Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Boltosok:130-ért kellene egy embernek bicó kinézett egy tárcsás gépet, Rockrider 6.3-at na akkor ebben az árban mit lehet még ami szintén tárcsás?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Ettõl tartok én is.:) Jövõ héten kedd-szerda-csütörtökön állok elébe, ma úgyis kiderül meddig érvényes a vérletem.
Ride 'n' roll

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Kááár, de fogunk mi még egy teremben izzadni Feltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Ynga! nem mennénk 16:30-tól? 18:00-tól beteget látogatok, de korábbi beleférne...na??????

Sajna 16.30ig dolgozok. Most meg el se tudok jönni hamarabb, mert du megyek Karcagra, és nem biztos, h visszaérek addigra. Akkor legközelebb.:)
Ride 'n' roll

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Ynga! nem mennénk 16:30-tól? 18:00-tól beteget látogatok, de korábbi beleférne...na??????

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Milyen volt tegnap a felvonulás ? (:

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Juci, nekem is el kéne fogyasztanom a vérletemet, míg meg nem romlik.:) Ma 17.30?
Ride 'n' roll

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

http://www.mozgasvil...ikid=1&id=78857
Ha már össze akarod törni magad Daveee.... :D de másnak is hasznos lehet.
Amúgy ha a nyiregyire/téglásira gondolsz mint cc verseny nyugodtan indulj szerintem,ott úgysem lesz olyan véres verseny,tapasztalatszerzésnek meg kiválló.

Tegnapi fotók?

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nyugi, nem minden XC pálya halálos, de tény, hogy kell egy jó adag technikai tudás hozzá. Viszont a fiatalokat legtöbbször nem engedik rá a veszélyes szakaszokra, hogy ne hulljanak el rögtön az elsõ körben.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
köszi a segitséget, megtartom tanácsodat, inkább nem szeretném a korház szolgáltatásait igénybe venni:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez érdekel valakit?
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2183

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
CC, XC verseny nem csak a gép profizmusából áll. Én magam még nem vettem részt ilyen versenyen, csak maratonokon, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon kell tudni lefele és felfele is menni egy ilyen versenyen, amit tapasztalattal szerezhetsz meg csak. Nézd meg, hogy Dani versenyén milyen képek készültek, nem volt egyszerû a pálya. Továbbá, fizikai felkészültség szintén iszonyatosan fontos (mondjuk a legfontosabb). Itt azért pörgetni kell a pedált és ha hamar elfáradsz felfele, elfáradsz lefelé is, lankad a koncentráció és kész a baleset. Ilyen pályán csúnyán meg tudja ütni magát az ember, még olyanok is, mint a második helyezett Melts Andris (tavaly úgy csapódott neki egy fának, hogy sorozatos bordatörés és a fél oldala lehorzsolódott), pedig õ már látott egyet s mást. Harmadik fontos dolog, hogy pont emiatt nem is engednek hobby futamokat. Ezeken a versenyeken csak versenyzõi licensszel indulhatsz. Javaslom, próbálgasd a hazai maratonokat, egy-két külföldi maratont és ha a megvan a rutin, a technika, az alattad lévõ gép, amit tudsz megfelelõen irányítani, akkor térj vissza egy CC, XC versenyre.

Viszont eredeti kérdésedre válaszolva, izomhod egy ugyanilyen Kellys Scarpeával verette ox pályán:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hali
tudnátok e segiteni abban, hogy Szerintetek el merjek e indulni a Kellys-emmel CC, XC vesenyeken? egyáltalán kell e valamilyen külön felszereltségnek lennie a gépen...?
köszi a egitséget elõre is:)

Soma: igaz ezzel a linkel nem a teljes licenszet tudod megvásárolni, de mivel "sürgõsen" kell gondolom nem állandó használatra szeretnéd, és ilyen gyorssegitségnek jó ez is, 30 napig ingyen használhatod. telepiteni szerintem feltudod.
katt ide: http://www.dmailer.c...ent/dmailerSync

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Számítógépzsenik,torrentesek:
a következõ progi kellene sürgõsben:
Dmailer Sync V.8 U3 edition !!!

Pókmalac
Fixi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

...nem szervezünk valami Debreceni Különítményt? Felléphetnénk egy nagy tömegként....úgyis annyi itt a kritikus alkat Feltöltött kép

Massza a masszában! :D
Lakatot és lámpát hozzon akinek van egész véletlenül....tudom, hogy ezt nem a ti'k fajtáknak kell mondani!:air:
Nah, majd ott ütközünk!

Jó tekerést azoknak, aki elmennek bemelegíteni a C(ritical)M(ass)ra!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Csak egy kérdés? Ez nem Debrecenben lesz? Debreceni Különítmény! Gratula!:cool2:

Az igaz, de a világ minden tájáról összesereglenek a kerósok!

Gabi:
Tavaly én is megcsináltam, igaz szintidõn kívül. Gyere nyugodtan, nem is olyan nehéz. :scared:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
"Rendkívûl nehéz, csak gyakorlott hegykerékpárosok tudják teljesíteni, szintidõn belül!"

Akkor én nem is mehetek Zemplén tt-re.... :cry:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Támogatom a "Debreceni Különítmény" szervezésének 5letét. Hol gyülekezzünk?

Csak egy kérdés? Ez nem Debrecenben lesz? Debreceni Különítmény! Gratula!:cool2:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ó szegény pára. Hogy vannak azok a lábak elválasztva a testtõl? Hol henteregtél ilyen környezetben, Röfi?
Azért Kkrisz megnyugtatott. Már nyúltam a telefon után, hogy számon kérjem a zsíros kenyeret EKG-n.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
(Szívsebészeten dolgozom)