Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. május 06. - 15:17

Somán minden bogár (kicsi nagy) gellert kap...
Írta 2009. május 06. - 13:46

A te bogaraig leégnek a súrlódástól! ?)Ez érdekes Soma. Akkor nekem miért nincsenek bogaraim?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. május 06. - 13:28

Írta 2009. május 06. - 12:55

Mászóknak:
http://multisportinf...=2302&Itemid=26
Rájöttem hogyan kerülnek bogarak a váz hátuljára is:mivel olyan nagy sebességgel haladok a vákum visszaszívja,sõt rápréseli õket a váz hátsó részére is!!!

Írta 2009. május 06. - 12:08

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. május 06. - 11:57

A minap lõttük a Tescoban ... de hogy lemásolni nem tudja az élelmiszer címkéjérõl... Ez kész
A Tesco már csak ilyen. Ott láttam már én is hasonlót.
Bejáratnál, nagy kupacban Stella akció. Vagy 1440 üvegnyi kipakolva
szépen 6os pakkokban, de a drága Tusco dolgozó nem ám onnan
másolja le a termék nevét a nagy Akció! táblára, hanem kútfõbõl.
Ennek eredménye a következõ lett: "Akció! 6os Stella Artoá X Ft."
Majdnem elhoztuk a táblát, de aztán csaknem.

Csak simán 1x. Max 2x.

Írta 2009. május 06. - 11:56

benzinbe beszállok, ha megállunk, kiszállok
Írta 2009. május 06. - 10:51

Nem baj. Én is nyelvtanár vagyok/voltam/izé...
Én a volt tanítványaim iviv-beírkálásait is "szeretem": buliba, görögbe, stb... Természetesen nem hová?, hanem hol? kérdésre válaszoló értelemben.
Igaz, nálunk faterom is az "én,te,õ, mink,tik,õk" szem. névmásokat használja.
Remélem, nem ragad rám.
Biztos velünk van a baj. A bringások túl mûveltek.

Na, de valami kerékpáros hozzászólásom is legyen már:
Jön az árvíz, jön a ciklon,
menjünk haza ma biciklon.
Soma: Vigyázz a kerékperon!
Írta 2009. május 06. - 10:20

Áj vud lájk tu bááj ö hembörgör!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. május 06. - 10:10

Olvasod amit írtam és értelmezed is teeeee? Sajátosság... tájnyelvi... kapííííííís?Nem a hangrend az elsõdleges bibi.
epyc: tehetek én róla, hogy a tecsóban az ország összes tájáról érkezett emberek dolgoznak?:-DDD
Írta 2009. május 06. - 10:05

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. május 06. - 09:56

Nem a hangrend az elsõdleges bibi.Pl. Heves megye környékén is elõfordul, hogy a vegyes hangrendû szavak utolsó tagjának hangrendjéhez igazítják a toldalék hangrendjét:-DDDD

Írta 2009. május 06. - 09:55

El vagy te tévedve! Mint sosem diplomázott, de több évig nyelvész padot koptatott egyén elmondhatom, hogy ez tájnyelvi sajátosság, amit meg kell õrizni!:-D Pl. Heves megye környékén is elõfordul, hogy a vegyes hangrendû szavak utolsó tagjának hangrendjéhez igazítják a toldalék hangrendjét:-DDDD
Mivan? Én, mint törzsgyökeres Heves megyei, kikérem magamnak!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. május 06. - 09:51

A minap lõttük a Tescoban (vagy hogy stílszerû legyek, Tescoba): http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Az még hagyján, hogy általános iskolában elsajátítható (legalábbis illene), alapvetõ nyelvtannal nincs tisztában (-ba, -be, -ban, -ben és még más is van ott), de hogy lemásolni nem tudja az élelmiszer címkéjérõl... Ez kész
El vagy te tévedve! Mint sosem diplomázott, de több évig nyelvész padot koptatott egyén elmondhatom, hogy ez tájnyelvi sajátosság, amit meg kell õrizni!:-D Pl. Heves megye környékén is elõfordul, hogy a vegyes hangrendû szavak utolsó tagjának hangrendjéhez igazítják a toldalék hangrendjét:-DDDD
Írta 2009. május 06. - 09:18

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. május 06. - 09:06

Az még hagyján, hogy általános iskolában elsajátítható (legalábbis illene), alapvetõ nyelvtannal nincs tisztában (-ba, -be, -ban, -ben és még más is van ott), de hogy lemásolni nem tudja az élelmiszer címkéjérõl... Ez kész

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. május 06. - 08:53

Zoomstag:
http://piacter.bikem...t=217149&cat=12
Vedd meg
És még mik vannnak ócsón
http://piacter.bikem...t=217121&cat=12
Híjnye ez a második mocskos jó... ha lenne feles 200 ropim, akkor elmajszolnám, ha HuFt-om akkor megvenném.
enté: menj péntek délután, pont ott sütünk szalonnát meg sört a panoráma elején, de kitekerek a tájházig is fotózni.
Jut eszembe alkoholos befolyásoltság alatt ne bringázz..., de mint tudjuk, a sör nem alkohol, hanem üdítõ.
Írta 2009. május 06. - 08:01

Innen volt valaki?

HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. május 06. - 00:26

Van idõzítõ, de tudd meg, hogy tegnap hányszor rohantam oda-vissza a két gép között.A jobb gépeken szokott lenni idõzítõ 2mp-es (kézremegés ellen) és 10mp-es (klaszikus szaladgálós) és szabadon beállítható (ez kell neked), vagy akár távirányítással is megoldható a dolog.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. május 06. - 00:23

Holnap délelõtt megyek fotózni a tájház közelébe, ha valaki arra járna párszor lenyomhatná nekem a gombot.
A jobb gépeken szokott lenni idõzítõ 2mp-es (kézremegés ellen) és 10mp-es (klaszikus szaladgálós) és szabadon beállítható (ez kell neked), vagy akár távirányítással is megoldható a dolog. Néz szét természetfotós oldalakon is, sok okos dolgot kitaláltak már...:air: