talán ezért, talán másért, túránként 1-2-szer hirtelen gyorsításkor eljátszott egy csúnyán hangzó reccsenést.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Miért nem harcolod le inkább a cuccokat és aztán cserélsz mikor már amúgyis kéne??

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Mostantól Kbix kulacstartó figyel a bringámon és Kelly's ujjatlan kesztyû figyel a kezemen. A héten pedig repül (na jó azt azért nem, de legalábbis lekerül) a Suntour hajtómû és vele megy a Kinex monoblokk is, és felváltja azt egy FSA hajtómû (bár versenyben van még az integrált LX is).

Hajrá Lx, hajrá Lx.