Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Sziasztok!

Én csak most jelentkezem be, mert ugyan a lángos, a csokik, a sok szõlõcukor nagyon finom volt, de azért a gyomrom követelte az utántöltést.. :D

Nna, tényleg jól sikerült. Örülök Voti, hogy téged is láthattalak személyesen.. Remélem, tetszettek a jeges-technikás szakaszok.. ;)
Nekem 67-re jött ki, ha elmentem volna a Hõsökig, akkor lett volna kb 72, de azt hiszem a térdem nagyon örül, hogy levágtam a végét. Az utolsó 2-3 km-t így is "vánszorogva" tettem meg, legalábbis annak tûnt, már minden taposásra fájt..

Tin: kannás volt a forraltbor most is, csak nem mûanyag pohárba kaptuk, hanem füles üvegpohárba. De nem volt olyan rossz. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Nahát! A fickó meg hogy kinézett minket az "étterembõl" A franc a pofáját. Ihattuk a kannás forraltbort. :) De azt hiszem többé nem iszok én sem forraltbort, ahol azt árulják, ott van tea is, viszek magammal filtert, és csak forróvizet kérek. :)
Valahogy hidegebb volt ma, mint ahogy ígérték, nem?

de egy kicsit de hazafelé nekem már melegem volt
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

MOst értem haza. 65km volt nekem a túra. Kimentünk Leányfalura még lángosozás után. Képzel Tin üvegpohárba és mûanyag fogóval kaptuk a teát!

Voti: Le a kalappal! Ha nem is volt meg a 100km ma neked akkor is az a 5-6km már nem számít!

A képeket lehet h csak este tom feltenni...

Nahát! A fickó meg hogy kinézett minket az "étterembõl" A franc a pofáját. Ihattuk a kannás forraltbort. :) De azt hiszem többé nem iszok én sem forraltbort, ahol azt árulják, ott van tea is, viszek magammal filtert, és csak forróvizet kérek. :)
Valahogy hidegebb volt ma, mint ahogy ígérték, nem?

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Én is haza értem, nekem 85 km-volt. Már le is pucoltam a gépet. Szerintem is jó túra volt, köszönöm szépen. Remélem lesz még ilyen...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
áhh üdvözlet én nem tapostam sõt még le is ûltem egy padra mert éhes voltam megenni a maradék kekszet :D

nekem több kicsivel mint 70 km jól vagyok de az orrom nagyon nem hozzáérek és máris égetõ a fájdalom:(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Kicsit megtapostam a pedálokat;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ezt hogy csináltad? Te jó ég te is otthon vagy már??? Mikor elkezdet írni még nem volt itt a bejegyzésed!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
MOst értem haza. 65km volt nekem a túra. Kimentünk Leányfalura még lángosozás után. Képzel Tin üvegpohárba és mûanyag fogóval kaptuk a teát!

Voti: Le a kalappal! Ha nem is volt meg a 100km ma neked akkor is az a 5-6km már nem számít!

A képeket lehet h csak este tom feltenni...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hát ez nagyon jó volt, remélem megyünk máskor is.
Köszönöm.

A tiszteletbeli Kelly's Klub tag :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
40perc és indulok, 2km-re (Árpád hídnál) a tértõl nincs hideg, de a nap bíztató elõjele lenne a felmelegedésnek. Hát esõt nem nagyon, de havat talán kinézek ebbõl az idõbõl.

CSAPATSZELLEM, ÖSSZETARTÁS, CSAK AZÉRT IS, ÉHESEK VAGYUNK! :D
Majd vmi ilyen hülyeségekkel fogom bíztatni magam ha esik vmi h odaérjünk szt.endrére! :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én most már rákészültem a dologra, szóval 3/4 óra és indulok, akármi lesz. Max visszafordulunk.. Vagy elázunk.. :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Köszönjük!
Hm, ez nem jó hír. Remélem nem erre jön. Na indulok is...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Sziasztok!
Itt Tbányán elég szar idõ van, percek kérdése és esik, de remélem ott Pesten jobb idõ van és nem hiúsul meg a tekerésetek. Baromijó tekerést Nektek!

Kosina Szilárd

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Ez a magyar idõjárás elõrejelzés :icon_roll
Az elmúlt négy napban minden nap más volt a mai napra elõrejelezve és ehhez képest egészen más lett. No sebaj legalább nincs hideg (itt -2,5fok van), csak ne essen semmi...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kicsit nézegettem a fórum felépítését, meg ismerkedtem az általam még nem használt dolgokkal és ez a naptár egészen jó dolog. Pl a mai túrát is be lehetett vna sztem tenni, vagy ha majd a nagy találkozóra kitalálunk egy végleges idõpontt akkor azt be lehetne majd oda tenni h ha vki a topikot nem de ezt olvassa akkor azért értesülhessen róla...

10 óra múlva indulunk már kb :) ...ha vkivel mi gáz van akkor hívjon!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az OX egyéni? biztos jobban tudod de én abban a hitben voltam h 4 fõs váltó...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
csapatba indulnál viccesen OX-en? vagy milyen csapat? ez egyéni sport......

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
12 fõ => 3csapat x 4fõ
De gondolom a :) ból következik h poén. Ha ismered a rövidítést akkor tudod h licensz kell az induláshoz stb-stb...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
a betüket tudom olvasni igen, az OX rövidités jelentésével is tisztában vagyok, de mi az, hogy 3db OX csapat?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
mondtam :D de minek ennyi ágazat azt nem tudom

Olimpiai Cross Country = OX