Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 15:02
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 14:42
vendég_rainman_*
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 14:38
vendég_avus_*
köszi! itt vagyok! hát megpróbálom kideríteni tutira a kezdést mert 2-en nem lennénk annyira látványosak, de elmehetünk tekerni. Melóból nagyon kell sietned h odaérj? A hõsöktõl nem igazán ismerem a bringás utat arra, járdán meg macskakövön nem akarnék menni. jöjjek én is a fekete coppi-val??
Ha vki jön még akkor írjon vagy csörögjön ha nem reagálnék!
Nem melóból jövök, hanem itthonról, ráadásul a Keleti bringával 3 perc. A Hõsöktõl nem hoz bringaút a Keletihez, de csinálhatod azt, hogy legurulsz a Felvonulási tér parkolójában a Dembinszky utcáig, be a Dembinszkybe, egészen a Rottenbillerig, majd azon a Baross térig. Ha a kisebb forgalmat preferálod, akkor ne a Rottenbilleren gyere, hanem a Bethlen G utcában. A Baross tér ugyan nagy, de lesz ott elég biciklis ahhoz hogy egyszerû legyen rátalálni a társaságra. Kiderítetted hogy hánykor indul a menet?
Posted 2006. February 15. - 14:35
Egyébként, ha a macskaköves részt ki akarod hagyni, akkor menj el a Kodály köröndig és tovább, ahogy a tavaly tavaszi CM-en mentünk..
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 14:28
vendég_rainman_*
WatchFan üzenete:
...vasárnap (feb19) elmegyünk ebédelni
Dunakeszire a Rév büfébe, nagyon finom halat sütnek fokhagymás
panírban... Nem jöttök?
Találkozni tudnánk olyan 10 felé mondjuk a Hõsök terén, vagy ahol akarjátok.
Másik mailb-ek meg a már említett "kelly's-es toborzásra" jöttek. Az egyik srácnak már azóta más bringája van de szivesen eljön majd vmelyik túrára, a másik srác (neki egy Madman van) meg már regisztrált is a fórumra és majd hamarosan írni is fog.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 13:46
vendég_rainman_*
Ha vki jön még akkor írjon vagy csörögjön ha nem reagálnék!
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 13:41
vendég_avus_*
Én kinézek. Nem olvastam végig a hozzászólásokat a criticalmass-en, de gondolom 6 órában egyeztek meg kezdési idõpontként. Bár még nem vagyok 100-as, de a decemberi és januári túrákat kihagytam, mint ahogy a minapi 5. kerületi vonulást is ellógtam, úgyhogy most már illik részt venni. Viszont ne zöld Magnust keress, hanem egy kicsit viseltes fekete Hausert.Dig: köszi! elõször mikor rájöttem h marha voltam akkor módosítottam h töröljétek, aztán azt is módosítottam. (csak mielõtt vki nem értené h miért a törlés, de jogos!)
A farsangi cm kirándulásra jön vki?
avus: ha jössz akkor 3ig hívj a mobilomon, ha itt nem válaszolnék és mehetnénk együtt!
Ha 3-ig visszajelzel akkó nem csörgetlek, ha nem akkor fogok csörögni.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 13:30
vendég_rainman_*
A farsangi cm kirándulásra jön vki?
avus: ha jössz akkor 3ig hívj a mobilomon, ha itt nem válaszolnék és mehetnénk együtt!
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 12:27
vendég_avus_*
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 12:24
vendég_rainman_*
Figyelem mindenki! Endroo válaszolt a linkes kérdésre:
"hogy zorg-ot idézzem: "virágozzék száz virág" "
"de mindíg öröm tölti el a szíveket, ha más oldalakról a bikemagra mutat egy link. "
Nos ezek szerint rendben van a topik belinkelése a kelly's klubban. Már csak a Kelly's -nek kéne beleegyeznie a mûködébe és tök legálisan, szabadon mûködhetne a web!
Módosítok:
Azt köszi kihagynám!
Posted 2006. February 15. - 12:23
rainman: az éves elõfizetést nem tudom elintézni, de a 2 hét bant igen. azt kéred azért?
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 12:00
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 11:53
A marketing munkáért sztetek kapok vmit a bikemag-tól ha megnövekszik a kelly's klub tagok ill. a fórumozók száma??
2 hét kitiltásra gondolsz pl ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 11:28
vendég_rainman_*
A marketing munkáért sztetek kapok vmit a bikemag-tól ha megnövekszik a kelly's klub tagok ill. a fórumozók száma??
Posted 2006. February 15. - 03:16
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 01:53
vendég_rainman_*
Ha még páran elküldenétek az info-kat, és megbeszélnénk h mit kéne változtatni ill. mivel lehetne még több az oldal akkor írnék egy levelet a kelly's-nek h van az oldal és járuljanak hozzá h mûködhessen. Bár írtam egy kis magyarázó szöveget a kezdõ oldalra, de azért ez még mindig kevés és akár komolyabban is csinálhatnánk a dolgot amennyiben hozzájárul a gyártó. (arra gondoltam h kinõhetné magát az oldal egy komolyabb fanklubbá és akár hivatalosan is mûködhetne)
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 00:33
vendég_avus_*
A criticalmass.hu-n egy tag szokott szervezni havi rendszerességû túlélõtúrákat. A novemberin voltam utoljára, utána jött a krach a bokámban. Viszont ezen a novemberi összeröffenésen elég sokan voltunk, nem tudok tömeget becsülni, de 50-en biztosan. Akkor nem volt semmi rendõri beavatkozás, csak a Lánchídnál parancsoltak fel minket a járdára. Amúgy (majdnem) teljesen szabályosan mentünk, ami azt jelenti, hogy az Erzsébet hídon nem a buszsávban, hanem a középsõ sáv jobb szélén. Kicsit néztek is az autósok, hogy mit keres itt ennyi biciklis, és a piros hetes sem a szokásos nyolcvannal rohant el jobbról, hanem csak szépen óvatosan
az enyém méglassabb. De valszeg lesznek thumbok, csak most fáradt vagyok hozzá.
A CM-ben írta vki h 60 fõs találkozót csináltak és egy rendõr libasorba rendezte õket h lehessen közlekedni tõlük.. "Van egy álmom..." kelly's-esek tömegét rendezik rendõrök sorba h lehessen tõlük közlekedni mert már megint lángosozni mennek!
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 15. - 00:18
vendég_rainman_*
A CM-ben írta vki h 60 fõs találkozót csináltak és egy rendõr libasorba rendezte õket h lehessen közlekedni tõlük.. "Van egy álmom..." kelly's-esek tömegét rendezik rendõrök sorba h lehessen tõlük közlekedni mert már megint lángosozni mennek!
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 00:03
vendég_avus_*
Jöhetnek a thumbnailek. 512-es netem van, és kicsit lassan töltõdnek a képek.Fent vannak a túraképek a weben! Nézzétek meg és ha nagyon lassan jönnek be a képek a töbségnek akkor csinálok tumbnail-eket...
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 14. - 23:39
vendég_rainman_*
A bemutatkozásokat továbbra is várom a mail címemre! Nem kell a kérdõíves verziót választani, lehet szöveges az infó... vagy ha más kérdéseket akarsz akkor írd meg a válaszoddal együtt... Szóval röviden! A bemutatkozó oldal a te oldalad azt írsz oda amit akarsz és olyan formában ahogy akarod. Bár én az egységesség mellett szavazok, de ha vki kisregényt akar magáról akkor küldje azt mailben...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top