Halihó
Szerintem ott sehogy...utáncsiszolod.
Lassan a fél életem csiszolással töltöm:-D De így változott a koncepció, fekete felni, piros küllõ... kis költségvetésû a project...
Halihó
Szerintem ott sehogy...utáncsiszolod.
HalihóNa ja, de az a problémám, hogy ez v-fékes nem tudom szinterezésnél hogy oldják meg a maszkolás...
Én is ugyanezeket szûrtem le a magyar nyelvû infókból, bár érdekes, hogy az angol verziónál már megjelenik a banki átutalás is, mint lehetõség.Halihó
Kassa maratonra ki jönne?Tudom,hogy Kocka szeretne a hosszún menni,társulnék én is,most kell kiírnom a júniusi szabikat...
Néztem a honlapon az elõnevezést.Elküldöm elektronikus formában és a helyszinen aláírom???(- az elektronikus formában küldött jelentkezési lap elfogadásának feltétele ,hogy azt a versenyzõ a nevezésnél sajátkezûleg aláirja. )
Fizetni meg csak a helyszinen lehet???(Készpénzben a nevezéskor. Hitelkártyával való fizetés nem lehetséges.)
És akkor az mennyi lesz???
Igy elõnevezõnek számítok majd???
Nem mindegy hogy 10 vagy 20 euro...
Okosok,akik tavaly voltak,nyilatkozzatok!
A Bükk 100 így is menni fog?
Halihó mindenkinek!
A felvonulásró' képes, videjós beszámoló. Keresgessétek magatokat!
A Bükk 100 így is menni fog?
megvolt az idei elsõ tekerésem, 60-70 km
áprilisra elég is lesz ennyi:)
Dina
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Halihó
Szintereztetés kérdése csak....
Más is mondta már régebben,hogy hagyni kellene az Explorer-t,no de hát...ez van oszt kísz...nagybub: próbálkozz FireFox-szal, akkor tudsz lapozni a képek között!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
Szeretem az ilyen oldalakat,ahol a galériát belöki alulra,mozgatni nem lehet,így lapozni sem tudom
Halihó mindenkinek!
A felvonulásró' képes, videjós beszámoló. Keresgessétek magatokat!
Luna: a manókról a képet majd küldöm rendes méretben!
Köszi a tapsot !
Örülök, hogy jót szolgált a széldzseki !
Kár, hogy nem vártad meg az eredményhírdetést. Az a jó ezekben a Jani bácsi féle versenyekben, hogy az amatõröket is díjazzák. Végül is mi is végig tekerjük, magunktól telhetõen. Elsõ az a Meridás 69-es születésû volt, Vajkó Ildikó. Második Te, harmadik én. GRATU !!!
A hétvégi termésem 2 ezüst, 1 bronzMa a kritériumon ezüst lettem. 9 kört mentünk, ami kb.12 km. Jó volt.
Pénteken találkozunk !
Mariann
Biking may be hard, but it's easier than growing up!