Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Hali
Megjöttem a Pilis kupáról. Életem elsõ XCO versenye volt, de nagyon tetszett. Röviden indultam U19ben! Kétszer leesett a láncom, az elsõ váltó nem akart leváltani kistányérra, és mivel nem érkeztem oda elég korán, már a pályán se tudtam végigmenni, így elég új volt az 1. körben. Aminek nagyon örültem, hogy ezek ellenére mégis bejöttem a 2. helyre. Egy dolog nem tetszett a versenyen, hogy egyetlen egy embert sem ismertem, bár a végére sikerült megismerkedni pár emberrel. A szervezéssel nekem nem volt gondom, a pálya meg király volt.
Megismerkedtem Ronival is, aranyos lány, a kategóriáját megnyerte. Azt üzente, hogy puszil titeket Merkaptosok
labidani

Gratulálok, szép teljesítmény!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Hali
Megjöttem a Pilis kupáról. Életem elsõ XCO versenye volt, de nagyon tetszett. Röviden indultam U19ben! Kétszer leesett a láncom, az elsõ váltó nem akart leváltani kistányérra, és mivel nem érkeztem oda elég korán, már a pályán se tudtam végigmenni, így elég új volt az 1. körben. Aminek nagyon örültem, hogy ezek ellenére mégis bejöttem a 2. helyre. Egy dolog nem tetszett a versenyen, hogy egyetlen egy embert sem ismertem, bár a végére sikerült megismerkedni pár emberrel. A szervezéssel nekem nem volt gondom, a pálya meg király volt.
Megismerkedtem Ronival is, aranyos lány, a kategóriáját megnyerte. Azt üzente, hogy puszil titeket Merkaptosok
labidani

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Kimentünk Dinával Coldi elé a Hortobágyra, de nem jött.

De aranyosak vagytok! :-) Pedig jöttem! Most néztem meg a híváslistát, 14.14.-kor hívtam a nejemet, hogy már megint Hortobágyon vagyok, akkorra már bevásároltam étkészletileg, úgyhogy majdnem pontosan 14h-kor érkeztem oda. Jó kis tempós menés volt pláne odaúton, Hortobágytól pihenés után még 35-42Km/h közt téptem a láncot végig Tiszafüredig. Reggel 8-kor indultam és 17.30-ra értem haza Nyíradonyba. Szép kerek szám jött ki a végére, 220Km és 590m. Sütött a nap végig, a gatyakontraszt szépen ki is rajzolódott :-)
Visszafelé a FIAT elõtt álltam a lámpánál és balról jött, egy nagyobb kerékpáros raj, de túl messze voltam.
Egyébként reggel titkon reméltem legalább egy meglepetésembert aki csatlakozik, de nem jött senki :-( Na majd legközelebb! Vagy azután :-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

hát nem láttalak :(

Coldit hazafelé a 33ason fel kéne locsolni, és egy kis hortobágyi palacsintát elébevinni ;)

Kimentünk Dinával Coldi elé a Hortobágyra, de nem jött.
Román kör - macskakõvel - leghamarabb május 2-án, de az már olyan igazi emberevõs, gorombáskodós...
Twelve times ironman

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Nem megyünk, ez biztos.

Nagy baj van, az egyik "vad"' kórházba került (nem publikus) ezért elhalasztjuk a margittai macskakövezõset, de az nincs kizárva, h én megyek egy román hurkot.

hát nem láttalak :(

Coldit hazafelé a 33ason fel kéne locsolni, és egy kis hortobágyi palacsintát elébevinni ;)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Valaki ma délután kettõ körül montival a környéken?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó : holnap megy a "vadak bandája" macskakövezni ?:chin:

Nem megyünk, ez biztos.

Nagy baj van, az egyik "vad"' kórházba került (nem publikus) ezért elhalasztjuk a margittai macskakövezõset, de az nincs kizárva, h én megyek egy román hurkot.
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
van egy pár karikás-ostorom, azzal oda lehet sózni az emberek fenekére

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Rosszabbat mondok, mindenki ott fog járni és a barátnõiket sétáltató hízottnyakú városnézegetõk még fel is lesznek háborodva jó vastagon, hogyha nem kerülöd ki õket a füvön.

Hát, a Füredi - Dózsa György út közötti szakaszt már birtokba vették a papák meg a mamák!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én inkább arra gondoltam, hogy majd hány autós fog keresztben felállni az autóval a kerékpárútra. A végén tényleg jó lenne az a pár nehezen lekaparható matrica.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

De ha elég széles lesz a kerékpárút, akkor a kukás is ott fog menni, hogy ne akadájozza a reggeli csúcsforgalmat. :D

Rosszabbat mondok, mindenki ott fog járni és a barátnõiket sétáltató hízottnyakú városnézegetõk még fel is lesznek háborodva jó vastagon, hogyha nem kerülöd ki õket a füvön.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Már megoldották. A járda mellé lesz telepítve a tároló, és ha jön a kukásautó húzgálhatják keresztül-kasul a szemeteseket a kerékpárosok közt. :S

ilyenkor kinek van elsõbbsége? :cool2:
De ha elég széles lesz a kerékpárút, akkor a kukás is ott fog menni, hogy ne akadájozza a reggeli csúcsforgalmat. :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

A járda mellé lesz telepítve a tároló, és ha jön a kukásautó húzgálhatják keresztül-kasul a szemeteseket a kerékpárosok közt. :S

Shit-Works

:-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Az Egyetem sugárúton most építik, a "mesterek" vakarták is a fejüket, mert hirtelen elõttük termett egy szeméttároló. Nem tudom, hogy oldják meg a problémát...

Már megoldották. A járda mellé lesz telepítve a tároló, és ha jön a kukásautó húzgálhatják keresztül-kasul a szemeteseket a kerékpárosok közt. :S

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

egyik borháznál láttam kiírva furmintot 800ér 2litert, majdnem vettem, csak nem volt nálam annyi..):

Pedig akkor még rövidítened sem kellett volna, vonyítva tekersz hazáig a felezõvonalon :-)
Mindenesetre ma jól bemelegítettél......holnap kilenckor Autóméry :-)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Kacagnom kell ha Magyarországon kerékpárút fejlesztésrõl hallok.

Egyet értek
A 37-es mentén is van "Eorovelo", Szegilong Bodrogkeresztúr szakaszon mentünk rajta kb 2 éve. Tele volt kátyukkal, nem gyõztük kerülgetni. Ráadásul még busz is jött szembe. :)

Az Egyetem sugárúton most építik, a "mesterek" vakarták is a fejüket, mert hirtelen elõttük termett egy szeméttároló. Nem tudom, hogy oldják meg a problémát...

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Mackó : holnap megy a "vadak bandája" macskakövezni ?:chin:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Holnap nem tervez valaki egy hegyi kört terepen? Ha nem, akkor egy Józsa-Zelemér / Hármashegyalja kör érdekelne.

Szia!

Hegyre nem megyek, de ez a Józsa-Zelemér / Hármashegyalja kör engem is érdekelne, de nekem csak du. 14-tõl lenne jó.
Persze csak ha nem 40-es átlaggal nyomod végig! :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Holnap nem tervez valaki egy hegyi kört terepen? Ha nem, akkor egy Józsa-Zelemér / Hármashegyalja kör érdekelne.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

ha nem rúgtam volna be ma ennyirem szivesen mentem volna ( borozni ) na jó, lángosozni is:)

legközelebb idõben szólj

okés, bár elég kiszámíthatatlan vagyok, péntek este eszembe ötlött Tokaj, erre ma reggel 8órakkor már Böszörmény határában voltam.
..jajj ne is mond, annyi borozó volt, csakúgy csorgott a nyálam... egyik borháznál láttam kiírva furmintot 800ér 2litert, majdnem vettem, csak nem volt nálam annyi..):

kompon egy fuvar "csak" egy százas.

nem is néztem meg a túra hosszát csak elindultam, így visszafele Tiszavasvárinál 40kilómétert lefaragtam Böszörményig Mávval, a végeredmény 120km lett, vonat nélkül 160km lett volna.

egész délelõtt a Zemplén teteje nem látszódott akkora köd volt.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg