Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Csak vasárnap nincs nyitva mostanában, amúgy üzemel.
Várunk a túrákra természetesen téged is! Merre is laksz?
...ajánlom a módosít gombot...

Már majdnem mndenki elküldte az infókat a bemutatkozó oldalához. Aki még nem tette az írjon privátot vagy mailt!

Dunakeszin lakom...:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Csak vasárnap nincs nyitva mostanában, amúgy üzemel.
Várunk a túrákra természetesen téged is! Merre is laksz?
...ajánlom a módosít gombot...

Már majdnem mndenki elküldte az infókat a bemutatkozó oldalához. Aki még nem tette az írjon privátot vagy mailt!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Ja Rainman köszi az emailt.. a Testbike honlapon Zs nicknéven én írtam be a Quartz véleményezést.

jó ötlet gyûjteni a klubtagokat...:)

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
múlt héten voltam a dunakanyarban...autóval átutazóban. nagyon fájt a szívem hogy nem bringával mentem arra felé. dehát a munka....

már várom a finom plusz fokokat és a napsütést..
hogy fenn a hegytetõn bicajjal nyomuljunk. de addig még hátravan az olvadás...amit nem árt megvárni...

addig is mehetünk a melegítõ túrákra.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
amúgy én is sokat melóztam, hétvégén meg síeltünk barátokkal. jövõ hétvége már foglalt.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Dunakeszin nagyon finom a sülthal a révbüfében...márha nyitva van. sztem márciustól lesz.

én keszirõl sokat tekertem múlt évben a pilisbe és mindig a dunakeszi-horány réven mentem mert az a legolcsóbb az egész dunakanyarban. a váci rév kb. dupla annyiba kerül mint ez.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
ma tesómmal benéztünk a csömöri decathlonba hát nem nagy a választék:( pedig hely az lenne. mondjuk a bringáik jók voltak megkívántam egy outit:D
sisakok terén nem volt választék 2 márka volt valami bell meg ked vagy mi szal választék nincs nagyon nézegettem ruhákat is ha lessz pénzem akkor öltözéket ott veszek:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hõsök-Vágány-vmi gyógyszer gyár ahol a 120as busz megy-aztán a szemétégetõ-és végülis asszem fõut volt keszire

Pontosan nem tom leírni, de végig aszfalt volt az út szélén, vagy b.úton. Estem is egy szép nagyot, ezzel még nem büszkélkedtem el. Bibis lett a könyököm, a kormányszarv meg otthagyott egy kis festéket az aszfalton de szerencsére a bringának nem lett baja!

kmax: Ha lesz pénzed rá akkor vegyél egy sisakot, mert nekem ma megmentette azt a hülye fejemet! Koppant a sisak a földön, de a eje nem fáj szerencsére. SPECKÓ SISAK RULEZ!! :)
Ha jött vna mögöttem egy autó akkor most nem írnék nektek... :(

Nekem is volt egy sokadik születésnapom két napja, amikor a csúszós lefagyott úton majdnem találkoztam egy 70-nel rohanó autistával... Úgyhogy boldog szülinapot :).

Kmax, csatlakozom a javaslathoz, egy sisak nem tétel az Imagine mellett, de egyszer nagyon hálás lehetsz neki.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hõsök-Vágány-vmi gyógyszer gyár ahol a 120as busz megy-aztán a szemétégetõ-és végülis asszem fõut volt keszire

Pontosan nem tom leírni, de végig aszfalt volt az út szélén, vagy b.úton. Estem is egy szép nagyot, ezzel még nem büszkélkedtem el. Bibis lett a könyököm, a kormányszarv meg otthagyott egy kis festéket az aszfalton de szerencsére a bringának nem lett baja!

kmax: Ha lesz pénzed rá akkor vegyél egy sisakot, mert nekem ma megmentette azt a hülye fejemet! Koppant a sisak a földön, de a eje nem fáj szerencsére. SPECKÓ SISAK RULEZ!! :)
Ha jött vna mögöttem egy autó akkor most nem írnék nektek... :(

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
Hi!
Irigyeltelek titeket mikor láttam milyen jo idõ lesz ma,én elmentem a családdal korizni a mûjégre de ez is nagyon szuper volt.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Végülis milyen útvonalon mentetek Dunakeszire?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most töltöm fel a képeket, pár perc és fent lesznek a klub oldalán a képek menüben a többi túrás kép mellett.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( Dunakeszin vasárnap nem készül sülthal, uh. vagy szombaton kell menni vagy le kel mondanunk a halról. Na mindegy rétesezés lett belõle...
TAVASZI IDÕ VAN! De gondolom ezzel nem modtam sok újdonságot, de teljesen átizzadtam a trikómat olyan melegen süt a nap, ha ezt tudom h délre ilyen meleg lesz egy réteggel kevesebbet veszek fel.
Jövõhéten ha halat is akartok akkor szombat, ha nem muszály a hal akkor maradhat a szokásos vasárnap. Nekem mindkettõ jó egyelõre, bár a vasárnap sztem jobb abból a szempontból h tudtok vásárolni menni. (mármint aki hét közben dolgozik és csak szombaton jut el a boltokba :) )

Képek hamarosan!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Csinálni kéne egy lángos-sülthal túrát. Éspedig a következõ útvonalon: Bp - St. Endre (itt lángos) - Leányfalu - Tahitótfalu (át a Szentendrei szigetre)

Innen két variáció van:
1. Le a szigeten a Dunakeszi révig, ott át Dunakeszire, ahol jöhet a sülthal, majd Bp. (Ezt az útvonalat ismerem)
2. A szigeten nem lefelé, hanem Vác felé, át Vácra, majd onnan lefelé Dunakeszire. Ezt az útvonalat nem ismerem, illetve azt hogy van-e kerékpárút Vác és Dunakeszi között.

Várjuk meg Rainman beszámolóját a Dunakeszin készült sülthalakról, aztán brainstormingoljunk.

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Ha folytatódik ez a tendencia - már ami az idõjárást illeti - a köv. tekerésen már én is ott leszek, juhúú :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Hát igen.... ebben a szép idõben én is mennék szívesen már tekerni!! még 10 nap:(

Kboy: elõször is üdv itt, másrészt én is csak a jóidõben leszek rendes tagja a túráknak:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Most már szinte hetente van h itt a jó idõ! Azért én elmegyek WatchFan-ékkal, fõleg h ilyen napos idõ van!

Ja, ha sûrûsödik az is jó megoldás. :)
Jó utat nektek!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Most már szinte hetente van h itt a jó idõ! Azért én elmegyek WatchFan-ékkal, fõleg h ilyen napos idõ van!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:( tudtam h be kell kapcsolnom a gépet... Ilyen klassz idõben, nem bringázni...
Hát jobbulást meg jó pihenés mindenkinek.

Veled mi lesz? Egyedül mész kisebb kört?
Én is sajnálom, hogy nem tudok menni, bár a halat azt tényeg utálom. :)
Ahogy figyelem, ezek a nagyobb túrák pont kéthetente vannak, majd ha jobb idõ lesz, akkor egy héttel el kellene tolni, mert én így csak minden 2.ra tudok menni, a hm, hogy is mondjam mi miatt, szóval ami négyhetente esedékes.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( tudtam h be kell kapcsolnom a gépet... Ilyen klassz idõben, nem bringázni...
Hát jobbulást meg jó pihenés mindenkinek.