Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
kösz avus, látom tudod mirõl beszélek! igen én is gondolkodtam rajta, hogy ezeket kilövöm, de úgy nem lenne olyan érdekes a böngészés! és napi 10mb adatforgalommal fórumozok meg msnezek javarészt! Meg persze az e-mail-eimet nézegetem(természetesen a felvi.hu-t is)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Részvétem :). Hónapokig én is gprs-en éltem, hát mit ne mondjak... Végülis el lehetett viselni, de olyan áron hogy a böngészõben letiltottam a képek letöltését.

Rainman: ha az uw engedi a php mellett a GD-t is, akkor összedobok valamelyik nap egy automatice képátméretezõs galéria-gyártó szkriptet, ha igényeled. Van már ilyenem, kis sql-lel bonyolítva, csak azt kell kibányászni belõle.

Van egy-két galéria szkript ha érdekel, ami ingyenes és még adatbázist sem igényel - illetve ha már "belerondítok" a topikotokba: jövõ hét hétfõn indul az új galéria (a régi képtár tagok már tesztelnek a héten, tehát "semi-public"), igen okos szolgáltatásokkal, plussz egy-két meglepetéssel, amiért nagyon érdemes lesz oda is töltögetni...
"In idem flumen bis non descendimus"

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Majd megnézegetem õket!!

El sem hiszem! megvan ezzel a 100. hozzászólásom!! (és még semmi értelmeset nem mondtam:D:D:D)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Részvétem :). Hónapokig én is gprs-en éltem, hát mit ne mondjak... Végülis el lehetett viselni, de olyan áron hogy a böngészõben letiltottam a képek letöltését.

Rainman: ha az uw engedi a php mellett a GD-t is, akkor összedobok valamelyik nap egy automatice képátméretezõs galéria-gyártó szkriptet, ha igényeled. Van már ilyenem, kis sql-lel bonyolítva, csak azt kell kibányászni belõle.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) akkor felteszlek téged is! a cm-en a mai hozzászólásainál már van egy link ill. már a bringázáskor feltettek 2 képet amit mms-ben küldött vki a csapatból! Mindkettõn megtaláltam magam :D remélem ha ma kibulizták magukat azok akik fotóztak akkor már ejszaka vagy holnap felteszik a képeket!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Avus: sajnos csak gprs!

Rainman: Akkor rendben, nem is szóltam:D!
Nekem még sajnos nem jó, mivel 1-én lesz meg a bringám! ma voltam benn az üzletben megbeszélni mi kerüljön rá! szóval már alakul:D:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A Hauserrel már voltam Dunakeszin, a Matát onnan hoztam egyenesen, de Kelly még sosem járt arrafelé, azt hiszem ezen ideje változtatni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...már lentebb írtam h amint lesz idõm csinálok thumb-okat, csak ma is suli, cm, meg weboldalak... a képekkel majd vmikor elkezdek szöszölni, csak az kis idõ fõleg ha ennyi van...

WatchFan meghívását feltettem mint IV. túra! Jelenkezõ vannak?? hmm??

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Valóban elég érdekesen néznének ránk! Belegondolni is vicces:D!
És biztos urat is meg kéne kínálni azzal a hírhedt forraltborral! nem tudom mit reagána rá:D
Rainman: egy kis hibát vettem észre az oldalon, igazából nem is hiba!
Az lenne, hogy amikor az emberkék képei jönnek akkor igen lassan mert az egész kép mérete töltõdik (nekem fõként lassú és zabálja a bájtjaimat! mobilos szar net)! tudom hogy így egy kicsit kevesebb munka volt vele, de szerintem dolgozd át! az én véleményem volt!

EDGE vagy GPRS? Már amivel netezel.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Valóban elég érdekesen néznének ránk! Belegondolni is vicces:D!
És biztos urat is meg kéne kínálni azzal a hírhedt forraltborral! nem tudom mit reagána rá:D
Rainman: egy kis hibát vettem észre az oldalon, igazából nem is hiba!
Az lenne, hogy amikor az emberkék képei jönnek akkor igen lassan mert az egész kép mérete töltõdik (nekem fõként lassú és zabálja a bájtjaimat! mobilos szar net)! tudom hogy így egy kicsit kevesebb munka volt vele, de szerintem dolgozd át! az én véleményem volt!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:D milyen vicces lenne ha egy felvezetõ rendõr jönne a lángososig ott a parton ahol szoktunk menni.
III.ker-ben szoktam látni bringás rendõröket.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ööö. Ha lesz Kelliz túra, azt nem a Rákóczi út belsõ sávjában kéne felvezetnünk, szóval elleszünk mi jardok nélkül is :D.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
remélem lesz még benne részünk:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sajnálhatjátok h nem jöttetek a mai túrára (már akinek nem nagy táv a keleti)! Nagyon jó volt! Kb 50en voltunk, én voltam egyedül kelly's-el mert avus a másik bringájával jött. Volt rendõri felvezetés és lezárás is, fú ha egyszer akkora lenne a kelly's túra h nekünk is kell biztosítás.. :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
ez jól hangzik! azt igen jól vetted!!

én is mennék ilyen hegyi terepre, de se tapasztalatom, se hegyeim!:(

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Szerencse h benne voltam utolsóban. Meg h a lockout távirányító hiánya maitt engedtek még 20ezret. Elõtte kb 4 hónapig néztem bringát és már majdnem egy Mystery lett belõle...hálisten nem

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nekem meg az tûnt fel a listát böngészve, hogy Mobstered van. A piszkok tudtommal idén már nem rendeztek Mobster-akciót. Talán nem is baj, csak a szívem fájdítottam volna, így meg inkább fitneszbringára költöttem a pízt.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Rainman oldalán találtam egy számomra ismeretlen tagot, méghozzá kelliz névvel! de mintha már láttam volna régebben, hogy írt ide!

és mobstere van ami nem csekélység!! azért azt úgy tudom hogy limitáltan lehetett kapni, és csak egy embert ismerek akinek ilyen van, az pedig a boltos srác a speed-bikeban!

De nem hiszem hogy õ lenne, mivel pont ma voltam benn nála és beszélgettünk errõl az oldalról is, nem mondta hogy tag:D

igazából az érdekelne végül is, hogy ki õ? mármint kelliz?

Hello! Én vagyok a kelliz:). A mobster nem csekélység bár 215ezer-ért bõven jól jártam vele, csak az a fél év várakozás volt a rossz. Rainmannak már említettem h majd a melegebb idõkben az igazi hegyes túrákban fogok elõreláthatólag részt venni. Itt meg olvsagatni szoktam nagyrészt, leszokóban vagyok a géprõl:)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Rainman oldalán találtam egy számomra ismeretlen tagot, méghozzá kelliz névvel! de mintha már láttam volna régebben, hogy írt ide!

és mobstere van ami nem csekélység!! azért azt úgy tudom hogy limitáltan lehetett kapni, és csak egy embert ismerek akinek ilyen van, az pedig a boltos srác a speed-bikeban!

De nem hiszem hogy õ lenne, mivel pont ma voltam benn nála és beszélgettünk errõl az oldalról is, nem mondta hogy tag:D

igazából az érdekelne végül is, hogy ki õ? mármint kelliz?

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
hát nekem is lenne olyan bringám amit nem kímélek de idõm nincs mert a 6óra az már késõ
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D