Ahogy visszaolvastam nem nagyon láttam h a jövõheti túráról beszétetek vna.
Jó vkinek a vasárnap egy Hõsõk, Leányfalu túrára?
perce bármerre bármeddig csak ne egyedül menjek:D
Tényleg nagyon szép. Én már megnézegettem a képeket, és tényleg klassz.:clap:
Te épitetted össze?
Csak bátorítani tudok mindenkit egy országúti beszerzésére. Nemrég építtettem egyet. Pontosabban nem teljesen országútit, a kormánya egyenes.
Iszonyatosan lehet vele menni a kis tömege és a vékony (28-as, annyira nem is vékony) gumijai miatt. Persze igyekszek nem belerohanni kátyúkba, de azért alapvetõen (eddig) jól bírja a pesti utakat. Mondjuk az is igaz hogy keveset mentem még vele, -15 fokban már én is csak a legszükségesebb utakat teszem meg a városi cirkálómmal. Viszont kb 10 kiló, montinál ekkora tömegért már nagyon mélyre kell a zsebbe nyúlni, és annak akkor is vastag a kereke.
További képek itt
Nekem elég egy Raptorha már itt tartunk, ki milyen brinyót szeretne Md88 nyereményébõl, én egy Sabotage discet szeretnék, ha nem nagy kérés:)
Persze a V fékes verziója is megteszi
Milyen lesz Voti?
Én is gondolkodtam egy országutiban, csak a feeling végett, de mindenki le akar beszélni róla! Igazából néztem egy gepida outit, 100 ezer pénzért, de most biztos nem veszem meg, talán a nyáron, ha még akkor is érdekelni fog!
Meg amúgy is jó volna az idõpont kijelölése elõtt megnézni a legutóbbi Magban megjelent '06-os versenynaptárat!
Váú... Lesz szép Kelly's országútimnem, de még lehet kitöltök egyet! aztán meglátjuk! ha nyerek mindenkinek veszek valami tûrhetõ bringát!