valami ilyen, vagy mindegy:

Jó lesz, ha jössz, legalább egyszerre érünk majd be - ha Te két kört mész, én megy egyet :icon_roll
Jó lesz, ha jössz, legalább egyszerre érünk majd be - ha Te két kört mész, én megy egyet :icon_roll
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Tom-tom csak hogy irígy legyél: "egész délelõtt" bicikliztem!
Krisszel mentünk egyet a Hortobágyra. Kiszámíthatatlan össze-vissza szél volt. A lányos tempó pedig megy nekem is egyre jobban,gyakorlom.
Majdnem elütött minket egy bunkó. Villogó fényszóróval jött a mi sávunkba, szembe velünk. Nyomtam le Dinát az útról a köves padkára, és mentem utána én is. Ha nem megyünk le az útról, megöl minket a f@szkalap.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Hahóóóóóó! Akinek kedve szottyan egy lányos-tekeréshez: ma 15:00 Tesco...megyünk Orsival Kráter-tavazni.
Lehet megyek, de még nem 100%.
Tom-tom csak hogy irígy legyél: "egész délelõtt" bicikliztem!
Krisszel mentünk egyet a Hortobágyra. Kiszámíthatatlan össze-vissza szél volt. A lányos tempó pedig megy nekem is egyre jobban,gyakorlom.
Dina
Akkor a maradék helyre talán beülnék. Egynapos oda-vissza út lenne?Így akkor még egy hely van nálunk.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Javaslom jelentsd be a fõnökségen, hogy a helyi közlekedési rend megtartása érdekében el kell kísérned 2 bikinis-biciklist ma délután...ha a nemzet érdeke...
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Buda-Marcira én is szeretnék menni.
Nálam elfér 4 bike és 4 biker.
Hoppá! Ebbõl egy-egy már én vagyok és a Magellan.
Szóval tudok vinni 3 emberkét és 3 bringát.
A kocsiban a házirend a szokásos:
Én vezetek, nincs bagózás, nincs pukizás.
Hahóóóóóó! Akinek kedve szottyan egy lányos-tekeréshez: ma 15:00 Tesco...megyünk Orsival Kráter-tavazni.
Ha viszünk bikinit többen csatlakoztok hozzánk?
:D:D
A vízibiciklirõl lemondok, az én kétkerekûm nem kétéltû
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE