A speedway-be tehettél volna kötõjelet, mert a speedway.hu-n kerestem, persze hiábaEgyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.

A speedway-be tehettél volna kötõjelet, mert a speedway.hu-n kerestem, persze hiábaEgyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.
Egyértelmû, hogy a 2005-s LX. Ez nem képezheti vita tárgyát.Az FSA se integrált volt, de a típusára nem emlékszem. 25 volt az tuti, ehhez jön még a monoblokk. Ha már erre jársz melyiket javaslod (ismeretlenbe, de talán az FSA árából tudsz következtetni): integrált LX, vagy pedig az FSA?
Olyan érzete volt az elsõ féknek, mintha megkeményedett, de még mindig rugalmas takonytömböt nyomogatnék. Ja, nehezebb volt vele fejreállni, de végülis elsõfékezni meg kell tanulni, és akkor nem állsz fejre.MI a bajotok azzal?? sztem tök jó dolog bár nekem se a salamanderen se a régi bringámon nincs...
A salamanderen ismert okból a másik meg nem is V fékes hanem a még régebbi verzós mittom én milyen...
LX 28900,- Speedway. FSA-t, ha integrált, talán ne vessük össze a régi XT-vel, legalábbis súly tekintetében.
LX 28900,- Speedway. FSA-t, ha integrált, talán ne vessük össze a régi XT-vel, legalábbis súly tekintetében.A mai vétel nem volt vészes, 4.8 rugó volt összesen, ebbõl 1990 a kulacstartó, 2490 a kesztyû és a maradék a bovdencsere (anyagdíj plusz munkadíj). Matekozz
. Lehetett volna olcsóbb is, de mivel az elsõ fékról van szó, ezért a jobbfajta házat kértem.
A hajtómû 30 rugó körül lesz, ha meg LX akkor 32. De szimpibb az FSA, mert mérlegen legalábbis elverte a nem integrált XT-t.
A mai vétel nem volt vészes, 4.8 rugó volt összesen, ebbõl 1990 a kulacstartó, 2490 a kesztyû és a maradék a bovdencsere (anyagdíj plusz munkadíj). MatekozzAvus mennyi pénzbe került ez? mármint új bovden, meg ilyenek?
Mostantól Kbix kulacstartó figyel a bringámon és Kelly's ujjatlan kesztyû figyel a kezemen. A héten pedig repül (na jó azt azért nem, de legalábbis lekerül) a Suntour hajtómû és vele megy a Kinex monoblokk is, és felváltja azt egy FSA hajtómû (bár versenyben van még az integrált LX is).