Én is megyek holnap túrázni! A Rám-szakadékba!!! Végre már alig várom!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's Klub
Indította
raycoon
, 2006. január 11. 20:55
Írta 2006. február 03. - 15:45

vendég_rainman_*
Írta 2006. február 03. - 10:12

vendég_rainman_*
Írta 2006. február 03. - 00:41

...tudom nehéz de meg kellett vna próbálnod h fizesse ki a károdat a kutyás. Gondolom a ruhád is elszakadet ha sebes lett a lábad, vagy a bringára monsdani ezt-azt. Én nem biztos h megcsináltám vna, nem vagyok annyira vagyány és talpraesett, de egy próbát megért vna határozott fellépéssel.
Jaj srécok 3 nap bringa nélkül, úgy h nem is látom...
Amikor szervizben van akkor legalább ott a másik, de így Egerbe... Jó a kedvenc városom, de... fú ez hosszú lenne
:thunder:
Jaj srécok 3 nap bringa nélkül, úgy h nem is látom...

:thunder:
Írta 2006. február 02. - 20:54

Akkor szerencséd volt! gratula! Tényleg támogatom Szilárdot, hogy kevés az ilyen ember aki elnézést kér, még ha saját hibája is volt!
Még jó hogy akadnak rendes emberek!
Még jó hogy akadnak rendes emberek!
Írta 2006. február 02. - 20:53

A Land Cruiser gumiban van egyébként, 1 defektgátló valami ami csökkenti a defekt eshetõségét..
Írta 2006. február 02. - 20:47

hát cuki sajnállak! és nem lett semmi bajod?? azon kívül hogy a golyóid kicsit feljebb csúsztak ilyedtükben?
A lábamról egy kicsit lejött a bõr, de semmi más.
Megkellett volna kérdeznem utána a fazont, hogy a kutya hogyvan, de valahogy elfelejtettem.

Írta 2006. február 02. - 20:44

Nem , talán modott ilyet, hogy bocsánat, de nem figyeltem mert próbáltam a láncomat visszarakni. Volt ott egy párocska, azok utána nem értették , hogy sikerült kijönnöm az esésbõl. Mellesleg én sem...
Írta 2006. február 02. - 20:43

hát cuki sajnállak! és nem lett semmi bajod?? azon kívül hogy a golyóid kicsit feljebb csúsztak ilyedtükben?

Írta 2006. február 02. - 20:38

Ez gáz, de sztem ehhez hozzá kell szokni, meg ahhoz is h. a gazdi a kutyáját fogja sajnálni, nem a bringást(, ami érthetõ is).
Télleg a gazdi nem üvöltött Veled??? Sztem velem biztos üvöltött volna...
Télleg a gazdi nem üvöltött Veled??? Sztem velem biztos üvöltött volna...
Írta 2006. február 02. - 20:28

Gyerekek gyorsan leírom mi történt velem ma . Kicsit off csak.
reggel kishiján elcsaptak, le is irtam a másik topikban.
Most este jövök haza fele, egyszer csak a bringauton a bokor mögül, elémrohant 1 kutya . A gazda sehol, fékezek mint barom, és akkor úúúgy telibe vágtam a kutyát oldalról, hogy csak nyekkent. Megemelkedtem az elsõ keréken, már készültem fejre állni, de valahogy kiakadt az SPD , és sikerült a bal lábamra érkezni, de így is a brinaga a hátam mögött a fellegekben járt. A kutya persze elrohant, a gazda elõ a bókorból, próbálja visszahivni a kutyát persze az nem jött, akkora sokkot kapott....Megy most az uj mûsor a TV-ben, ez nem a te napod címmel, na az ma pont rám illett...
reggel kishiján elcsaptak, le is irtam a másik topikban.
Most este jövök haza fele, egyszer csak a bringauton a bokor mögül, elémrohant 1 kutya . A gazda sehol, fékezek mint barom, és akkor úúúgy telibe vágtam a kutyát oldalról, hogy csak nyekkent. Megemelkedtem az elsõ keréken, már készültem fejre állni, de valahogy kiakadt az SPD , és sikerült a bal lábamra érkezni, de így is a brinaga a hátam mögött a fellegekben járt. A kutya persze elrohant, a gazda elõ a bókorból, próbálja visszahivni a kutyát persze az nem jött, akkora sokkot kapott....Megy most az uj mûsor a TV-ben, ez nem a te napod címmel, na az ma pont rám illett...
Írta 2006. február 02. - 19:56

Én nem tudom, nem vagyok annyira otthon a gumikban, de ha ilyen teljesítménnyel bír akkor viszont az ára olyan húzós mint az acél!!

Írta 2006. február 02. - 19:31

Continental MTB gumikban van már Vectran? Országútisok közt már létezik ilyen. Állítólag nehezebb átszúrni mint az acélt, de amúgy egy sima nejlonnak néz ki és a súlya is annyi mintha nejlon lenne.
Írta 2006. február 02. - 17:49

nekem már volt benne defekt, talán csak 1, de még csak 1500 km óta használom, szerintem, de lehet hogy több
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 02. - 17:45

nekem 4000km-t futottak defekt nélkül és jól be vannak kopva terepre is és hóban sem volt vele gond...
Írta 2006. február 02. - 17:41

akkor jó, bár most én azt hiszem a következõ gumim egy continental gumi lesz ami nem merevfalú! nem tudom a nevét, de narancs csík fut a közepén és laza terepes guminak néz ki!
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 02. - 17:36

Írta 2006. február 02. - 17:33

én egy Schwable Land cruiser gumit használok most (ez egy élenfutó gumi), és meg vagyok vele elégedve! És egy kis tereptõl sem hal meg!
vendég_rainman_*
Írta 2006. február 02. - 17:24

HA vki hoz szombeton egerbe egy bringát nekem akkor túrázhatunk 
Holnap délben megyünk, fú vhogy éztem h az lesz a tanulság h inkább maradtam vna itthon és tekertem vna a 7végén... Na mindegy az is lehet h jó lesz...

Holnap délben megyünk, fú vhogy éztem h az lesz a tanulság h inkább maradtam vna itthon és tekertem vna a 7végén... Na mindegy az is lehet h jó lesz...
Írta 2006. február 02. - 17:02

Miért terepgumival nem lehet tartani a 18-as tempót?
edit: nem verseny!!! túra!!!
Hogyne lehetne, csak jobb az aszfaltgumi, hosszútávon lehet hogy számít az a pici plussz. meg a terepgumi jobban kopik az aszfalton.