Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti milyen géped van? (én is outis voltam anno, azok a régi szép idõk...:) )

Most egy Fort RO.SLC van Ultegra/Dura felszereléssel a két kerék ami kicsit kilóg a sorból mert az Shimano WHR-535, de demélem tavasszal fizet a biztosító és lecserélem.
Hát igen a régi szép idõk Szputnyik meg Favorit :) az egyiket megmondtam a szüleimnek, hogy meg ne merjék venni, a másikért meg hiába könyörögtem. Elõször egy 24-os normál férfi bringát kaptam, (szegény anyám) elsõ nap minden felesleges kacatot leszereltem róla (lámpák, dinamó, sárvédõ...). Aztán egy Csehszlovákiai kiránduláson kikönyörögtem egy verseny kormányt rá. Késõbb egy Csepel versenyt szerettem volna, de csak az egysebességes változatot kaptam. Ezek persze nem nagyon számítottak akkoriban ígyis úgyis egész nap a bringán ültünk...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Tin:

Nekem még most is van , csak azt nem tudom, hogy összecsukható-e..

Én meg azt nem tudom, hogy megvan-e még. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Kmax:
Ne is törödj Raycoon-nal:D

Ez nagyon jóóóó!!! :D:D

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Ray:
Nálad a pont :D

Kmax:
Ne is törödj Raycoon-nal:D

Tin:

Nekem még most is van , csak azt nem tudom, hogy összecsukható-e..

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Tin: jó a hûllõd :D

Ne haragudjatok, de nem bírtam szó néljkül hagyni. Mégis csak a biciklitípusunkról van szó.. :D
Nem hüllõ, hanem kétéltû.. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Én, a 80-as években, még Szputynik versenygépet használtam. Utána semmit.

Na , jó régen volt...:rolleyes:

Nekem akkoriban egy szuperjó összecsukható NDK kempingbringám volt. :) De tényleg nagyon jó volt. Az öcsém kapott egy vadiúj Tacskót.
Késõbb a 90-es évek közepén volt egy Gepida Mundom, de ha nem együtt mentünk a férjemmel, hanem munkához kellett, akkor a férjem saját építésû Asgard-ját használtam, mert az enyémnek kicsi volt a váza. (Mindenféle tanácsok alapján választottuk azt a vázméretet, és nem lett jó. :))

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
ha esik azt nem szeressük úgyhogy ha nem áll el addig mígindulnánk már ne is reménykedj hogy találkozol velem :D ha hó van akkor megyek csak ne olvadjon el!

:) Üüdv.

Vasárnappal mi újság ? Úgy tünik én megyek...Ha esik hó, esõ akkor mi lesz ??

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Olyannal még én is tekertem, de az apué volt :)
Aztán vettem egy favorit biciklit, lecsupaszítottam, csak a vázat hagytam meg, abból egész jó kis bringa lett (elsõ saját pénzbõl vett/épített bicikli). Aztán rádöbbentem hogy az outi nem ide való :( nem sokon múlott hogy otthagyjam a fogmaat egy jókora méretes kátyu miatt. belementem kb. 40-45ös tempóval. eltörtem a kormányt, a vége a kezemben maradt (!), és nem estem el a csodával határos módon. hátsó defekt, az elsõ felnimen pedig lett egy fél centis bemélyedés, de defektes nem lett, nagyon dúrva!

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
Sajnos elég sok tapasztalatom van a fáslival, úgyhogy meg tudom úgy cisnálni, hogy tudjak benne mozogni., és tartson is. de a zokni praktikusabbnak tûnik, úgyhogy azt hiszem kipróbálom, kösz a tippet.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

0 fok körül lesz vasárnap? hmm, akkor visszakerültem a "gondolkodók" kategóriába...:D holnap tekerek egyet (megnézzük mit ér a fásli, amíg be nem szerzek +térdmelegítõt).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csak ovatosan a fáslival, mert ha szorosra húzod, nem tudsz jól mozogni benne, a térdmelegító meg rudalmas ha jól tudom. Inkább vegyél egy hatalmas méretû jó vastag zoknit és vágd le az ujjánál és húzd fel a térdedig amíg tudod. (bár nem tom mekkora vagy, de mondjuk az én lábamra rá menne egy térdzokni szára)

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
0 fok körül lesz vasárnap? hmm, akkor visszakerültem a "gondolkodók" kategóriába...:D holnap tekerek egyet (megnézzük mit ér a fásli, amíg be nem szerzek +térdmelegítõt).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Esõben én tuti nem jövök, de a többiek sem sztem. Hóesésben sem túl kellemes a nagy túra, legfeljebb kisebb, de ezt akkor beszéljük meg...

Ha jössz akkor te is add meg privátban a számodat és ha kérdéses a dolog vasárnap reggel akkor tudjuk hívni egymást, vagy ha nagy késésben lennél mondjuk...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
:) Üüdv.

Vasárnappal mi újság ? Úgy tünik én megyek...Ha esik hó, esõ akkor mi lesz ??

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rainman: szóltam én egy szót is? :) örülök, hogy ilyen jól elvagytok.

szóval szar vagyok? :cry: de azt tudod hogy nem a rendszer küldi, szóval én nem [BOT] vagyok ;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi h vissza állítottátok, nem tudtam miért de ez tényleg megérte a törlést Silárd, ne haragudj! Ez nem h off de tök fölösleges! Az én ez elõtti hozzászólásom votinak szól aki friss a topikban... (ezért sem lett törölve)
Szóval lépjünk már túl ezen a ki mit töröl dolgon!
Endroo volt h vitatható dolgot törölt, de száljunk már le róla! Jó srác, azót sokat segített privátban is...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sztem azéééé elégszar az új rendszer, h. mindent töröl, ami nem oda illik... De nekem már törölt az elõzõ topicban, rögtön az újítás utáni elsõ hozzászólásomat... Sõt utána még egy privi üzenetet is küldött, h. az már nem arról szól... Persze nem akarom Endroot fikázni vagy vmi és ha sértõ volt, akkor bocsi

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Itt nehéz offolni! Szabadonfutó, meg amúgyis ide lettünk számûzve. Kelly's tech is van, mai mûszaki annak oda kell mennie, ez meg a chatelõ, blogoló topikunk.
Szerencsére még nem volt törlés, uh. itt lehet 1000 éves hõmérõrõl meg mindenrõl beszélni. Max akkor szólna Endroo sztem ha mondjuk olyanról beszélnénk hosszasan aminek van saját topikja és nem illik ide.

Endroo: Ez votinak és nem neked szólt! Peace!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

A Voti 11-12kg montija meg....

Ez a könnyû az asszonyé, az enyém is dög nehéz. De hogy mégjobban offoljak:) az országútim 8,5kg és remélem tavasszal a kerékcserével meg pár aprósággal még 1 kiló lejön róla;).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Láttunk egy melóst egy Spider-rel, de nagyon nem izgatta h két másik kelly's jön vele szemben...
Gondolom kép alaján már tudjátok mi volt a mai kaland. Remélem vasánap nem lesz semmi és nem csinálunk hagyományt az amortizálásból a kelly's-es találkozókon!