Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Utánaolvastam, 6-kor lesz az indulás.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
nem lett egyértelmû és igazán nem néztem mert a webet frissítettem. írtam neked privátot! majd csörög ha kiderült, most el kell mennem... Köszi szépen!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

köszi! itt vagyok! hát megpróbálom kideríteni tutira a kezdést mert 2-en nem lennénk annyira látványosak, de elmehetünk tekerni. Melóból nagyon kell sietned h odaérj? A hõsöktõl nem igazán ismerem a bringás utat arra, járdán meg macskakövön nem akarnék menni. jöjjek én is a fekete coppi-val?? :)

Ha vki jön még akkor írjon vagy csörögjön ha nem reagálnék!

Nem melóból jövök, hanem itthonról, ráadásul a Keleti bringával 3 perc. A Hõsöktõl nem hoz bringaút a Keletihez, de csinálhatod azt, hogy legurulsz a Felvonulási tér parkolójában a Dembinszky utcáig, be a Dembinszkybe, egészen a Rottenbillerig, majd azon a Baross térig. Ha a kisebb forgalmat preferálod, akkor ne a Rottenbilleren gyere, hanem a Bethlen G utcában. A Baross tér ugyan nagy, de lesz ott elég biciklis ahhoz hogy egyszerû legyen rátalálni a társaságra. Kiderítetted hogy hánykor indul a menet?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
rainman: akkor ne tekerj se a macskakövön, se a járdán.. :) El lehet kerülni, de igazából felesleges. Bicikliút meg szerintem nem megy oda. De a cél úgyis az, hogy szabályosan és életveszélyben kell majd menni. Legalább tudsz gyakorolni addig is.. :D

Egyébként, ha a macskaköves részt ki akarod hagyni, akkor menj el a Kodály köröndig és tovább, ahogy a tavaly tavaszi CM-en mentünk..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most kaptam pár mail, köztük egy vasárnapi túra meghívást WatchFan-tól és mondta h írjam ki és beszéljük meg a találkozót!

WatchFan üzenete:
...vasárnap (feb19) elmegyünk ebédelni
Dunakeszire a Rév büfébe, nagyon finom halat sütnek fokhagymás
panírban... Nem jöttök?
Találkozni tudnánk olyan 10 felé mondjuk a Hõsök terén, vagy ahol akarjátok.

Másik mailb-ek meg a már említett "kelly's-es toborzásra" jöttek. Az egyik srácnak már azóta más bringája van de szivesen eljön majd vmelyik túrára, a másik srác (neki egy Madman van) meg már regisztrált is a fórumra és majd hamarosan írni is fog.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
köszi! itt vagyok! hát megpróbálom kideríteni tutira a kezdést mert 2-en nem lennénk annyira látványosak, de elmehetünk tekerni. Melóból nagyon kell sietned h odaérj? A hõsöktõl nem igazán ismerem a bringás utat arra, járdán meg macskakövön nem akarnék menni. jöjjek én is a fekete coppi-val?? :)

Ha vki jön még akkor írjon vagy csörögjön ha nem reagálnék!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Dig: köszi! elõször mikor rájöttem h marha voltam akkor módosítottam h töröljétek, aztán azt is módosítottam. (csak mielõtt vki nem értené h miért a törlés, de jogos!)

A farsangi cm kirándulásra jön vki?
avus: ha jössz akkor 3ig hívj a mobilomon, ha itt nem válaszolnék és mehetnénk együtt!

Én kinézek. Nem olvastam végig a hozzászólásokat a criticalmass-en, de gondolom 6 órában egyeztek meg kezdési idõpontként. Bár még nem vagyok 100-as, de a decemberi és januári túrákat kihagytam, mint ahogy a minapi 5. kerületi vonulást is ellógtam, úgyhogy most már illik részt venni. Viszont ne zöld Magnust keress, hanem egy kicsit viseltes fekete Hausert.

Ha 3-ig visszajelzel akkó nem csörgetlek, ha nem akkor fogok csörögni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Dig: köszi! elõször mikor rájöttem h marha voltam akkor módosítottam h töröljétek, aztán azt is módosítottam. (csak mielõtt vki nem értené h miért a törlés, de jogos!)

A farsangi cm kirándulásra jön vki?
avus: ha jössz akkor 3ig hívj a mobilomon, ha itt nem válaszolnék és mehetnénk együtt!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na, ma is lesz "túlélõtúra" Farsangi Féknyom emléktúra néven. Akit érdekel, további infó itt: http://criticalmass.hu/?q=node/284

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( nem tok módosítani...

Figyelem mindenki! Endroo válaszolt a linkes kérdésre:

"hogy zorg-ot idézzem: "virágozzék száz virág" "
"de mindíg öröm tölti el a szíveket, ha más oldalakról a bikemagra mutat egy link. "

Nos ezek szerint rendben van a topik belinkelése a kelly's klubban. Már csak a Kelly's -nek kéne beleegyeznie a mûködébe és tök legálisan, szabadon mûködhetne a web! :D

Módosítok:
:D megelõztél a gépeléssel...

Azt köszi kihagynám!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
na akkor mivel kérdés volt: ha a bikemag fórumot adjátok meg az oldalatok fórumának akkor illene, hogy új ablakban nyíljon meg (mint rainmannél) és ne a tárhelyes banner alatt fusson (mint md88-nál). ez nem a hivatalos bikemag vélemény, ez a saját privát meglátásom.

rainman: az éves elõfizetést nem tudom elintézni, de a 2 hét bant igen. azt kéred azért? :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
hát vmi pozitívabbra gondoltam mondjuk egy éves elõfizetés vagy hasonlók :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A marketing munkáért sztetek kapok vmit a bikemag-tól ha megnövekszik a kelly's klub tagok ill. a fórumozók száma?? :D

2 hét kitiltásra gondolsz pl ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus és buddha oldala délután, legkésõbb este elkészül... na azért csak alakul az oldal... írtam t**tbike oldalra (ezt kiírhatnám amúgy vagy fórum ellenes? úgyis tudja mindenki mirõl van szó meg ez nem profit érdekeltségû ha úgy nézzük h a forgalmazó weblapok tájékoztató jelleggel vannak fent és ugyebár azok nem írnak pozitív véleményeket a termékeikrõl :D ) azoknak a kelly's-eseknek akik megadtak mail címet, ha vki más nick-et használt ott mint itt akkor lehet h kapott tõlem meghívót a fórumra, meg a klubba!

A marketing munkáért sztetek kapok vmit a bikemag-tól ha megnövekszik a kelly's klub tagok ill. a fórumozók száma?? :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Küldtem infót és képeket.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Web: túra képek fent vannak, akitõl kaptam bemutatkozást annak van már info-ja, írtam egy bikemag-os adminnak 2 napja de még nem válaszolt a fórum linkelésre...

Ha még páran elküldenétek az info-kat, és megbeszélnénk h mit kéne változtatni ill. mivel lehetne még több az oldal akkor írnék egy levelet a kelly's-nek h van az oldal és járuljanak hozzá h mûködhessen. Bár írtam egy kis magyarázó szöveget a kezdõ oldalra, de azért ez még mindig kevés és akár komolyabban is csinálhatnánk a dolgot amennyiben hozzájárul a gyártó. (arra gondoltam h kinõhetné magát az oldal egy komolyabb fanklubbá és akár hivatalosan is mûködhetne)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

:) az enyém méglassabb. De valszeg lesznek thumbok, csak most fáradt vagyok hozzá.

A CM-ben írta vki h 60 fõs találkozót csináltak és egy rendõr libasorba rendezte õket h lehessen közlekedni tõlük.. "Van egy álmom..." kelly's-esek tömegét rendezik rendõrök sorba h lehessen tõlük közlekedni mert már megint lángosozni mennek! :D

A criticalmass.hu-n egy tag szokott szervezni havi rendszerességû túlélõtúrákat. A novemberin voltam utoljára, utána jött a krach a bokámban. Viszont ezen a novemberi összeröffenésen elég sokan voltunk, nem tudok tömeget becsülni, de 50-en biztosan. Akkor nem volt semmi rendõri beavatkozás, csak a Lánchídnál parancsoltak fel minket a járdára. Amúgy (majdnem) teljesen szabályosan mentünk, ami azt jelenti, hogy az Erzsébet hídon nem a buszsávban, hanem a középsõ sáv jobb szélén. Kicsit néztek is az autósok, hogy mit keres itt ennyi biciklis, és a piros hetes sem a szokásos nyolcvannal rohant el jobbról, hanem csak szépen óvatosan :D. Azóta is voltak ilyen túrák (nélkülem), valszeg ezek egyikén lehetett a rendõri intézkedés.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) az enyém méglassabb. De valszeg lesznek thumbok, csak most fáradt vagyok hozzá.

A CM-ben írta vki h 60 fõs találkozót csináltak és egy rendõr libasorba rendezte õket h lehessen közlekedni tõlük.. "Van egy álmom..." kelly's-esek tömegét rendezik rendõrök sorba h lehessen tõlük közlekedni mert már megint lángosozni mennek! :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Fent vannak a túraképek a weben! Nézzétek meg és ha nagyon lassan jönnek be a képek a töbségnek akkor csinálok tumbnail-eket...

Jöhetnek a thumbnailek. 512-es netem van, és kicsit lassan töltõdnek a képek.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Fent vannak a túraképek a weben! Nézzétek meg és ha nagyon lassan jönnek be a képek a töbségnek akkor csinálok tumbnail-eket...

A bemutatkozásokat továbbra is várom a mail címemre! Nem kell a kérdõíves verziót választani, lehet szöveges az infó... vagy ha más kérdéseket akarsz akkor írd meg a válaszoddal együtt... Szóval röviden! A bemutatkozó oldal a te oldalad azt írsz oda amit akarsz és olyan formában ahogy akarod. Bár én az egységesség mellett szavazok, de ha vki kisregényt akar magáról akkor küldje azt mailben...