Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Én is megyek holnap túrázni! A Rám-szakadékba!!! Végre már alig várom!!!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Lassan készülödok a kirándulásra, a jövõheti lángost szervezzétek meg!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Aszfalttipp: Continental Sport Contact. Megy, mint a b@szás! Van belõle monti és trekking méret is. Hárman is nyúzzuk, király.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...tudom nehéz de meg kellett vna próbálnod h fizesse ki a károdat a kutyás. Gondolom a ruhád is elszakadet ha sebes lett a lábad, vagy a bringára monsdani ezt-azt. Én nem biztos h megcsináltám vna, nem vagyok annyira vagyány és talpraesett, de egy próbát megért vna határozott fellépéssel.

Jaj srécok 3 nap bringa nélkül, úgy h nem is látom... :( Amikor szervizben van akkor legalább ott a másik, de így Egerbe... Jó a kedvenc városom, de... fú ez hosszú lenne

:thunder:

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Akkor szerencséd volt! gratula! Tényleg támogatom Szilárdot, hogy kevés az ilyen ember aki elnézést kér, még ha saját hibája is volt!
Még jó hogy akadnak rendes emberek!

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
A Land Cruiser gumiban van egyébként, 1 defektgátló valami ami csökkenti a defekt eshetõségét..

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

hát cuki sajnállak! és nem lett semmi bajod?? azon kívül hogy a golyóid kicsit feljebb csúsztak ilyedtükben?:D

A lábamról egy kicsit lejött a bõr, de semmi más.
Megkellett volna kérdeznem utána a fazont, hogy a kutya hogyvan, de valahogy elfelejtettem.:)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Nem , talán modott ilyet, hogy bocsánat, de nem figyeltem mert próbáltam a láncomat visszarakni. Volt ott egy párocska, azok utána nem értették , hogy sikerült kijönnöm az esésbõl. Mellesleg én sem...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
hát cuki sajnállak! és nem lett semmi bajod?? azon kívül hogy a golyóid kicsit feljebb csúsztak ilyedtükben?:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ez gáz, de sztem ehhez hozzá kell szokni, meg ahhoz is h. a gazdi a kutyáját fogja sajnálni, nem a bringást(, ami érthetõ is).
Télleg a gazdi nem üvöltött Veled??? Sztem velem biztos üvöltött volna...

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Gyerekek gyorsan leírom mi történt velem ma . Kicsit off csak.
reggel kishiján elcsaptak, le is irtam a másik topikban.
Most este jövök haza fele, egyszer csak a bringauton a bokor mögül, elémrohant 1 kutya . A gazda sehol, fékezek mint barom, és akkor úúúgy telibe vágtam a kutyát oldalról, hogy csak nyekkent. Megemelkedtem az elsõ keréken, már készültem fejre állni, de valahogy kiakadt az SPD , és sikerült a bal lábamra érkezni, de így is a brinaga a hátam mögött a fellegekben járt. A kutya persze elrohant, a gazda elõ a bókorból, próbálja visszahivni a kutyát persze az nem jött, akkora sokkot kapott....Megy most az uj mûsor a TV-ben, ez nem a te napod címmel, na az ma pont rám illett...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Én nem tudom, nem vagyok annyira otthon a gumikban, de ha ilyen teljesítménnyel bír akkor viszont az ára olyan húzós mint az acél!!:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Continental MTB gumikban van már Vectran? Országútisok közt már létezik ilyen. Állítólag nehezebb átszúrni mint az acélt, de amúgy egy sima nejlonnak néz ki és a súlya is annyi mintha nejlon lenne.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
nekem már volt benne defekt, talán csak 1, de még csak 1500 km óta használom, szerintem, de lehet hogy több

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
nekem 4000km-t futottak defekt nélkül és jól be vannak kopva terepre is és hóban sem volt vele gond...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
akkor jó, bár most én azt hiszem a következõ gumim egy continental gumi lesz ami nem merevfalú! nem tudom a nevét, de narancs csík fut a közepén és laza terepes guminak néz ki!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) Cuki és én is azt használjuk!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
én egy Schwable Land cruiser gumit használok most (ez egy élenfutó gumi), és meg vagyok vele elégedve! És egy kis tereptõl sem hal meg!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
HA vki hoz szombeton egerbe egy bringát nekem akkor túrázhatunk :)
Holnap délben megyünk, fú vhogy éztem h az lesz a tanulság h inkább maradtam vna itthon és tekertem vna a 7végén... Na mindegy az is lehet h jó lesz...

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Miért terepgumival nem lehet tartani a 18-as tempót?

edit: nem verseny!!! túra!!!

Hogyne lehetne, csak jobb az aszfaltgumi, hosszútávon lehet hogy számít az a pici plussz. meg a terepgumi jobban kopik az aszfalton.