Megjöttünk a Diákolimpiáról. Tegnap volt az idõfutam, Levi 1. lett, engem kb. 4 mp-el vertek meg, így én 2. lettem. Ma volt a mezõnyverseny, az már izgibb volt. A mi mezõnyünkbõl a legelején elszökött két BVSC-s srác, utána mi 4-en (sajnos ott volt az a srác is aki tegnap megvert) aztán a végén a sprintben én nyertem, ezzel az amatõr kategóriát is megnyertem. Azért sajnáltam, hogy ott volt a szökésben a srác mert a másik 2 igazolt volt, így legrosszabb esetben is csak 2. lehetett, amivel az összetettet megnyerte mert amikor holtverseny van az idõfutam számít. Levi 2. lett a mezõnyben, ugyan így járt egy sráccal ahogy én, csak pont fordítva, így õ az összetettet is megnyerte. holnap találkozunk
joccakát
Más:
VI. Robinson kupa. Amatõr MTB verseny.
1. A verseny célja: A kerékpársport népszerûsítése. A fiatalok mind szélesebb körû bevonása a kerékpározásba. A kerékpározás, kerékpársport népszerûsítése! Minden korcsoport részére versenyzési lehetõség biztosítása.
2. A verseny rendezõi: Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc- Szem Egyesület.
3. A verseny helye: Nyíregyháza Jósaváros, Robinson domb
4. A verseny ideje: 2009. május 16. (szombat),
Rajt: ifjúságiaknak 14:00, felnõtteknek 15:30
5. Résztvevõk, korcsoportok: A helyszínen benevezett versenyzõk.
Nevezési díj: 18 év felettieknek 1000 Ft, 18 év alattiaknak 500 Ft
Nevezés: helyszínen 11:00-tól 12:00-ig,
e-mail-ben:
info@vinibike.hu 2009. 05. 14.-én 24:00-ig
Korcsoportok:
0-8 év, 8-14 év, 14-18 év, 18-40 év, 40-felettiek,
Amennyiben nincs megfelelõ létszám a versenybírók a korcsoportokat összevonhatják, illetve megfelelõ induló reményében több futamot is rendezhetnek!
6. Útvonal: Jósavárosi Robinson domb, amit a verseny rendezõi és a versenybírók jelölnek ki. 1 kör 800 m.
7. A verseny távja: 14 év alattiaknak 4 kör, ifjúságiaknak 10 kör, felnõtteknek 15 kör.
8. A verseny értékelése: A versenyen gyõz az a versenyzõ, aki az elõírt távot a legrövidebb idõ alatt teljesíti.
8. Díjazás: minden korcsoport elsõ 3 helyezettje érem és tárgyjutalomban részesül!
A rajtszám egyben tombola is ahol értékes tárgyakat sorsolnak ki a támogatók jóvoltából!
9. Kiegészítõ rendezvények:
- tûzoltóautó megtekintése, beülési lehetõség,
- rendõrségi tesztpálya, kressztotó
- kerékpár kiállítás, kerékpárszerviz
- katasztrófavédelmi bemutató,
- tombola, fõdíj 1 db kerékpár,
- triálbemutató.
10. Egyéb rendelkezések:
• A versenyen mindenki saját felelõsségére indulhat, bukósisak használata kötelezõ.
• Anyagi kárért vagy balesetért a rendezõ felelõsséget nem vállal,
• kártérítésre nem kötelezhetõ, a versenyrendezõk a változtatás jogát fenntartják.
• Az 50 km-rõl távolabbról érkezõ versenyzõknek ingyenes a nevezés, ösztönözve ezzel õket az
• indulásra!
• A változtatás jogát a szervezõk fenntartják!
• A versennyel kapcsolatos további információ: Vinnai Zsolt 20-516-3528, Kazai Béla 70-220-3885,