Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
A mai mezõny versenyen is volt autós ütközés.... Belehajtott a csapatba a paraszt, mert nem vett észre 30 biciklist...Nem is kommentálnám...Egy srácnak tört el a karja,meg egy páran elestek."Nagyobb" baj nem lett.

Ja és én meg az utolsó elõtti lettem. :) ehhez sincs hozzáfûzni valóm....

Dina

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

mér nem kezdted verni a busz oldalát?

hajtipajtis futár (lány) ismerõsömet meg pest belvárosába szorította össze egy kamion meg egy busz, osz' elkezdte izomból verni a busz oldalát, végül csak megúszta esés nékül. persze pesten minden más...

fájhat a busznak:)

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

A KRESZ táblákat azért nem árt figyelni. A 33-son nem tudom mi a helyzet, de a 35-sön Józsa-Böszörmény között tiltva van a kerékpáros forgalom, így ha ott kerül sor dobálásra és anyázásra, nem biztos, hogy nektek van igazatok, mert elvileg semmi keresnivalója nincs ott bringásnak. Két oldala van ennek a dolognak, ezt is nézzétek.

(Ettõl függetlenül totál egyetértek Mackóval és mindenkivel, aki revansot vesz az olyan köcsögökön, akik paraszt módon vezetnek. Engem hobbiból szorított le a Neoplan buszos a Panoráma tájháznál. Olyan közel jött, hogy a busz oldala súrolta a könyökömet [országúti bringán, gondolhatod...], egybõl végig futott a hideg zsibbadás a gerincemen és persze lehajtottam virsli gumikkal a földpadkára [egész konkrétan összeszartam magam:)]. Rajtunk kívül senki nem volt az úton, senki nem jött a buszossal szemben, amiért rám kellett volna húznia a kormányt. Utána sprinteltem, de lefordult jobbra Diószegire, onnantól meg elhúzott a fenébe...)

mér nem kezdted verni a busz oldalát?

hajtipajtis futár (lány) ismerõsömet meg pest belvárosába szorította össze egy kamion meg egy busz, osz' elkezdte izomból verni a busz oldalát, végül csak megúszta esés nékül. persze pesten minden más...

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sajnos mindenkinek vannak ilyen, vagy ehhez hasonló történetei az országutakról. Ebben egyrészt az autós a hibás, de azért mi kerékpárosok sem vagyunk teljesen ártatlanok.
Amióta kimerészkedtem az országútra (kb. 24 éve) nekem is volt kibeszélhetõ esetem, olyan is volt amiben vétlen voltam, s olyan is ahol vétkes. Az okok lényegtelenek. Vigyázni így is, úgy is kell. Addig szerencsés a biciklis, amíg még él, s ide beírhatja, hogy mi történt vele.
Sajnos van olyan ismerõsöm, aki már ezt nem teheti meg.
Ezt azért vegye mindenki fontolóra, s úgy menjen ki az útra, hogy megtörténhet vele bármi. Engem eddig sem érdekelt, s eztán sem fog, ha az aszfaltot választom haladási útvonalnak.
Kívánom, hogy egy hevesebb szívdobogáson kívül - egy esetleges padkára leszorítás esetén, más 8 napon belül, vagy túl gyógyuló sérülés ne érjen senkit!
Red Bull4ever

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A KRESZ táblákat azért nem árt figyelni. A 33-son nem tudom mi a helyzet, de a 35-sön Józsa-Böszörmény között tiltva van a kerékpáros forgalom, így ha ott kerül sor dobálásra és anyázásra, nem biztos, hogy nektek van igazatok, mert elvileg semmi keresnivalója nincs ott bringásnak. Két oldala van ennek a dolognak, ezt is nézzétek.

(Ettõl függetlenül totál egyetértek Mackóval és mindenkivel, aki revansot vesz az olyan köcsögökön, akik paraszt módon vezetnek. Engem hobbiból szorított le a Neoplan buszos a Panoráma tájháznál. Olyan közel jött, hogy a busz oldala súrolta a könyökömet [országúti bringán, gondolhatod...], egybõl végig futott a hideg zsibbadás a gerincemen és persze lehajtottam virsli gumikkal a földpadkára [egész konkrétan összeszartam magam:)]. Rajtunk kívül senki nem volt az úton, senki nem jött a buszossal szemben, amiért rám kellett volna húznia a kormányt. Utána sprinteltem, de lefordult jobbra Diószegire, onnantól meg elhúzott a fenébe...)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Figyelni kell és lehúzódni ha muszáj! Én szeretek országutazni és már ezt csinálom 25 éve "töretlenül" (kipkopp). Ahogy a dohányos liga mondaná: már mindenrõl mondjak le? Azért a 33-ason van elég hely, én még mindig elfértem ha szembõl jött az istenadta. Dobálni nem szoktam, de egy középsõ manikürt azért villantok neki.
Na persze a hegyeket én is szeretem de az Alföldet bármikor elérem, nem kell utazni hozzá.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Az országúti kerékpározást a mai napig nem tudtam megszeretni egyrészt a hazai utak minõsége, másrészt az autósok nagy részének agresszivitása miatt (ennek ellenére közel 10 éve ûzöm...). Mo.-tól nyugatra már nagyobb kedvem lenne hozzá, az ott töltött egy-egy hét után a sírás kerülget, ha hazajövök. Azt meg senki ne várja el tõlem, hogy bármit is hozzávágjak a szembõl durván elõzõ, engem a padkára kényszerítõ Q7-es vagy X5-ös szélvédõjéhez, fõleg, ha egyedül vagyok. A volán mögött ugyanis többnyire kopasz, "c"-típusú emberutánzat foglal helyet (nekem is voltak ilyen eseteim). Ezért szeretek a hegyekben tekerni, mert ott többnyire csak akkor érhet baj, ha én hibázok. Mondom többnyire, mert tavaly ott is ki tudtak b...ni velem a bánkúti síháznál kifeszített drótkötéllel. Azóta már nincs ott...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Múltkor Somával voltam, amikor egy paraszt nem fért el tõlünk az úton. Ment az anyázás, én mutattam, hogy álljon le. Fékezett, lehúzódott, de a végén elindult. Meggondolta magát, nem akart kikapni:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Fékfolyadék kapszulában, az kell nekik. Azt úgyis lazán lespricceli, majd csak otthon veszi észre, hogy mehet a festõhöz.

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Mackó: De ki visz magával annyi kulacsot, hogy minden autósnak jusson??
És a végén szomjas is maradsz.
Néhány kamion-kerékanya vagy régi gyújtógyertya viszont lazán elfér a mez zsebében.
:)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Halihó

http://www.velo.hu/i...l=versenynaptar
jó a szint/táv/nevezési díj :D

Csak négy pontot emelnék ki.
...Jagus - Kékestetõ - Parádsasvár - Galyatetõ...
Ez már magában elég emberes és akkor még Ágasvárról nem is beszéltünk.

Mackó: Én is erre gondoltam, de õk csak ketten voltak és a franc gondol olyankor a kulacsra. :)

Idõfutamra lehet kinézek én is.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Én megyek, bár még mindig csinálom az aktuális versenybringám :(

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Majdnem elütött minket egy bunkó. Villogó fényszóróval jött a mi sávunkba, szembe velünk. Nyomtam le Dinát az útról a köves padkára, és mentem utána én is. Ha nem megyünk le az útról, megöl minket a f@szkalap.

Gondolkodtam, leírjam-e, hát leírom, de azért ilyesmit mostanság már ne csináljatok!
Bárki hivatkozzék rám, letagadom.

Azért régebben nem így volt a koreográfia, hogy mentünk a padkára, meg az árokba a szembõl kielõzõ idióta ladás, skodás, moszkvicsos gyökér miatt. Dehogy mentünk! Kissé lehúzódtunk, no meg õ is.
Mert ha szembõl kielõzött a mi sávunkba, a sorból 1-2 ember már kapta is ki a teli kulacsot és úgy verte bele a szélvédõjébe, :scared:ahogy illik.
(Ugye ez 0,5 kg + 90-120 km/h sebesség volt, mert összeadódik, ugye?)
Ha a kulacs talált és bepókhálósodott a szélvédõ, mi történt?
Megfordult és utánunk jött a hülyéje, mert hogy kárt okoztunk, veszélyeztettünk (mi???), a lényeg, hogy úgy megverte a csapat, :horse: hogy annak büntetõfeljelentés lett a vége.
Találjátok ki 3-ból 3 esetben kit marasztaltak el?

Az autóst! Mindig az autóst. Közúti közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt.:cegly: (A kulacs? Hát az csak úgy kiesett a kezünkbõl...)
(Ez nem vicc!) :D
Fegyelmi tárgyalás persze volt, hát hogyne lett volna, csak ugye azt meg végigröhögte az elnök, a szakosztályvezetõ, az edzõ… (mert õk is így csinálták annak idején)
A végén mindenkit látványosan ejnyebejnyéztek (röhögve) :siema: és az ügy le volt zárva.

Ez mind nem is volt igaz! Hazudtam!:)

Holnap ki jön az idõfutamra?
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

http://www.velo.hu/i...l=versenynaptar
jó a szint/táv/nevezési díj :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Soma, hivd fel azonnal Röfit. Most!

Halihó

Elkéstem vele,õ hívott... :D
Majd miután ezt olvastam én is ;)

Ez akkor is megtörténhet veled,ha a városi binyóval mész a dolgozóba...

Nem is értem a kollégáimat sem,amikor elmagyarázom nekik a fixi lényegét,olyan elképedt arcokat vágnak... :D

Segítsetek:júniusban mire is kell szabit kiírnom?(crosskovácsi...)

Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
""Krisz, Nitro: El is adom az országúti vázamat, még mielõtt rámhajtogatja egy autós...""

Ez akkor is megtörténhet veled,ha a városi binyóval mész a dolgozóba... Forgalom minimális volt ma is... Csak pont kifogtuk a parasztot!

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Soma, hivd fel azonnal Röfit. Most!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

innom kell bánatomban, mert nincs Vuelta Aero 4-es felni 36-os pirosból.... csak 32-es...

Halihó

Szintereztetés kérdése csak....

A kalauznak?

Ja,neki kellene.
http://piacter.bikem...t=213926&cat=12 én meg ezt ajánlottam neki....

Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szabi, neked 26-os felni kell, a 36-os nagyon nagy:D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Szombaton 15:30-kor indul a mezõnyverseny a tájháztól! Gyertek minél többen tapsikolni buzdítani, hátha késõbb szakadok le a mezõnyrõl. A többiek meg úgyis dobogósok lesznek.

Hát, ha kijózanodok addig kimegyek Krumplival, ha csak nem törik le maradék pedál is róla.... innom kell bánatomban, mert nincs Vuelta Aero 4-es felni 36-os pirosból.... csak 32-es...