Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ray: egy kis húsvéti piknikre ugye ki tudsz majd ugrani velünk??

md: teszlek a listára!!

Mindenki: csináltam jópár képet a vízrõl, majd párat belinkelek, fõleg azokat ahol tekerni szoktunk normál esetben. Aki bkalászon át akar menni bringával az használja a hév melletti utat békáson belül mert a part alöntve, gárnál a híd lezárva, a fahír ... hát azt inkább majd képrõl megmutaton :(

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Lásd #2926 :)

A fene ebbe a módosításba.. :D Nem vettem észre...

Jja, köszönöm, ez hiányzott már..

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Nna, a felülrõl nézés eszembe se jutott.. Ok, így már kezdem érteni..
Viszont ideális egyenes csak egy-egy fokozatban van. Mi a tûrés egyes fokozatokban, melyik elsõhöz, melyik hátsó tartomány "egészséges" még?

Lásd #2926 :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Elõl nagy , hátul nagy = keresztbeváltás ill. forditva.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Nna, a felülrõl nézés eszembe se jutott.. Ok, így már kezdem érteni..
Viszont ideális egyenes csak egy-egy fokozatban van. Mi a tûrés egyes fokozatokban, melyik elsõhöz, melyik hátsó tartomány "egészséges" még?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Képzeld úgy, hogy felülrõl nézed a láncvonalat. 1/1 (elõl kicsi hátul legnagyobb) esetén a lánc egyenes, míg 1/9 (elõl kicsi hátul legkisebb) esetén a lánc teljesen keresztben áll.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Akkor nem értem a kifejezést.. :) Hol van keresztbe a lánc? Próbálom gép nélkül elképzelni.. :) Az elsõ nagy tányér, nem nagyobb, mint a hátsó nagy? Ha a hátsó kicsit elkezdem nagyobbra rakni, akkor a hátsó váltó alsó része (mi ennek a neve) elkezd felemelkedni (vagy le?) a vízszintes irányába. De hol lesz keresztbe?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Az elõl kicsi, hátul nagy nem számít keresztbeváltásnak, akkor ugyanis szép egyenes a lánc. Az elõl nagy-hátul nagy kombó esetén viszont a lánc keresztben áll, és ez egészségtelen a láncnak.

Vagyis nem csináltál semmi olyat, ami láncnak ártana :).

Szerk. Ha jól tudom egy 9 sebességes hátsóváltó esetén az legegészségesebb áttételek kb így néznek ki:

Elõl kistányér esetén hátul a négy legnagyobb tányér
Elõl középsõ tányér esetén 3-tól 7-ig
Elõl nagytányér esetén 6-tõl 9-ig.

Vagyis ha elõl nagytényéron, hátul pedig a 3. legnagyobb van a lánc, az keresztben áll, ami nem jó.

Aki pontosabban tudja javítson ki.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Az idore mar nem emlekszem, de szerintem a masodik szakasz (fenyogyongye - teto) az 20 perc alatt szokott lenni picivel.

Nem voltam egy ideig, szóval csak most tudok reagálni. :)
Jobb erõnlétben vagy te annál, hogy 20 perc legyen! Ha jól emlékszek, akkor nekem 16 fölött volt egy picivel ez a táv elsõre, és nem hiszem, hogy jobb állapotban lennék, mint te.

Szó volt a szellemi gátról a mászásoknál. Elsõre felmentem a HHH-ra, de a legnehezebb tényleg fejben dõlt el. Nem tudom mi tartott fent a nyeregben..
Amikor már épp úgy érzed, hogy a lábad darabokra hullik, akkor sok esetben egyszerûen nem veszed észre, hogy rég válthattál volna nagyobb fokozatba. Blokkol az agyad, pedig ha kisebben hagyod, akkor rosszabbul jársz..

A keresztbe-váltásról írhatna valaki, hogy miért rossz az, minek árt, stb.. Csak azért, mert a HHH-ra képtelen lettem volna elöl kicsi, hátul nagy kombó nélkül felmenni akkor.. Amennyire nem tudtam mostanában tekerni, valószínûleg most sem..

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
REndben van a 16 nekem is jó!! fõként hogy nagy tali!!! hajrá!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://kellysklub.uw.hu/hirek.php
feltettem avus tervést a szombati túrával kapcs. (õ rajzolta az útvonalat)

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
16.ára felírhatsz Rainman ;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ezt közösen kéne megbeszélni, de nagyon nem megy... Most akkor ha azt mondom mint fõszervezõ h 16.-a vasárnap 10:00 hõsök tere az jó?? Kimegyünk kalászra az omszkitóhoz ott duma, kaja ücsörgés és a lájt ill. idõhiányban szenvedõ csapat haza, a túra kedvelõk meg fel a hegyre vagy vmerre tovább egy idõ után.

AKINEK VAN KELLY'S-E AZ AZZAL JÖJJÖN!!! :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Mikor lesznek pontos(!) részletek a NAGY KELLY'S TALI-ról?

Írjon, aki tud vmit pls!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
mondjuk a cm oldalán van egy csomó minden ált., sztem most is... :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Jó ez a critical mass-as animáció itt fenn! kár hogy nem lehet letölteni:(:(

Nem tudja valaki megszerezni mondjuk gif formátumba?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Zed: a rendõrbácsi nem enged le... Kboynak igaza van, csak aki lapátolni megy vagy esetleg van vmi boltja, vagy szállodai alkalmazott..

Ööööö, én csak viccnek szántam. Igazság szerint azt hittem, hogy az egész víz alatt van :wallbange

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Korán örültem firmus! Ma megszûnt a lockout teljes egészében. Ez már nekem is sok volt, ezért bementem a Farádyhoz (ahol vettem a gépet), és 8 perc alatt megoldották gariban a problémámat! Köszönet érte.
Állítólag az olaj volt kevés a telóban. Azért lehet, hogy nem láttam folyást, mert könnyen elõfordul, hogy gyárilag éppen csak szintig töltik, nem rendesen. Megígérték, hogy ha ismételten elõfordul, szimeringet is cserélnek benne. Szintén gariban.
Remélem, neked is sikerült megoldani a gondot.

Hola!

Nekem 300 km durvulás után kezdett furcsává válni a lockout. Tényleg nem merevvillaként viselkedik, hanem inkább félúton a merev és telós között. Én speciel nem bánom, mert lockoutolt pozícióban is odaverem rendesen néha, és ilyenkor jól jön az a kis mozgás...

De ha a tiéd nagyon gáz, tényleg próbálkozz a garival!

Amúgy a gép nagyon bejött. Szeretem.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Ma megszólitottam egy bringás lányt a lámpánál, mert már messzirõl láttam, hogy Kelly's zsákja van. Kérdeztem tõle kényelmes-e, mondta nagyon. + hogy egyszer megmentette a zsák az életét, mert elvágodott bringával, hanyat esett és ezért nem vágta be a fejét. Gondoltam magamban, ezért találták fel a sisakot. Úgyanis az nem volt nekije. De hát nekem mindegy.

Nem tudom miért , ilyenkor mindig Rainman jut eszembe. A zsákról.:)

Rain: ok

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Deep: 1,5 km-es kör a közlekedési parkolónálál,és az olaszpalénél és lánctalpazás néhe de a vonatozás az fix mûsor és mennek mint a golyó jó kis üldözõs játék montisokkal vegyítve...

Zed: a rendõrbácsi nem enged le... Kboynak igaza van, csak aki lapátolni megy vagy esetleg van vmi boltja, vagy szállodai alkalmazott..

Tailor: szavadon foglak! hétfõ is ünnep, avus mondta h akkor kell locsolkodni menni :)

lensver: a tv2 oldalán megnézhetõek a mûsorok, nem tom h fent van-e már a mai...