Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
lehet benne valami, de szerintem az elsõ szellõzõkbõl áramló levegõ átfújja azt is, ez az én vléleményem, felvettem és nem volt olyan érzésem, hogy szorít, agy esetleg fülledt lenne!

Ez csak a használat során bukik ki! másrészt ennyi ért nem kapsz jobb sisakot(5500ft)

ja kép! keress rá googleben így: magnus kh-201l

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ez szép, akkor nem lehet olyan nagyon sz*r márka!

Én egyenlõre csak egy Kellys Magnus sisakot veszek: olcsó, jól néz ki, és számomra kényelmes is volt! és még egységes is:D:D:D

Van róla kép? Mert amit én láttam élõben, annak a tarkója nem nagyon szellõzött. Ami mondjuk most nem nagy gond, de azért nyáron már probléma lehet, hátul teljesen zárt volt.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus: csak msn-em van és e-mail-em. :) De köszi!

raycoon: az Óbuda topikban ahonnan B.B.B-t is ismerem, beírt vki aki vmi útvonalat keres a Rózsadomb felé. Ha jól tom akkor arra jársz dolgozni, ha tudsz nézz be oda és ajánlj neki vmit a 3 lehetséges útvonala közül!

Hétvégén mikor és hova megyünk túrázni?? :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Ez szép, akkor nem lehet olyan nagyon sz*r márka!

Én egyenlõre csak egy Kellys Magnus sisakot veszek: olcsó, jól néz ki, és számomra kényelmes is volt! és még egységes is:D:D:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

valami bell

Feltöltött kép

Akik Bell bukóban tekertek 2005-ben:

BELL ROAD

Team CSC
Credit Agricole
Health Net

BELL MTB
Brian Lopes
Wade Simmons
Jeff Lenosky
Hans Rey
Team 3-D Racing

BELL BMX
Dave Mirra
Ryan Nyquist
Jamie Bestwick
Steve McCann
Chad Kagy
Allan Cooke
Tom Haugen
Koji Kraft
Simon Tabron
Jeremy Fanburg
John Purse
Warwick Stevenson
Haro BMX race team

BELL MULTISPORT:
Tim DeBoom
Jamie Whitmore

És az, hogy én még most is írkálok ide, az is egy Bell bukónak köszönhetõ!!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Ha van skype-od könnyen el tudom magyarázni az irfan view mûködését, de ha nincs akkor is megoldható hogy leírom miket kell csinálni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Megkaptam köszi! Már fent is vannak! Ha lesz egy kis idõd az infós képeket is kicsinyítsd le a megfelelõ méretekre! Köszi szépen mégegyszer a segítséget!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Elment az emailedre, 170k összesen

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
csak a lényeget értem de az pont elég! h átméretezed a képeket és holnap feltöltöd vhova... de elküldheted mailben a zip-elt thumb képeket! Köszi a segítséget!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na, ráeresztettem egy Web Vacuumot a Kelliz klub oldalára (képeket leszedendõ), majd egy Irfan View-val egy nagyszabású képátméretezést is csináltam. Holnap feldobom a zipeket (4 db, túra szerint) valahová, és elküldöm a linkeket.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus: Nem volt idõm még a képekkel nagyon foglalkozni de annyira nem nagyon, de lassú netre nem nagyon szoktam gondolni ált. mostanában már... Ha megcsinálod a kis képeket közhasznú munka keretében biztos mind megköszönnénk! :)
Jelenleg el vagyok havazva de egyzser foglalkozok majd velük... Hamarosan ha már több túra is lesz akkor csinálok menüpontokat a túráknak ne töltsön be minden képet! ez a pár kép még belefér... Fényleg örülnék ha megcsinálnád a weblap thumb-jait! Ha gondolod feltöltöm neked zip-ben és akkor nem kell vele szöszölnöd h leszedd õket minden oldalról!

kmax: én is beleborzongtam a képaláírásokba! nem is olvastam végig... kérj a háziorvostól vmi papírt h termo ruhában nem fáznál meg! :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

hát nem igazán tudtam eldönteni ez oldal alapján hogy most melyik jobb

de tesómnak megmutatva felénél azt mondta szörnyûlködõ arckifejezéssel hogy elég veszek neked egy sisakot :D nincs esetleg ilyen thermo ruhákra ill hidra tárcsafékekre is?? :D

Ismerem ezt az oldalt, meg egy másikat is, ahonnan linkelték.
Annyit kell tudnod, hogy az inmold technológiával készültek drágábbak, nem válik külön a héjja a béléstõl, ha sérülés éri, akkor minden repedés meglátszik rajta. Ami nem ilyen, annak abban látom az egyedüli hátrányát, hogy ha egyszer esel, nem biztos, hogy látszik majd rajta külsérelmi nyom, csak belül gyengül meg, és legközelebb már nem véd, pedig te azt hiszed, hogy igen.
De idõnként mindet cserélni kell, mert elöregszik az anyag, úgyhogy ha nem tudsz rászánni túl sokat, akkor egy 5-6ezer forintos sisak is jó, sokkal jobb, mint a semmi. A drágábbak még annyival tudnak többet, hogy komfortosabbak. Nyáron jobb a szellõzésük, nekem legalábbis még nem nagyon rohadt bele a fejem.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
hát nem igazán tudtam eldönteni ez oldal alapján hogy most melyik jobb

de tesómnak megmutatva felénél azt mondta szörnyûlködõ arckifejezéssel hogy elég veszek neked egy sisakot :D nincs esetleg ilyen thermo ruhákra ill hidra tárcsafékekre is?? :D

Szerintem ezt érdemes megnézni és ezután mindenki eldöntheti,hogy mit szeretne:(
http://testbike.fw.hu/buko/

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Na egy utolsó kiegészítés :): természetesen a 300-400-szoros nagyítás helytelen, helyette 300-400%-os nagyításról akartam beszélni.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
1 +jegyzés a Kelliz klub oldalával kapcsolatban. Látom, hogy a képek kaptak thumbnaileket, gyorsabban is töltõdik, ez jó. De: a legtöbb kis kép fájlmérete (120x90-es dimenziók mellett) 15-20k között mozog, ami egy ekkorka képhez képest nagyon nagy...

Feltöltött kép

Itt van pl ez a fenti kép. Ennek a mérete 20k. Fogtam az eredetit, Photoshoppal leméreteztem 120x90-re 70-es quality mellett, és a kapott kis kép 6.7k lett. A 70-es quality pedig többnyire még nagy képek esetén is megfelelõ, kis képeknél pedig abszolút.

Szóval jócskán lehetne még dobni a képek oldal töltõdési sebességén, és ha már nyarat írunk, és túl leszünk a 20. túrán, akkor már nem lesz mindegy, hogy oldalanként X mega, vagy annak csak fele/harmada töltõdik le.

Hmm. Ezt privátban kellett volna?

Kiegészítés:

Elküldés után vettem észre, hogy ez a kép valójában 144x108-as, csak az oldalon 120x90-ként jelenik meg. Még így is igaz amit írtam, mert PS-sel 144x108-ra méretezve a képet 70-es q mellett 9.1k jött ki, ami még mindig fele annak ami fent van.

Kiegészítés #2:

Kicsit játszottam a qualityvel, tehát 144x108-as méret esetén a thumb mérete:
q=100 - 20.82k
q=90 - 15.26k
q=80 - 11.5k
q=70 - 9.17k
q=60 - 7.5k

Mentettem egy példányt 100-zal és egy másikat 60-nal. Különbséget szabad szemmel csak 300-400-szoros nagyítással látni, tehát sztem megérné 60-70es qualityvel csinálni kis képeket. Gondoljunk azokra akiket GPRS-sel ver a sors :).

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Vasárnap bringázni kell a kelly's-esekkel! :)

A halsütõ miatt mondtam. Egyébként nekem néha a szombat jobb, mert vasárnap szoktunk menni anyuékhoz, meg vendégségbe.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vasárnap bringázni kell a kelly's-esekkel! :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

ma tesómmal benéztünk a csömöri decathlonba hát nem nagy a választék:( pedig hely az lenne. mondjuk a bringáik jók voltak megkívántam egy outit
sisakok terén nem volt választék 2 márka volt valami bell meg ked vagy mi szal választék nincs nagyon nézegettem ruhákat is ha lessz pénzem akkor öltözéket ott veszek

Figyi, mi ilyen KED-et vettünk a gyereknek, abból is van olyan, amit egy kézzel tudsz a fejed méretéhez állítani, ráadásul nem is túl drága. A BELL-ek meg elég jó, régi márka, amikor még magunknak nem vettünk, a gyerek már akkor is kapott, hátul a gyerekülésben, és az is BELL volt. Sõt, még most is az, hosszas pihenés után a lányunk hordja, most görkorcsolyázáshoz.

Rainman: mi prímán elvásárolgatunk vasárnap is. :)

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Szerintem ezt érdemes megnézni és ezután mindenki eldöntheti,hogy mit szeretne:(
http://testbike.fw.hu/buko/

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Csatlakozom az eöttem szólókhoz, a sisak kell, engem egy parkoló trabitól mentett meg július 23-án, amikor becsúsztam alá, természetesen aszfalton... azóta mindig van rajtam bukó.. Amúgy Kmax már párezerbõl lehet venni, sztem áldozz rá