Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Tesco-s WC? ;D
Ezt komolyan gondoltad?
Bükk maratonon, a verseny elõtt bementem a wc-be, és nem lehetett wc-zni, mert tele volt a wc sz**-ral, állt a sor, büdös volt, nem érte meg...
szóval Mobil WC jee.... még az is jobb mint a TESCO-s :D
mondjuk gazdaságos

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

standokról meg annyit:
legyen aki árul belsõket, külsõket, meg legyen velotrade szervíz mert meridám van és ha mindjuk eltörne a papucs.....
ja meg legyen valaki aki kúl sisakokat árul...
tune cuccokat nem bizti hogy sokan újítanának ha mondjuk kiderül hogy eltört valami és hirtelen újjat kell venni.

persze ez igen materiális felfogás.... ez van

Ha így állunk, akkor ezt a problémát is megoldja Tesco ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ezt most nem értem! Minek a mobil WC ha a rendezvény a Tescótól indul ahol gondolom van valami wc-féle, nem?

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Megvagyok gyõzve! A szilvásváradi Caprine maratonon is ilyen idõmérés lesz.Bocs,hogy felizgattam a kedélyeket,mindenkinek
Boldog Új évet kivánok !

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Hocsa

Az adrenalint, no meg az erõdet ne pazarold a Bapu-ra, inkább tartogasd arra mikor megküzdünk egy jó kis maratonon -ha nem is Sopronban mert ott saaaajnos nem indulsz- :-[

Különben meg nem kell izgulnod, hisz úgy is lenyomlak. ;D

Élej és virágozzék az elsõ Flessakrossz montánbájk maraton. Hurrá!!! ;)

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
jaja... Hocsa megmondta a frankót... le vagytok oltva :))

jó verseny lesz... tuti....
aztán lesz revenge az U19-es osztrákoknak, ha jön egy pár :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nyugi hocsa, nekünk teccik a csippes idõmérés....

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
A 400at én írtam ;D

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Nem hiszek a szememnek! :o :o :o :o :o :o :o

Amúgy OK minden?

Eddig azért ment a sírás, mert hetekig vártatok az eredményekre, utána pedig azért, mert káosz volt az eredménylistában.
Nem kis munkával Magyarországra hozunk egy eddig itthon egyedülálló rendszert ami megoldást jelnt, erre BAPU elvtárs kijelenti, hogy a 400. helyezését minek kell századra lemérni!!!

Tudod mit BAPU szerintem kérdezd meg a Bükk Maraton szervezõit, hogy mit csináltak amikor 10-15-ös bolyok érkeztek a célba. ??? ??? ???
Biztos lelkesen jegyzetelték a rajtszámokat fõleg ha 4-5 nickneves is közéjük keveredett.

Egyébként minden tiszteletem az egri szervezõké, de nem BAPU-é!

Mellesleg elég nagy hibát követnénk el akkor, ha a másfél millás idõmérõ mellé ne hoznánk mobil wc-ket és egyéb más létfontosságú dolgokat ennek az összegnek a töredékéért.

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
silver lui: sztem kétfajta maratonos van:
-akit érdekel hogy mennyit ment, még akkor is ha 400. lett
-akinek tökmindegy hogy hanyadik, csak a maratonok hangulata miatt indul (talán õk vannak kevesebben ;D )

Fejlõdni nem mindig érdemes, de ezesetben kell!!
Remélem hamarosan minden versenyen chipes idõmérés lesz ;)

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Bapu

Elég satu amit írsz a chiprõl! >:( Bocsi )

Voltál idén a Buda Maratonon vagy a Mátra Maratonon, hogy többet ne is említsek? Nincs annál rosszabb, mikor csak késõ este, vagy netán napok múlva tudod meg, hogy mit is mentél.

Egyébként pedig igazad van, minek fejlõdni. Gondolom te is lábbal hajtós, szattyánbõr kabrió Frédimobillal jössz, majd az M1-sen és kõkerekû vesszõfékes 26-os mtb-vel indulsz a maratonon.

Hocsának:
Tényleg lesz elég budi + lajtos kocsi + parkoló?

Hocsának még 1:
A Silver Lui nem a Maya Gold hímnemû változata, bár tekerni a lepedõn is jókat lehet.

silver lui

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Bapu: ez bonyolult... az én furfangos agyammal ahogy kigondoltam, azt nehéz lenne elmondani...
a lényeg hogy nekem fontos, hogy az ellenfeleimhez képest hogyan feljõdök versenyrõl versenyre...

silver lui

silver lui

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Chip chip csóka! ;D ;D ;D

(bocsi, ez még a mákosbeiglimámor hatása)

Kimondottan izgat ez a chip dolog meg a nevezési díj.
Felhívtam a rendezõket és megtudtam:
március 31-ig 3000,-Ft
április 1-tõl május 8-ig 4500,-Ft
lesz egységesen a nevezési díj, független a kategóriától és a távtól.
Nevezni Bikemag hirdetésekbõl, Tesco újságokból kivágott nevezési lapon, interneten, lehet.
Nevezés dátuma a nevezési díj postán való feladásának dátuma, vagy a banki átutalás feladásának napja.

Többet nem árultak el, mert a chipes egyeztetés még a napokban tart. Ha ez meglesz akkor felkerül a részletes versenykiírás a Hevitúúlsz honlapra.

silver lui

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Ez különben engem is érdekel: xc versenyen a startpisztoly-al indul az óra, vagy ha áthaladsz a startvonalon? Az utóbbi az igazságosabb, de az xc szerintem pont aztét az, mert küzdeni kell a mellõled, elötted startolókkal is.

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
De Neki miért fontos ? A helyezést szemmel a rendezõ eltudja dönteni,az idõ pedig a továbbiakban nem mond semmit.(Összehasonlitás más pályán elért idõvel nem lehetséges)Próbálj meg meggyõzni,feltételezve,hogy azért értem.

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Bapu: lehet hogy a 133.-nak nem fontos, de gondolj az 3.-ra 4.-re :))

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Miért is kell izgalomba jönni az elektromos idõméréstõl ? Ez világbajnoki futam lesz ? Ott esetleg érdekes, de itt izgalmasabb,hogy lesz-e elég parkoló,netán WC,esetleg legalább kézmosási lehetõség.De lehet,hogy az az érdekes,hogy a 133.helyezettnek századmásodpercre tudjuk az eredményét.

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Fiatal lányok biztos lesznek :)
Amikor xc kupán voltunk és mászkáltunk este Sopronban, akkor láttunk egy pár formás cicát...
Be lehetne õket szervezni egy ki szolgáltatásra egy kis ellenszolgáltatás fejében :), vagy én már másra gondoltam ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
akkor most már lehet tudni, mennyi lesz a nevezés?

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts

Május 9-én ne a neves rajtszámtól álljon a dákótok, hanem a chipes idõméréstõl! ;D

Tehát akkor nem fiatal lányok fogják osztogatni a tápot, hanem a helyi nyugdíjas klubb aktivistái? És az energiaszeletekrõl is le kell mondjunk házi szalonnáért és hagymáért? Ezt sajnálom :'(