Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

szerintetek hogyan gyõzzem meg anyámat, h elmehessek a maratonra? azt mondja, h most érettségi miatt nem kellene menni, de hát nem egy napra esik. meg nem tudok rá felkészülni. mondtam, h úgy is csak a rövidtávon mennék, de ott mint a szél!
ötletek anyuka megpuhítására?

Érettségi? Nekem államvizsgám lesz!
Azok a pályarajzok a weboldalán a tavalyiak? Mert elég soknak tûnik az aszfalt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

szerintetek hogyan gyõzzem meg anyámat, h elmehessek a maratonra? azt mondja, h most érettségi miatt nem kellene menni, de hát nem egy napra esik. meg nem tudok rá felkészülni. mondtam, h úgy is csak a rövidtávon mennék, de ott mint a szél!

egy kicsit off a topic sorry, de most segíteni kell andrás barátunknak!!!

basszus:-))
irigyellek, hogy ilyen gondjaid vannak...
akkor lássuk:
1. nem azon az fél napon fog múlni, hogy sikerül-e az érettségid
2. szellemi kikapcsolódásnak a legjobb a versenyzés, így ergó még jobban fogsz teljesíteni az érettségin
3. ha elenged akkor tudat alatt azon leszel, hogy bizonyítsad, megérte hogy elengedett
4. nagyon jó feeling a versenyzés

üdv_szammer

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
kiváncsi leszek mennyien lesznek!
Jó lenne ha 1000 felett indulnának, az iszonyat feelinget kölcsönöz!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Eric a nev. díj még nem érkezett meg, de valószínûleg ez csak a hétvége számlájára írható. Viszont on-line nevezés nem jött Takács Máté néven.

Az a tizenpár km hidd el, hogy nagy hatással van az osztrákokra. Itt a határ melletti városokban, falvakban, a Bécs környéki erdõkben egymást érik az 1500-2000 indulóval büszkélkedhetõ maratonversenyek. A sógorok egy külön faj, nem nagyon mozdulnak ki az országukból, nyaralni is leginkább az osztrák Alpokba mennek. Mi mások vagyunk. Szívesen megyünk külföldi versenyekre (ha a pénztárcánk engedi) de velük inkább csak saját hazájukban találkozol. Ilyenek és kész.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Ezért vittük Ausztriába a versenyt. :spoko:

És akkor már többen indulnak? Az a tizenpár km ennyi osztrákra lesz hatással?

cmaxx

cmaxx

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Minkét eddigi Flach Across verseny szervezésében résztvettem.
Amit az idei versenyrõl eddig tudok az nagyon pozitív!
Jó döntésnek tûnik ez az Oszták buli!

A január 31-i elõnevezési határidõ tényleg korai. Javasolni fogom a Bergeréknek, hogy módosítsák március 15-re.

XC Rider:
Te meg csináld azt amihez értesz!!!
Gyere el versenyezni Ritzingbe és tekerje, tekerj, tekerj!

pier:
A Heavy Tools klub az MTB Szövetségtõl a mai napig nem kapott hivatalos értesítést a 2005 évi maraton kupafutamon történt mûbalhéval kapcsolatban.
(6 "profi" "eltévedt", eltért a táv hossza/lásd lent/)

Ez eléggé komolytalan! Igaz pier!?!?

Különben kellett egy áldozat!
Mert a Szilvásvárad és Gyõr maraton távja sem felelt meg a verseny szabályzatnak és a botrányos Bükkmarci eredményhírdetés is szankciót érdemelt volna.

De spongyát rá!

Bergerék bölcsen túl léptek rajta, olyannyira, hogy Ausztriába kötöttek ki, mert ott nagyobb a kultúrája az MTB sportnak és az üzleti morál is fényévekre van a hazaitól!!!!!!
Nekem már ez garancia, hogy sokkal jobb verseny lesz.

Mindenkinek jó alapozást, Üdv
SilverLui
Egyszer már megvolt! Másodszor meg méginkább reszkessen mindenki!

Teljesen igazad van én is ezt póbáltam elmagyarázni a" kis negatívaknak".Hát kinek a pap kinek a papné ,mindegy én és a baráti köröm ott lesz ha ott fent is úgy akarják.Üdv

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ezért vittük Ausztriába a versenyt. :spoko:

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Igen és az egekbe szöknek majd a nevezési díjak, mert a szponzorok a kevés induló miatt nem jönnek, de a rendezés akkor is ugyanannyiba fog kerülni. Mi még nem tartunk ott sem anyagilag, sem létszámilag, mint ausztriában. Szerintem.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Eric, holnap utána nézek!

Orby! Teljesen igazad van. Ausztriában már 3-4 éve ez van, a versenyzõ válogathat a versenyek között és ez így van jól. Nem gondolom, hogy az a fontos mennyien állnak a rajtvonalnál ötszázan vagy ezren, az áru minõsége a lényeg, a fogyasztói társadalomban pedig a vevõ dönt. Ha egy hétvégén több rendezvény van (és ez idén többször is elõfordul) az csak a versenyt erõsíti, amibõl Ti csak profitálhattok.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Én meg valszeg Sopron vagy Pannon, csak még azt nem tudom, hogy melyik a kettõ közül. Idén végre lesz elég verseny így lehet/sõt kell is szelektálni. Gyõzzön a jobbik...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azt hiszem a magyar elit élmezõny valszeg inkább kisnánát fogja (kell) választani, ha marad a Jún 4.-i dátum, mert idén már megindul a pontvadászat az Olimpiára. És csak halkan jegyzem meg a pálya ott ûberkirály. A nagy maratondömpingben, majd meglátjuk melyik verseny marad életképesebb. Sajna magyarországon még öngyilkosság 1 napra 3 versenyt rakni, ami megosztja az amúgy is csekély versenyzõi réteget. Én Kisnánát választom! Sok sikert!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
De miért csinálak/tok egy nap 3 versenyt,szét szeretnétek szedni ezt a kis mezõnyt is?

üdv

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Berger: egy kérdésem lenne csak, befizettem a nevezést, meg tudnád mondani, hogy megérkezett-e hozzátok rendben minden?

Takács Máté
Székesfehérvár

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Aznap még Pannon sorozat Zalaszentgrót is lesz.

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
de szerintem ez rossz ötlet,vagy direkt kis verseny szeretnétek csinálni?:P

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
fogunk

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
sziasztok!

ha jól láttam a Kisnána ox-el egy idõben szeretnétek rendezni?

Üdv:Balázs

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Minkét eddigi Flach Across verseny szervezésében résztvettem.
Amit az idei versenyrõl eddig tudok az nagyon pozitív!
Jó döntésnek tûnik ez az Oszták buli!

A január 31-i elõnevezési határidõ tényleg korai. Javasolni fogom a Bergeréknek, hogy módosítsák március 15-re.

XC Rider:
Te meg csináld azt amihez értesz!!!
Gyere el versenyezni Ritzingbe és tekerje, tekerj, tekerj!

pier:
A Heavy Tools klub az MTB Szövetségtõl a mai napig nem kapott hivatalos értesítést a 2005 évi maraton kupafutamon történt mûbalhéval kapcsolatban.
(6 "profi" "eltévedt", eltért a táv hossza/lásd lent/)

Ez eléggé komolytalan! Igaz pier!?!?

Különben kellett egy áldozat!
Mert a Szilvásvárad és Gyõr maraton távja sem felelt meg a verseny szabályzatnak és a botrányos Bükkmarci eredményhírdetés is szankciót érdemelt volna.

De spongyát rá!

Bergerék bölcsen túl léptek rajta, olyannyira, hogy Ausztriába kötöttek ki, mert ott nagyobb a kultúrája az MTB sportnak és az üzleti morál is fényévekre van a hazaitól!!!!!!
Nekem már ez garancia, hogy sokkal jobb verseny lesz.

Mindenkinek jó alapozást, Üdv
SilverLui
Egyszer már megvolt! Másodszor meg méginkább reszkessen mindenki!

nyuszipok

nyuszipok

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Szerintem ez ugy müködik, hogy én igénybe veszek egy szolgáltatást amiért fizetek, és ezért elvárhatom hogy tudjam a verseny minden részletét.
Persze értem én hogy nem tudnak pálya adatokat meg egy csomo mindent megmondani csak akkor nem kell jan. 31-el meghuzni az elsö nevezési határidöt.