Ja és én meg az utolsó elõtti lettem.

Dina
mér nem kezdted verni a busz oldalát?
hajtipajtis futár (lány) ismerõsömet meg pest belvárosába szorította össze egy kamion meg egy busz, osz' elkezdte izomból verni a busz oldalát, végül csak megúszta esés nékül. persze pesten minden más...
A KRESZ táblákat azért nem árt figyelni. A 33-son nem tudom mi a helyzet, de a 35-sön Józsa-Böszörmény között tiltva van a kerékpáros forgalom, így ha ott kerül sor dobálásra és anyázásra, nem biztos, hogy nektek van igazatok, mert elvileg semmi keresnivalója nincs ott bringásnak. Két oldala van ennek a dolognak, ezt is nézzétek.
(Ettõl függetlenül totál egyetértek Mackóval és mindenkivel, aki revansot vesz az olyan köcsögökön, akik paraszt módon vezetnek. Engem hobbiból szorított le a Neoplan buszos a Panoráma tájháznál. Olyan közel jött, hogy a busz oldala súrolta a könyökömet [országúti bringán, gondolhatod...], egybõl végig futott a hideg zsibbadás a gerincemen és persze lehajtottam virsli gumikkal a földpadkára [egész konkrétan összeszartam magam:)]. Rajtunk kívül senki nem volt az úton, senki nem jött a buszossal szemben, amiért rám kellett volna húznia a kormányt. Utána sprinteltem, de lefordult jobbra Diószegire, onnantól meg elhúzott a fenébe...)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
http://www.velo.hu/i...l=versenynaptar
jó a szint/táv/nevezési díj
Majdnem elütött minket egy bunkó. Villogó fényszóróval jött a mi sávunkba, szembe velünk. Nyomtam le Dinát az útról a köves padkára, és mentem utána én is. Ha nem megyünk le az útról, megöl minket a f@szkalap.
Soma, hivd fel azonnal Röfit. Most!
Nem is értem a kollégáimat sem,amikor elmagyarázom nekik a fixi lényegét,olyan elképedt arcokat vágnak...Ez akkor is megtörténhet veled,ha a városi binyóval mész a dolgozóba...
Dina
Halihóinnom kell bánatomban, mert nincs Vuelta Aero 4-es felni 36-os pirosból.... csak 32-es...
A kalauznak?
Szombaton 15:30-kor indul a mezõnyverseny a tájháztól! Gyertek minél többen tapsikolni buzdítani, hátha késõbb szakadok le a mezõnyrõl. A többiek meg úgyis dobogósok lesznek.