Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

valaki tudja hogy szerezhetek bmft mezet? a legfrissebeket mert gondolom a legutóbbi "árverésen" elfogytak

Kmax! Írj egy privi üzenetet Charon fórumozó társunknak, ill. a Bikemag Fórum Team nem tom min belül a Bmft csapatmezek 2. kör nevezetû topikba írj, én is ezt tettem, és Charon ott írta, h. meg fog keresni (engem), ha aktuális lesz. De siess, hogy hamarabb legyenek meg!!!
:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nem tudok mást rainman küldött egy linket tõle kérdezd sõt ide kéne belinkelni hogy mindenki tudja
a túra pisisben lesz sztem de lehet mást is mondani azért pilis mert oda van vezetõnk hogy hol találkozunk az meg már részletkérdés

valaki tudja hogy szerezhetek bmft mezet? a legfrissebeket mert gondolom a legutóbbi "árverésen" elfogytak

Kmax: jó ötlet mind kettõ!!

Bár én nem tudok más kellyses fan oldalakat, ha te tudsz akkor oszd meg velem!! plííííz

a túrához annyi, hogy március és utána! (azért május elõtt)
és hová akarunk pontosan menni?? mert valahogy ez nekem kimaradt!:D

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Kmax: jó ötlet mind kettõ!!

Bár én nem tudok más kellyses fan oldalakat, ha te tudsz akkor oszd meg velem!! plííííz

a túrához annyi, hogy március és utána! (azért május elõtt)
és hová akarunk pontosan menni?? mert valahogy ez nekem kimaradt!:D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nem kéne felvenni a kapcsolatot egyéb kellys fan oldalakkal? nameg a nagy túrát is szervezni kéne

aki még nem irta be magát a nagy listára az kérem tegye meg

A LISTA

Szám/ név/ jönne-e?/ lakhely/ túra helyszine/ tali helyszine/ bringa /matrica kell-e?
1 Cuki /igen/ BP /bárhol /bárhol/ MTB /nem
2 Tin /csak tali /Bp/ ?/ bárhol/ MTB/ nem
3 al01/ igen /BP/ Pilis /Szentendre HÉV áll./ MTB XC /igen
4 Kosina Szilárd/ igen /Tatabánya/ BP környéke /?/ MTB/ nem
5 Bikertigger/ igen /Szentendre /Pilis /? /MTB/ igen
6 -Henger-/ igen/ Ajka/ Bakony/ ?/ ?/ igen
7 Tiberius/ igen /Debrecen/ ?/ ? /MTB CC /nem
8 Jupiter/ igen /BP /Pilis /?/ MTB /igen
9 GeNeZiS /igen/ BP/ bárhol /bárhol/ MTB/ nem
10 nyuszipok /igen/ Tatabánya/ bárhol/ bárhol/ MTB/ nem
11 McPherson /igen/ Budakeszi /bárhol /bárhol/ MTB/ nem
12 kmax/ igen /BP/ bárhol/ bárhol /MTB/ nem
13 raycoon/ igen /BP/ BP környéke/ bárhol /MTB /nem
14 rainman/igen/ BP/ bárhol /Hõsök tere /MTB/ nem
15 bikebuddha / igen (90%) / Veszprém / Dunántúl / Dunántúl / MTB / nem
16 kelliz/ igen/ Dunakeszi/ BP környéke/ MTB /nem
17 zsmtb/igen/Dunakeszi/bárhol/bárhol/MTB/nem
18 md88/igen/Gyál/bárhol/Hõsök/MTB(magnus)/?
19 avus / igen / Bp / Bp-Pilis / akárhol / Magnus (XC) / nem
20 Valeria Victrix/igen/BP/bárhol/bárhol/MTB/igen(gondolom nem Kelly's-es vagy, így kapsz egy szép matricát a homlokodra )
21 WatchFun/igen/bp/bárhol/bárhol/MTB XC/nem
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Lehet igazad van, de akkor valami más témát kell találjak, mert igazából a tied kimeríti a Kellys klub fogalmát teljes mértékben!

A lényeg hogy jobb lett a tied, viszont fel jött a téma hogy együtt csináljuk! az lehet jobb lenne mint 2 lapot üzemeltetni ami ua-ról szól!

Különben én is ma adtam le a jelentkezéseimet! de én egy kicsit pozitívabban állok hozzá, és ha jól sikerül az érettségim akkor bizonyára fel is vesznek!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ez baromság! Az egy dolog h hamarabb megcsináltam. (bár már az elõs túrán is beszéltünk róla h ha lesz több túr is akkor csinálok topikos web-et)

Ha leszeded akkor inkább a ogi dolgok miatt tedd! És ne zavarjon h van az én oldalam, ha akarod csinálj egy saját verziót, de a szerzõi jogokra jobban figyelj oda!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

hát nem tom én nem görgettem lejjebb vagy csak hülye vagyok de a képek ill bringáknál nincs semmi

Nem vagy hülye! valójában ott még nincs semmi! ez az oldal még béta!! és nem is tudom hogy fogom-e csinálni, igazából minek? Rainman elõbb lekészült vele és sok dolog van amit úgy csináltam volna, ahogy õ, de mivel õ elõõb lett kész, egyszerû utánzásnak tûnt volna! Véletlen se értse senki félre, egy szóval sem bántom Rainmant!
Valójában így már nem lesz "eredeti", akármit is csinálok, a kellys téma ezzel igazából kifújta magát(mármint hogy rainman megcsinálta)!

Szóval lehet hogy leszedem, igazából mindkettõ ugyanarról szólna, de az övé szerintem szebb, esztétikusabb, igényesebb és jobb lett mint az enyém!

"Veszteni" tudni kell :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
FUHH! Na beadtam a jelentkezéseimet, nem érdekel mennyire esélytelen, nem érdekel mit szúrtam el, mennyi a túljelentkezés stb... Leadtam, túl vagyok az elsõ lépésen, most már "csak" tanulni kéne... :(

Van egy érzésem h szeptembertõl már nem leszek tanuló és az áláshírdetéseket fogom bogarászni.
Azért ha vki tud állást Bp-en frissen végzett marketing menedzser és irodavezetõnek, vagy bármi más melót akkor szóljon!! Meghálálom!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Egyéb kritikákat is várok!:D

hát nem tom én nem görgettem lejjebb vagy csak hülye vagyok de a képek ill bringáknál nincs semmi

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Üdv.

Az idei kelly's oldalon már van geo - táblázat, ami tavaly nem volt. Ez azért dícséretes. :)
igaz eddig is kellett volna...:rolleyes:

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nna, lehet, hogy ehhez én már túl fáradt vagyok.. :) Nem értem mivel zavartál össze, figyelek, hogy kinek mit írok.. Egyébként ki másnak szólt volna, te vagy csak itt.. :) Egyébként az egész elõzõ hozzászólásom neked szólt.

Mentem, holnap (ma) még több meló lesz..
:spioch:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:D Nem lehet h kicsit összezavartalak a képemmel?? Nekem is salamanderem van avatarnak! én írtam h profi uh. gondolom nekem szólt az utolsó mondat

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nem is az zavar, ha valaki külön válaszol az idézetek miatt.
De azt azért meg kell érteni, hogy ez egy fórum és nem chat.
Mind a két "mûfaj" más. Ha chat-en annyit írsz be, mint egy fórumon, akkor flood-olás miatt egyszerûen kizárnak. Fórumon, pedig az értelmetlen egymás utánírás a zavaró, nem odavaló.. És itt nem beszélgetésre gondolok, amikor rövid kijelentések váltják egymást, hanem amikor valaki benyõg valamit, majd nyõg egyet megint. De ezt már leírtam, nem ragozom tovább.. Ha valaki akarja, menjen privibe, mert nem akarok offolni. Mert ugye egy szabadonfutóban is van off.

Edit: jja, és nem vagzok profi, távol áll tõlem.. :) Maximum maximalista és igényes (bizonyos dolgokban).. Csak engem zavar, így ha van idõm, akkor törekszek rá..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem relatív h mi a zavaró. Ha azt nézed h pl lejjebb Tin külön válaszolt md88-nak és tiggernek az lehetett vna egy hozzászólásban megszólítással, de így jobban kitûnik h kinek mire szól a válasz. És aki csak szelektálva olvas annak jó, aki mindent olvas annak meg zavaró h nincs egyben... szvsz

Amúgy te vagy a profi, és ezért zavarhat az egymás utáni beírás, mert te úgy tutdsz idézni h egy hozzászóláson belül többet idézel és mellé válaszolsz. Ezt amúgy más topikokban sem láttam szembetûnõen...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nyugi, nem rád gondoltam.. De abbahagyom, mert biztos csak engem zavar...

Edit: ja fórum linkelés md88-nál is úgy van, mint nálad, azért írtam neki is, nem figyelmeztetésnek szántam.. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
raycoon: ha a 2 egymás utáni írásomra gondolsz akkor láthatod h kb 20 perccel késõbb írtam és közben máshova is irogattam...
...fórummal kapcs meg írtam, csak válasz nem kaptam még!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Lassan, de biztosan kezdem érteni Endroo és a többi mod problémáit.. :(

md88 (vagy Dave?): a piros a szürkén tényleg gáz. Ha azt akarod, hogy legyenek visszatérõ látogatóid, akkor valamit változtass.. Mondjuk felejtsd el a pirosat.. ;) Vagy ne így alkalmazd..
És amit magánban rainman-nek írtam, a fórum (direkt) linkelését meg kellene kérdezni egy bikemag mod-tól. Szerencsésebb lenne, ha új ablakban jelenne meg, de még úgy is érdemes egyeztetni velük.

Üdv az új(ak)nak!

Jja és jobbulást mindenkinek! :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Tin: Nekem sem hozza be a ffox, de az exp, igen. coocky probléma lehet! Engem is viccelt már meg böngészõ weblap készítéskor, h a forrást kijavítottam de õ a régit mutatta frissítések után is.

Genezis: Ha megírod a bringád tipusát feldoblak a weblapra!

kela14: Neked ugye salamandered van? ráadásul idei ha jól tom

Én is FF-et használok, elsõre az under construction jött be de F5 után már mûködött a honlap. Amúgy szép, csak zavar ez az új divat, hogy zoomoláskor nem a nagy kép jelenik meg új ablakban, hanem bonyolították flash-sel...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tin: Nekem sem hozza be a ffox, de az exp, igen. coocky probléma lehet! Engem is viccelt már meg böngészõ weblap készítéskor, h a forrást kijavítottam de õ a régit mutatta frissítések után is.

Genezis: Ha megírod a bringád tipusát feldoblak a weblapra!

kela14: Neked ugye salamandered van? ráadásul idei ha jól tom

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
md88: Persze nem gáz, sõt... Csak az a gáz h amit kiírtál az tulajdonképpen a kelly's oldala módosítva ill a tesztekkel kiegészítve. Szóval fõleg a nagy hasonlósággal és grafikákkal elégg necces jogilag. Nem mintha az enyém rendben lenne de ha készen lesz akkor én a kelly's hozzájárulását akarom kérni, mint magyar fan klub oldal-éhoz, sõt ha támogatják akkor bejegyeztethetnénk...