Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Ahogy visszaolvastam nem nagyon láttam h a jövõheti túráról beszétetek vna.
Jó vkinek a vasárnap egy Hõsõk, Leányfalu túrára?

perce bármerre bármeddig csak ne egyedül menjek:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
És vannak akik nem tudnak megállni a jégen!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
avus: ne bosszankodj, ha nem kezdjük el, senki nem akarna csatlakozni, és te se tudnád mirõl maradtál le. :) Így legalább neked is lesz kedved csatlakozni.
Egyébként még csak laza ismerkedés folyik, szépen felmérjük kinek mi nem megy. Valakinek a térde megy szét, valaki robotikával hajtja magát, valaki egyszerûen tovább hajt a keresztezõdéseknél.. :D Kinek nincs még ismertetõ jele? :D
Szóval semmirõl nem maradtál le. :-)

(Egyelõre nem tudom mi lesz hétvégén.)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
:D Tehát vasárnap számithatunk rád? :D Jössz akkor ? Szerintem gyere....

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Francba. Visszaolvastam a topik elejéig, és dühöngtem hogy mikbõl maradtam ki. Mondjuk mind1, bokaszalagsérülésem miatt nem is tudtam volna menni. DE: fontosnak tartom, hogy a következõ tekerésen már egy Magnus is részt vegyen. És ha már a Magnusom elmegy, azt hiszem én is vele tartok :).

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Igen. Én mindenképp szeretnék menni...remélem nem lesz hó..

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Tényleg nagyon szép. Én már megnézegettem a képeket, és tényleg klassz.:clap:
Te épitetted össze?

Nem, sajnos ott még nem tartok. De az alkatrészek egy részét én túrtam össze és a vázra is én leltem rá a halomban :D. És kötöttem egy "barterszerzõdést" az építõvel, én ránézek a (számító)gépére és a honlapjára, õ pedig megtanít bringát összerakni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts

Csak bátorítani tudok mindenkit egy országúti beszerzésére. Nemrég építtettem egyet. Pontosabban nem teljesen országútit, a kormánya egyenes.
Iszonyatosan lehet vele menni a kis tömege és a vékony (28-as, annyira nem is vékony) gumijai miatt. Persze igyekszek nem belerohanni kátyúkba, de azért alapvetõen (eddig) jól bírja a pesti utakat. Mondjuk az is igaz hogy keveset mentem még vele, -15 fokban már én is csak a legszükségesebb utakat teszem meg a városi cirkálómmal. Viszont kb 10 kiló, montinál ekkora tömegért már nagyon mélyre kell a zsebbe nyúlni, és annak akkor is vastag a kereke.

További képek itt

Tényleg nagyon szép. Én már megnézegettem a képeket, és tényleg klassz.:clap:
Te épitetted össze?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sziasztok! Megjöttem Egerbõl! :) Na átnézem mi történt a 3 nap alatt, aztán majd válaszolgatok!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

ha már itt tartunk, ki milyen brinyót szeretne Md88 nyereményébõl, én egy Sabotage discet szeretnék, ha nem nagy kérés:)
Persze a V fékes verziója is megteszi :D

Nekem elég egy Raptor :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Csak bátorítani tudok mindenkit egy országúti beszerzésére. Nemrég építtettem egyet. Pontosabban nem teljesen országútit, a kormánya egyenes.

Feltöltött kép

Iszonyatosan lehet vele menni a kis tömege és a vékony (28-as, annyira nem is vékony) gumijai miatt. Persze igyekszek nem belerohanni kátyúkba, de azért alapvetõen (eddig) jól bírja a pesti utakat. Mondjuk az is igaz hogy keveset mentem még vele, -15 fokban már én is csak a legszükségesebb utakat teszem meg a városi cirkálómmal. Viszont kb 10 kiló, montinál ekkora tömegért már nagyon mélyre kell a zsebbe nyúlni, és annak akkor is vastag a kereke.

További képek itt

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ha már itt tartunk, ki milyen brinyót szeretne Md88 nyereményébõl, én egy Sabotage discet szeretnék, ha nem nagy kérés:)
Persze a V fékes verziója is megteszi :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
:D
hát lehet egy kicsit merész volt a kijelentésem, de ha már leírtam tényleg feldobok egy szelvényt!
Az outit meg attól független venném!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Milyen lesz Voti?

Attól függ mennyit nyersz a lottón :P

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Én is vennék 1 outit, csak a a rosszminõségû útak miatt nem tervezem.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Milyen lesz Voti?

Én is gondolkodtam egy országutiban, csak a feeling végett, de mindenki le akar beszélni róla! Igazából néztem egy gepida outit, 100 ezer pénzért, de most biztos nem veszem meg, talán a nyáron, ha még akkor is érdekelni fog!

hát gondolom a legdrágább ha nyersz a lottón:D én egy Sabotage el beérném :D:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Milyen lesz Voti?

Én is gondolkodtam egy országutiban, csak a feeling végett, de mindenki le akar beszélni róla! Igazából néztem egy gepida outit, 100 ezer pénzért, de most biztos nem veszem meg, talán a nyáron, ha még akkor is érdekelni fog!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Meg amúgy is jó volna az idõpont kijelölése elõtt megnézni a legutóbbi Magban megjelent '06-os versenynaptárat!

melyik legutóbbi? decemberi vagy januári?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

nem, de még lehet kitöltök egyet! aztán meglátjuk! ha nyerek mindenkinek veszek valami tûrhetõ bringát!

Váú... Lesz szép Kelly's országútim :D