Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ha jól tudom, az elit az a magyar maraton kupa sorozatban résztvevõknek van, a sport, pedig az abban nem részt vevõknek:D
Egyébként is, aki egy sebességgel rámver 20 percet, annak nincsen oka szerénynek lenni:D

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
...ha már itt tartunk, lenne egy kérdésem a kedves - amúgy ezúttal is igen jó sporteseményt - rendezõ bácsikhoz és nénikhez: mi volt a lényegi különbség az elit (M2) és a sport (M4) kategóriák között (a szándékon kívül)?
...bocsánat az értetlenkedésemért így verseny után...eléggé dezinformált vagyok...

unit, aki nem elit de azzá lett

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Nem tudom, hogyan sikerült eltévednie az elitnek... Szombaton egy motoros nyomta végig a pályát, életében elõször ment rajta, és érdekes módon nem tévedt el. Ma reggel megint végig nyomta, és minden jel a helyén volt, a szabályoknak megfelelõen 1-1,5 m magasan lehetõség szerint a jobb oldalon. gondolom azt az elit is belátja, hogy nem lehet 80 km-t végig szallagozni, néha nekik is figyelni kell. Az itt emlegetett elitrõl pedig annyit, hogy már messzirõl ordenáré módon ordítva jön a frissitõ ponthoz, innivalót követelve 30-40 km/h-ás sebességgel, és ha nem sikerül neki odaadnod akkor kurva anyázik, és szidja az összes le és felmenõdet. Érdekes, hogy ilyen probléma csak az elitnél van meg, mindenki más megtudja köszönönni a friisitõt, és tud kedves lenni. Ha valaki elitnek tartja magát, akkor viselkedésben is példát kéne mutatnai. Az is érdekes, hogy rajtuk kívül senki más nem tévedt el, és bárkit kérdeztünk szerinte jól volt kijelõlve a pálya. Jó lenne, ha az elit leszálna a magas lóról, értsék meg ezek a versenyek nem csak róluk szólnak, hanem a maradék 90%-ról is.
1.9D

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Szerintem azért az jelent valamit, ha többször is eltévedtek. Az, hogy ezt hogyan kezelték, az már egy másik dolog.
Ádám: Miért nem frissíted a weboldalad?
One planet, one tribe...

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
(((((Az eli elejének mindíg sikerül)))))
De no comment, innentõl a szövetség dolga. Az pedig, hogy Totya, Zerge, Parti megbeszélik 60 km-rel a vége elött, hogy közösen futnak be, hááááát.

Gratula mindenkinek, aki becsülettel végignyomta!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Teljesítettem életem elsõ Flash-Across marciját! Errõl írok egy kicsit, mert a Budával ellentétben itt talán objektívebb véleményt tudtam alkotni. 60km-en mentem. Reggel 15 percel a rajt elött érkeztünk (napsütés,szél), gyorsan öltözködés, persze no bemelegítés, havertól rajtszám felrak, rajthoz gurul és az én órám szerint 5 percel 9 elött RAJT! Leguccsó helyrõl vigyorogva gurulunk. Egyébként sem akratam véresen komolyen venni, de így már nem is lehetne. Egy ideig szórakozom hátul, de aztán kicsit rákapcsolok, hogy mégse ilyen alapozó 120 alatt menjek. Elsõ lefelé, SÁR! Ú mondom, kár volt semislicket hozni, elöttem bénáztak meg én is csúsztam mindenfele. A kettõ együtt egy laza borulást hozott. Aztán inkább nem is erõltettem lefele, új a bicó is, még szokni kell. Fölfele hadakozom az elöttem tolást "válsztókkal", egész jól érzem magam, fõleg, hogy kimaratt a kezdõ zúzda a betonon. Most már gyorsabb tempóban, de nem nyélen elõzgetem a népet. Tök jó volt figyelni a nõi versenyt. Tájékoztatom a nõi elsõt, hogy ki hogy áll mögötte, kicsit bítatom, majd továbbpörgetek. Átérünk Ausztriába! Beton! Sok beton! Mi ez? Outo verseny? Jól jött a lockout. Szöllõhegyek és megint szél, méghozzá szembe és erõs. Nem esett jól, de szerencsére összeálltunk egy páran bolyozni. Egy Trekkes sráccal váltva húzzuk az egyre dagadó bolyt, szépen begyûjtjük az embereket. Itt kicsit odaléptem, hátha nekik számít a hely. Visszaérve Magyar honba a frissítõnél/után szétvállunk. Odadom a pótbelsõm egy szerencsétlenül járt versenytársnak. Örülök, hogy segíthettem, mert én is kerültem ilyen helyzetben és nem egy bringás hagyott faképnél (szerencsére azért megszántak laza negyven perc ácsorgás után).
Szal a nagy örvendezésben érzem, hogy lötyög a jobb cipõm. Kiakasztom megnézni; hát nem kiesett az egyik rögzítõcsavar... Visszaakasztani már nem tudtam. Nem mondhatni, hogy boldog voltam, de így is fölmentem a maradék emelkedõkön féllábbal is. Mondják, hogy harmincvalahanyadik vagyok. Mondom köszi, de úgysem számít és mostmár csak roszabb lesz. Szépen célba érkezem, kis dumcsi azt irány Budapest.
Összességében tetszett a verseny, olyan könnyû maraton pálya volt. Semmi teknika, ami rendjén is van, csak kár, hogy én a minnél teknikásabbat szeretem, de ettõl még tényleg jó volt. Én eltévedni sem tudtam (az elitnek sikerült de errõl nem akarok írni, majd megtesz más). Jövõre ugyanitt ugyanekkor, de akkor már a dobogóért!

Marci
One planet, one tribe...

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magint ewgy SZAR VERSENY, és méghozzá MAGYAR Kupa, jihhhhhhhhhhhhhhhhhhhááá....... K. jó!
Szokás szerint eltévedtünk, mert ha kinézted a szemed akkor se lehetett látni a nyilat egy két helyen (HOSSZÚTÁV), második bolyba zuztuk kb 30 kilinél amikor is felkanyarodtunk egy emelkedõre(a 3 utból ezt választottuk), másztunk 100 métwrt ahhonan is jöttek le Zerge, Parti Andris, Totya, és még páran és mondták hogy erre NO! :), jo akkor mennyük tovább, sikerült még egy két ilyet csinálni, ahol is nem láttuk a nyilakat még 10-en se....érdekes! Az meghogy a végleges eredmányünket majd a szövetségdönti el?????? HOGY? HOGYAN? :S nah erre is kiváncsi leszek!
Sajnos megint rossz szájízzel kellet távozni :(
Gratula mindenkinek aki végig nyomta!
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
megvan végigmentem!!!
kiváncsi vagyok az eredménykre, alig félórátjátszottam a két láncszakadásommal!! :D
remélem jövõre melegebb lesz!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Itt nálunk esett reggel .. Kicsit odébb lakom soprontól .. Vagy 150 km

Mostmár mind1 ..
koNa kuLa

My Bike :

koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Ezt nem tudom, hogy honnan veszed, mert nem esik! Gyere, jó buli lesz!
1.9D

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Minap felkelek, 4-kor, látom, hogy esõ ..
Az utolsó napon :(

Sajnálom .. Majd jövöre :D

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Na jó .. Elszántam magam ..

OTTLESZEK ..

.. De csak edzés szinten tekerek végig ..

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
ha este nem esik akkor holnap minden rendben;)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
21 fok, napsütés! Át kéne menteni holnapra is.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
jelentem szép idõ van és a szél is fúj ezerrel!!! :D
talán este sem fog esni én akkor minden smakkolni fog ;)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Ha ez vigasztal, úgy tûnik, én egy 2.1es Panaracer Dart-Smoke párossal vágok neki... :) Bár számomra a célba érkezés a cél, nem a gyõzelem, meg nem is az elsõ 30, hanem leginkább a tisztes helytállás :D

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Sajnos még kétséges, hogy ottleszek-e , hiszen a héten nem volt módom edzeni, ezért sajnos elég gyenge vagyok. Bár ha elmennék, rövidtávoznék inkább. Sajnos gumim sincs most, csak egy 2.0-ás Mishelin Comp S ..

Mit gondoltok? Érdemes ekkora gumival nekivágni ?

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
flow:
gyere 80-ra! Megvívunk!
Berger:
te nem tudsz aludni!?
idõjárás:
süt a nap!!!!!!!!!!!!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Esõ éjjel sem volt.
Asszem megússzuk!

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Berger! Köszi a pálya infókat! Vmi ilyesmire gondoltam! :)