Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Köszi a tapsot !
Örülök, hogy jót szolgált a széldzseki ! :)
Kár, hogy nem vártad meg az eredményhírdetést. Az a jó ezekben a Jani bácsi féle versenyekben, hogy az amatõröket is díjazzák. Végül is mi is végig tekerjük, magunktól telhetõen. Elsõ az a Meridás 69-es születésû volt, Vajkó Ildikó. Második Te, harmadik én. GRATU !!!
A hétvégi termésem 2 ezüst, 1 bronz :) Ma a kritériumon ezüst lettem. 9 kört mentünk, ami kb.12 km. Jó volt.
Pénteken találkozunk !

Mariann

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

:) Gratula Dina 2., tehát ezüst lettél !!!! Jó pihenést ! :)
Mariann

Na ez hogy lehet?:chin: Te hogy szerepeltél a mai kritériumon?? Szerintem neked is jár a taps!A széldzseki valami nagyon durván jó meleg volt,köszi!!Akkor pénteken a balmazon! Pihenj jól!

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Akartam írni, de gondoltam nem gumicsizmában nyírod a füvet...

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Nem is rossz 5let. Máris megyek a kecske-nagykerbe.
Örülök, hogy más funkciót nem említettél. :) Annyira azért nem vagyok magányos.
Na, mostmár viselkedek, mert kitiltanak a fórumról.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ha valaki ma véletlenül Bodaszölö felé bringázna és unatkozna, átvehetné tõlem a fûnyírás megtisztelõ feladatát.
:)

Miért nem veszel egy kecskét? Csak a karót kell mindig átszúrni és még trágyáz is + tejet is ad. :D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Ha valaki ma véletlenül Bodaszölö felé bringázna és unatkozna, átvehetné tõlem a fûnyírás megtisztelõ feladatát.
:)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Nekem van hozzáfûzni valóm. 2. lettél, az érmed nálam van, ha holnap jössz a kritériumra, odaadom. Gratula.

Halihó

És hogy el volt kenõdve,hogy csak 2. lett ;)
GRATULA Dina!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

Igazodás nélkül megáll a sáv közepén, ablak le, kérdezi: Mi van apukám?

"Jegyeket, bérleteket ellenõrzésre felmutatni!"

ezt kellett volna mondani.:)

Izomtéridõninja-geológus!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Most nézem, Levivel elég lekvárok leszünk Zemplén 50-en, ha megyünk. Május 8-9-én országos diákolimpia Mosonmagyaróváron, így a Tour de Tisza-tó ugrott :( Tavaly is ott volt, azelõtt is, nem tudom miért nem tudnák kicsit közelebb szervezni hozzánk, oda is vagy 5-6 óra az út, ha nem több.

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
:) Gratula Dina 2., tehát ezüst lettél !!!! Jó pihenést ! :)
Mariann

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Nekem van hozzáfûzni valóm. 2. lettél, az érmed nálam van, ha holnap jössz a kritériumra, odaadom. Gratula.

Dina meghajrázta a profi mezõnyt és a közepén be is jött velük!

http://hf2009.debrec...k.fotoalbum.hu/

Én viszont nem teszem ki az ablakba ezt a mai 10 km-es 15.43-at...
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

"170 cm, 120kg, kopasz, mindkét karja végigtetoválva , vastag nyaklánc a nyakban típus volt"

Ez a típus annyira bamba, hogy az már fáj! Rövid példa, friss pénteki történet. Debrecen Déli sor, az út eleje 100m hosszan végig busszal, ahogy lenni szokott. Buszok nekem balra, tehát elsõbbségem van a szembejövõkkel. Szembõl elég sokan jöttek, gondoltam elengedem õket, eljött a sor elindultam én is. De szembõl még valaki nagy gázzal nyomatta magát, nem akartam kínlódást megálltam újra, hogy elengedjem, maradt az illetõnek bõ 3m, hogy elõttem elforduljon. Igazodás nélkül megáll a sáv közepén, ablak le, kérdezi: Mi van apukám? Mondom elengedtelek! Tag: Ja?! Ment tovább.
Az ilyen fószerek úgy vezetnek mint az ösztönösen menekülõ állatok, mennek ahol tudnak a gyengébbik "társ" számukra csak egy kitörési pont egy lehetséges útvonal.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

(Ettõl függetlenül totál egyetértek Mackóval és mindenkivel, aki revansot vesz az olyan köcsögökön, akik paraszt módon vezetnek.

A jelen idõ nem helytálló!
A kulacsdobálós balhé már a múlté, oly régen történt, amikor a mai verseny résztvevõinek többsége még a csattogós pillangóját tologatta a Hídi Vásárban.:)
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
És kicsit hörgõsen beszélt nem? :)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
"170 cm, 120kg, kopasz, mindkét karja végigtetoválva , vastag nyaklánc a nyakban típus volt"

Egy ilyen személyleírás és a cselekedete alapján nálam már kiérdemelné a helyszíni fõbelövést...:)) Még jó, hogy nem volt szimpatikus...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Ja és én meg az utolsó elõtti lettem. :) ehhez sincs hozzáfûzni valóm....

Nekem van hozzáfûzni valóm. 2. lettél, az érmed nálam van, ha holnap jössz a kritériumra, odaadom. Gratula. A román fickó, aki találkozott a Seatos visszapillantójával bevitték a kórházba, egy nyílt töréssel, combcsont, és kulcscsont töréssel. Szerencsére a többi embernek nem volt ilyen súlyos sérülése ,néhányan megütötték magukat de tudtommal komolyabb bajuk nem volt. Örültem, hogy én nem estem el, mert az én mezõnyömben volt a bukás.
Epyc: Szinte biztos, hogy elõ lesz szedve, de mackó majd megmondja pontosan. A sofõr nekem amúgy sem volt szimpatikus (pláne ezek után) az a 170 cm, 120kg, kopasz, mindkét karja végigtetoválva , vastag nyaklánc a nyakban típus volt.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: holnap merre visz az utad ?

Eredetileg Tiszafüredre mennék de nem tudom mi lesz belõle, nem érzem az erõt, még az esti bográcsról is bejöttem, fáj a fejem meg üzemen kívül érzem magamat :-( de nálam ez csak pillanatnyi lekettyenés szokott lenni, viszont reggelre nem tervezek 100%-ra. Sajnos ráadásul reggel még nagyon hideg is lesz vagy 2 fokot saccolnak, meg szél is lesz dögivel. De már magamhoz vettem a "szokásost", ha beválik akkor holnap indulok, de valszleg csak késõbb ha már melegszik a levegõ egy kicsit.
És te románba vágysz?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Edi: És csak fiúk elõztek le? Mert akkor nem gáz a helyezésed! Mariann? :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

mér nem kezdted verni a busz oldalát?

hajtipajtis futár (lány) ismerõsömet meg pest belvárosába szorította össze egy kamion meg egy busz, osz' elkezdte izomból verni a busz oldalát, végül csak megúszta esés nékül. persze pesten minden más...

Örültem, hogy nem sodort el a busz és nem estem alá...

Dina: ez durva. És az autós elõ lett szedve a dolog miatt?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

A mai mezõny versenyen is volt autós ütközés.... Belehajtott a csapatba a paraszt, mert nem vett észre 30 biciklist...Nem is kommentálnám...Egy srácnak tört el a karja,meg egy páran elestek."Nagyobb" baj nem lett.

Ja és én meg az utolsó elõtti lettem. :) ehhez sincs hozzáfûzni valóm....

30 ember már jól megcsapkodhatna egy baromarcú autóst :miotacz:

Coldi: holnap merre visz az utad ?