Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Krisz: köszönöm!
Coldi akkor téged láthattalak a 33-ason negyed tíz körül? Csak a szandálra lettem figyelmes!:D Peti volt a küllõszaggatós,sajna...

Valószínû, mert rajtam kívül akit láttam bicóst, mind a sokat szidott jármûveken cipelte bringáját. Na meg a különleges ismertetõjel :-) Lekéstem a rajtot, nem mintha indulni akartam volna, 11.25-re értem Füredre.

Román kûr, ahogy megbeszéltük, 09.10-kor.....ott!

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Nagy grat a helyezésekhez, jók voltatok! :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Megjöttünk a Diákolimpiáról. Tegnap volt az idõfutam, Levi 1. lett, engem kb. 4 mp-el vertek meg, így én 2. lettem. Ma volt a mezõnyverseny, az már izgibb volt. A mi mezõnyünkbõl a legelején elszökött két BVSC-s srác, utána mi 4-en (sajnos ott volt az a srác is aki tegnap megvert) aztán a végén a sprintben én nyertem, ezzel az amatõr kategóriát is megnyertem. Azért sajnáltam, hogy ott volt a szökésben a srác mert a másik 2 igazolt volt, így legrosszabb esetben is csak 2. lehetett, amivel az összetettet megnyerte mert amikor holtverseny van az idõfutam számít. Levi 2. lett a mezõnyben, ugyan így járt egy sráccal ahogy én, csak pont fordítva, így õ az összetettet is megnyerte. holnap találkozunk
joccakát

Más:
VI. Robinson kupa. Amatõr MTB verseny.

1. A verseny célja: A kerékpársport népszerûsítése. A fiatalok mind szélesebb körû bevonása a kerékpározásba. A kerékpározás, kerékpársport népszerûsítése! Minden korcsoport részére versenyzési lehetõség biztosítása.

2. A verseny rendezõi: Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc- Szem Egyesület.

3. A verseny helye: Nyíregyháza Jósaváros, Robinson domb

4. A verseny ideje: 2009. május 16. (szombat),
Rajt: ifjúságiaknak 14:00, felnõtteknek 15:30

5. Résztvevõk, korcsoportok: A helyszínen benevezett versenyzõk.
Nevezési díj: 18 év felettieknek 1000 Ft, 18 év alattiaknak 500 Ft
Nevezés: helyszínen 11:00-tól 12:00-ig,
e-mail-ben: info@vinibike.hu 2009. 05. 14.-én 24:00-ig
Korcsoportok:
0-8 év, 8-14 év, 14-18 év, 18-40 év, 40-felettiek,
Amennyiben nincs megfelelõ létszám a versenybírók a korcsoportokat összevonhatják, illetve megfelelõ induló reményében több futamot is rendezhetnek!

6. Útvonal: Jósavárosi Robinson domb, amit a verseny rendezõi és a versenybírók jelölnek ki. 1 kör 800 m.

7. A verseny távja: 14 év alattiaknak 4 kör, ifjúságiaknak 10 kör, felnõtteknek 15 kör.

8. A verseny értékelése: A versenyen gyõz az a versenyzõ, aki az elõírt távot a legrövidebb idõ alatt teljesíti.

8. Díjazás: minden korcsoport elsõ 3 helyezettje érem és tárgyjutalomban részesül!
A rajtszám egyben tombola is ahol értékes tárgyakat sorsolnak ki a támogatók jóvoltából!

9. Kiegészítõ rendezvények:
- tûzoltóautó megtekintése, beülési lehetõség,
- rendõrségi tesztpálya, kressztotó
- kerékpár kiállítás, kerékpárszerviz
- katasztrófavédelmi bemutató,
- tombola, fõdíj 1 db kerékpár,
- triálbemutató.

10. Egyéb rendelkezések:
• A versenyen mindenki saját felelõsségére indulhat, bukósisak használata kötelezõ.
• Anyagi kárért vagy balesetért a rendezõ felelõsséget nem vállal,
• kártérítésre nem kötelezhetõ, a versenyrendezõk a változtatás jogát fenntartják.
• Az 50 km-rõl távolabbról érkezõ versenyzõknek ingyenes a nevezés, ösztönözve ezzel õket az
• indulásra!
• A változtatás jogát a szervezõk fenntartják!
• A versennyel kapcsolatos további információ: Vinnai Zsolt 20-516-3528, Kazai Béla 70-220-3885,

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Iccakát.Holnap nem várunk senkire! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Krisz: köszönöm!
Coldi akkor téged láthattalak a 33-ason negyed tíz körül? Csak a szandálra lettem figyelmes!:D Peti volt a küllõszaggatós,sajna...

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

az még nem a vége, a legvége az még lentebb van, az vezet a hosszúpályiba.
de vágom merre, ott ahol a keresztezõdés van, és az egyik dél-keletre lévõ út létavérteshez vezet... Okés akkor ott holnap 9:10kor!

Igazad van, nálam kezd már sok lenni a ser........hiába, kerózás után a revitalizálás is kötelezõ program. :-)
Akkor ott, ahol Alexet vártuk annó! Alex hozzál kancatejet bõven mert büntetõkör lesz!!!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Büntetõnek egy kis macskakõ ? :ubytek:

Haggyál lógva Vászka! :-)

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Büntetõnek egy kis macskakõ ? :ubytek:

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Mostanában úgy szoktam szólózni, hogy Martinkán keresztül a Panorámán át megyek Léta irányába. Szóval a Panoráma végén lehetne talizni 09.10.-kor.

az még nem a vége, a legvége az még lentebb van, az vezet a hosszúpályiba.
de vágom merre, ott ahol a keresztezõdés van, és az egyik dél-keletre lévõ út létavérteshez vezet... Okés akkor ott holnap 9:10kor!

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

akkor merre hánykor holnap??

Mostanában úgy szoktam szólózni, hogy Martinkán keresztül a Panorámán át megyek Léta irányába. Szóval a Panoráma végén lehetne talizni 09.10.-kor.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Holnapra tervezek valami hasonló büntetõkört. Azért büntetõt mert ma elkényelmeskedtem magamat. Nyomtam egy Nyíradony-Poroszlót, aminek a végén elmosott egy 2 perces zápor. Menedékként a közeli állomásra húzódtam be és elcsábultam egy debreceni vonatozgatásra :-( Db.-tõl Adonyig azért tekertem. Füredtõl együtt utaztam egy versenybõl küllõszakadás miatt kiállt sráccal, szegényke nagyon szomorú volt.

én meg már egy hete nem tekertem egy egészségeset, mert már szétuntam az alfödet, de csoportban kedve van az embernek tekerni...
nos, akkor merre hánykor holnap??

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Halihó!

Zemplén 50-esek!
Holnap kb mikorra tervezitek a rajtolást?
Lesz valami "debreceniek" gyülekezõ?

Atusch: Nitro-ékkal elvileg 6-6:30 körül a Chilitõl indulunk.

Röfi: nekem a dagonya nem igazán hiányzik :s
Bár ha már ott leszek, gondolom csak végigkínlódok. Bár peremfékkel a dagonya kivégezne...
Red Bull4ever

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

toljunk valamit! mondjuk románia?

Holnapra tervezek valami hasonló büntetõkört. Azért büntetõt mert ma elkényelmeskedtem magamat. Nyomtam egy Nyíradony-Poroszlót, aminek a végén elmosott egy 2 perces zápor. Menedékként a közeli állomásra húzódtam be és elcsábultam egy debreceni vonatozgatásra :-( Db.-tõl Adonyig azért tekertem. Füredtõl együtt utaztam egy versenybõl küllõszakadás miatt kiállt sráccal, szegényke nagyon szomorú volt.

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

és a csaj se gyenge :D

Holnap oúton vki(k) ?

toljunk valamit! mondjuk románia?
ja amúgy holnap délután afrikai hõség lesz, amit várhatóan egy zivatar fog lenyomni...

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Halihó!

Zemplén 50-esek!
Holnap kb mikorra tervezitek a rajtolást?
Lesz valami "debreceniek" gyülekezõ?
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Gratulálok Dina!! :)

Edi: Én is GRAT, bár nem tudom milyen helyezéshez!

Holnap Zemplén 50 és ha minden jól megy lesz végre egy jó kis dagonya is!:angevil:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Gratulálok Dina!! :)

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

A hátsó kerék is érdekes...

és a csaj se gyenge :D

Holnap oúton vki(k) ?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A hátsó kerék is érdekes...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Ezt a vázat.... nem tudja valaki miféle csodabogár ez?
Feltöltött kép