Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

2004-ben nem voltak ilyen hiányosságok.Amúgy tudnék más versenyeket is említeni pályabiztosítási hiányosságok és rövidebb -hosszabb táv miatt.Olyanok is hibáznak akik már a sokadikat rendezik.Szerintem kár fikázni,ez a verseny tarka színfoltja a maratonok világának. Még valami,neked dobogós helyezést veszélyeztetett a fent említett hiányoság?A profiknak biztosan!

2004-ben nem volt ilyen hiányosság: el is mentek sokan a 2005-ös versenyre. csak ha egy versenynek rossz híre kel, akkor oda már nem fognak olyan szívesen menni a versenyzõk. mert ki tudja végig talál-e a pályán, a célban regisztrálják-e... stb.
szerintem azért errõl az oldalról is meg kell nézni a maratont!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
De valld, be, hogy a ~70 km-es "hosszútávon" kissé sok a 30 km aszfalt. Kell a mûút is, de ez már túlzás. Ha bolyozni akarnék outi versenyre mennék, és nem kopna a Z max.
2004-ben, elsõ alkalommal viszont király volt. A pálya sokkal élvezetesebbre sikerült.

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

"A versenyt szervezõ egyesület a pályabiztosítás hiányosságai, a szabályzatban kiírtnál rövidebb táv és versenyidõ miatt a 2006-os évben a szövetség által kiírt versenyekre (MK-k és OB-k) nem kaphat rendezési jogot."

Talán ezért:confused:

2004-ben nem voltak ilyen hiányosságok.Amúgy tudnék más versenyeket is említeni pályabiztosítási hiányosságok és rövidebb -hosszabb táv miatt.Olyanok is hibáznak akik már a sokadikat rendezik.Szerintem kár fikázni,ez a verseny tarka színfoltja a maratonok világának. Még valami,neked dobogós helyezést veszélyeztetett a fent említett hiányoság?A profiknak biztosan!

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
"A versenyt szervezõ egyesület a pályabiztosítás hiányosságai, a szabályzatban kiírtnál rövidebb táv és versenyidõ miatt a 2006-os évben a szövetség által kiírt versenyekre (MK-k és OB-k) nem kaphat rendezési jogot."

Talán ezért:confused:

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Szerintem azt is értékelni kellene hogy az elsõ nevezési határidõig tényleg NAGYON BARÁTI a nevezés.Nem értem miért vagytok ennyire negatívak?Az év elején miért vártok el mindent ennyire mindent maximálisan?A többi Maraton még a fasorban sincs szervezésileg januárban,legalább is még nem publikálják magukat.Én voltam az elsõ flash-on elégedett voltam,és a társaim is.További jó munkát BERGER,találkozunk újra az idén is.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Én örülök, hogy még egy strandbelépõ is lesz pluszba...
Kivámcsi leszek milyen arányban neveznek az osztrákok!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ok, értem én, hogy senki se szereti az utolsó pillanatban beesõket. De ennyire? :)

Na mindegy, természetesen elhiszem, hogy ti is csak a legjobbat szeretnétek kihozni a versenybõl, hiszen szíveteken viselitek a montiséletet.

Bocs, a kupát elnéztem.

Tényleg ennyire érdekel Titeket egy maraton költségvetése? Én úgy vagyok vele, hogy bizonyos kajákat is csak addig szeretek, amíg nem látom hogyan készül.:nie_patrz A végeredmény a fontos.

Jaja, ebben van valami. :)

Na jól van, én végeztem.Köszönöm a válaszokat, sikeres versenyt kivánok!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Berger: Én úgy látom a hozzászólásodból, hogy még Ti sem tudjátok, pontosan, hogy mi, merre, hogyan. Akkor hogy várhatjátok el az emberektõl, hogy elõnevezzenek egy olyan eseményre aminek még szinte csak az idõpontja biztos? Semmi konkrétumot nem tudsz mondani, miért is nevezzek elõre, mivel lesz jobb, mint tavaly. Mindjárt lejár a kedvezményes nevezési határidõ, de semmi biztos info, hogy miért is éri meg elmenni versenyezni erre a maratonra ennyiért. Az hogy élményfürdõ az nem nagyon hoz lázba, nem pancsikálni mennék! Persze ha szeretnék jobban tájékozódni és mérlegelni, hogy ide vagy máshova, és várok még a nevezéssel, ajkkor fizessek jó sok nevezési díjat. Ez király hozzáállás!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Már megint nem figyelek, nem néztem h honnan indul a maraton.. Vazze akkor az érdekesebb lesz így. Mind1, szállás akkor is kell :)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Kedves Lensver!
A helyszíni nevezés a versenyeken nem azért drágább mert (hogy divatos szóval éljel "luxusprofitot") termeljen, hanem mert drágább azon versenyzõk fogadására felkészülni akik az utolsó pillanatban jelentkeznek. Akik mégis így tesznek azok nem többletszolgáltatásokért fizetnek többet. Az ellátással kapcsolatos korábbi írásom pedig nem ködös hanem így hat hónap távlatában még nem állt össze teljes egészében. Hidd el, hogy elemi érdekünk a színvonalas kiszolgálás!
A díjazásnál kicsit csúsztattál, mert már most is kupa szerepel (érem helyett) a kiírásban. A pénzdíjak pontos összege egy február elején aláírásra kerülõ szerzõdés után derül ki.

Dante! nézd meg jobban.

Yvorl! nincs köze. A többi versenyen való kedvezményes nevezés (dobogósoknak bizonyos kategóriákban grátisz) valószínûleg menni fog, megbeszélem a többi rendezõvel.

Ggx! Ritzing Soprontól bringával kb. 3 km, autóval 15 perc.
A honlapon található map24 útvonaltervezõbe add meg a Sopron-Ritzing útvonalat, szerintem baromi jól megrajzolja.

Tényleg ennyire érdekel Titeket egy maraton költségvetése? Én úgy vagyok vele, hogy bizonyos kajákat is csak addig szeretek, amíg nem látom hogyan készül.:nie_patrz A végeredmény a fontos.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Ha Sopronban alszol hogy mész reggel az osztrák rajthoz?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Berger:
légyszi mielõbb adjatok egy bankszámlaszámot, akár az oldalon, akár itt a fórumon! Csak hogy el tudjam küldeni az elsõ körben a nevezési díjat! (Edit: tudom tudom, elõbb nézzek körül mielõtt pofázok, látom megvan a számlaszám az oldalon, nem szóltam :))

Többiek: ki jön vakáció vendégházba, úgy ahogy 2 éve? :)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Berger:

1. Köze van a szervezéshez a pannonpedálnak? ill. konkrétan Nikire (Mihály Nikoletta) gondolok
2. Nem irtál semmit de ha meg nem késõ lehetne azt hogy az eelsõ 3 kategoriánkent ingyen indul a köv. 3 futamon? mármint a Duna maraton, a Horvátországi futam meg megegy amire nem emlekszem :)
Szerintem ezzel olcson megusznák a szervezõk..és mottiválna (legalábbis a profibbakat)
Vagy ez szutyok ötlet?
Vegigneztem a szponzorokat..háátá attol függ ki menyivel szállt bele.
de ha yol gondolom EUs penzek is vannak a versenyben? nem?
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Berger, a weblapon csak annyi szerepelt, hogy ha nem fizetek 2000-et január 31-ig, akkor autómatikusan csak 7500-ért tudok nevezni! Ezek szerint ez csak egy adminisztratív hiba?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Berger, nem válaszoltál az elsõ kérdésemre!

Igen, a 3500Ft tényleg szinte ingyen van a 10,000-hez képest!!!
Szerintem a többiek is inkább a tizestõl voltak lehidalva, hiszen a 2-5000Ft közötti díjak már MO-on is kezdenek megszokottá válni.

Mivel semmi belelátásom nincs egy maraton szervezésébe - és mivel itt a fórumon erre lehetõségem nyilik - tovább kíváncsiskodnék ezzel kapcsolatosan. Megnéztem immár harmadszorra, hogy milyen szolgáltatások várhatók - mert azért ekkora helyszíni nevezési összegért csak el lehet várni valami extrát valóban - de semmit se találtam olyat, ami eddig ne lett volna máshol is. Talán csak az "ingyenes belépési jegy a fürdõbe" az, ami most újdonság.

A másik, hogy az elsõ három nyertes csak oklevelet és érmet fog kapni. Ezen nagyon meglepõdtem, fõleg azért, mert ahogy te is megfogalmaztad:

"Mint azt már korábban leírtam a megrendezéshez szükséges anyagiakat (így a minõséget is) a támogatók biztosítják. Hidd el, a sógoroknál több van. és valahogy máshogy állnak hozzá..."

Persze, hogy máshogy állnak hozzá. De náluk aztán tényleg meg is van rendezve a dolog. És a dobogósok dagadó borítékokat kapnak.

Tehát csak tisztábban szeretnék látni, mert te eddig ködösen fogalmaztál és egyelõr úgy tûnik ki, hogy a jóval több (helyszini) díjért cserébe semmivel nem kapnak többet az emberkék, plussz hiába van annyival nagyobb támogatás, a dobogósok se kapnak semmit.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Kedves Lensver!
Mint azt már korábban leírtam a megrendezéshez szükséges anyagiakat (így a minõséget is) a támogatók biztosítják. Hidd el, a sógoroknál több van. :) és valahogy máshogy állnak hozzá...
Véleményednek, hogy a 3500 Ft-os nevezés "szinte ingyen" van örülök, de a korábbi hozzászólások ezt másként látták. kár.

A szolgáltatások megtalálhatók a honlapon.
Jelenleg ezek vállalhatók, a többi folyamatosan jön hozzá de csak akkor ígérem ha biztos.
(((de már a tusolási lehetõség sem a megszokott színvonal)))

Az élményfürdõ:
Posted Image

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Avval pedig, hogy a nevezési díj horrorisztikus magas nem értek egyet:
2006 január 31-ig 2000,- Ft (ami egy XC verseny nevezési díjának felel meg)
2006 március 31-ig 3500,-Ft
Mindezért ugyanazokat a szolgáltatásokat kapjátok, mint akik az utolsó pillanatban neveznek 7 illetve 10.000 Forintért.

Tisztelettel megkérdezném, hogy ez azt jelenti-e, hogy akkor ezek szerint akkor mégse nõ meg olyan sokkal a maraton minõsége, vagy pedig az alacsony árért nevezõk hiányát a tízezerért nevezõk fogják majd "kipótolni"?
Mert különben mivel lehetne még magyarázni ezt a nagy díjat?

Ha sok új szolgáltatással gazdagodik a maraton, ezek szerint csak a hamarább nevezõk lesznek olyan szerencsések, hogy õk szinte ingyen vehetnek részt egy szuper maratonon?

Ha igen, mikre lehet számítani, mik lesznek a plussz szolgáltatások?

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Orby! A versenykiírás tartalmazza az általad hiányolt adatokat.

Yola! Persze hogy hasonlít hiszen a nyomvonal is hasonló. Ami változik az az, hogy radikálisan csökkent az aszfaltos részek aránya. Ezeket csak rossz idõ esetén vetjük be.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Érdekes!
Ezek a rajzok nagyon hasonlítanak a tavalyihoz!?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Szia,

Kb. fél évvel a verseny elött még ne várjatok tõlem minden részletre kiterjedõ konkrétumokat, ígérem, hogy a fejleményekrõl mindenkit tájékoztatunk.

Nem is várunk pontos rajtidõket, színtrajzokat, térképeket de egy kb 10 km pontosságú távbecslést, kb 500 m pontosságú szintbecslést elvárhatunk. Ezt azért írtam, mivel az elsõ nevezési határidõ 15 napon belül le fog járni így ezeket az információkat már jó lenne tudni.

Persze csak akkor, ha komolyan gondoltátok a kedvezményes nevezési lehetõséget. Tavaly (ha emlékeim nem csalnak) volt olyan maraton, ahol szintén volt kedvezményes nevezési lehetõség csak arról senki nem tudott - mivel hivatalosan nem hírdették meg - és így élni sem lehetett vele, de érdekes volt mikor a rendezõk késõbb erre hivatkoztak a magasabb helyszíni nevezési díjnál.