Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2012. January 14. - 19:59
http://www.sthubertus.hu/
Posted 2012. January 14. - 16:14
Eszternek meg már az is extrém ha csak magas hegyen megy ,vagy lát kocsiból...
mert megérdemled.
melléd ülni a kocsiba, az az extrém sport
Posted 2012. January 14. - 10:29
Wá, feltalálták a spanyol viaszt? Ilyen stucnim volt 2000 ben, egy 96-os azonicról másoltam le...Szerintem neki a Mondraker féle új típusú, extrarövid stucni kell.
Ha jól látom, a listán nincs rajta se a dh, se más vergõdõbicajos szakág. No para, fizetik a helyreéllító mûtétet, ha leugrasz (a tizedikrõl) a boltba bicajjal.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2012. January 14. - 10:26
Ha pl. véletlen mégsincs biztosítva.a falmászásban mi az extrém,ha ott még be is vagy biztosítva...
Dagi! Van egy tábla csokiért egy 30-as stücnim.
Posted 2012. January 14. - 09:28
Posted 2012. January 14. - 09:05
Nitró te szemtelenül fiatal vagy,de azért boldog szülinapot!
Posted 2012. January 14. - 08:47
Posted 2012. January 14. - 03:35
Boldogat Sanyi!
Ezt az én balesetbiztosítóm is így írja,csak azt nem értettem ott sem,ha a hegy-sziklamászás csak az V-tõl extrém,akkor a falmászásban mi az extrém,ha ott még be is vagy biztosítva...
Eszternek meg már az is extrém ha csak magas hegyen megy ,vagy lát kocsiból...
Posted 2012. January 14. - 02:17
Posted 2012. January 14. - 01:13
Mi az extrém?
Az, amit a tb annak nevez.
"Az egészségügyi ellátás finanszírozása szempontjából különösen veszélyes, extrém sportnak minõsülõ, és ezáltal az e sportok igénybevételével kapcsolatban szükségessé vált egészségügyi ellátások költségeit nem a társadalombiztosítás, hanem a sportoló fizeti meg, célszerûen valamely öngondoskodásra épülõ külön biztosítás alapján.
különösen veszélyes, extrém sport, szórakoztató szabadidõs tevékenység:
- vízisízés,
- jet-ski,
- vadvízi evezés,
- hegy- és sziklamászás az V. foktól,
- magashegyi expedíció,
- barlangászat,
- bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping),
- falmászás,
- roncsautó (auto-crash) sport, rally,
- hõlégballonozás,
- félkezes és nyílttengeri vitorlázás,
- sárkányrepülés, ejtõernyõzés, paplanernyõzés, mûrepülés."
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2012. January 14. - 00:46
Dani nem 90-est akartál írni? Mert 9-e rendszerhez, jó bármely stucni, ami A-head-es! Nekem van, bi-bííí!
De szombaton Barnát bent találod és õ tud majd adni még rövidebbet csak újat, kettõezser ....... tudja a branc pontosan mennyiért!
Szerintem neki a Mondraker féle új típusú, extrarövid stucni kell.
Posted 2012. January 14. - 00:34
De szombaton Barnát bent találod és õ tud majd adni még rövidebbet csak újat, kettõezser ....... tudja a branc pontosan mennyiért!
Posted 2012. January 13. - 23:38
Posted 2012. January 13. - 23:25
Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)
(Persze csak, ha használva is van az a sporteszköz.)
Posted 2012. January 13. - 23:15
De! Fel is terjesztettem Matolcsyéknak, hogy 2 hetet kapnak visszautalni az eddig kerókra költött forintok után kifizetendõ gyógykezelések 4x-ét! Különben lemondatok mindenkit!
Egyébként olyan országban, ahol elveszik a megtakarításodat? Na ne viccelj. Ha én csinálnék ilyet, azt úgy hívnák, hogy lopás.
Gábor ne politizálj!
Holnap 8:30-kor Vezér sarok.
Nyugis menés 1 kocsmával.
Posted 2012. January 13. - 22:52
S ezek az állam számára történõ megtakarítások nem írhatók le az adóból?
De! Fel is terjesztettem Matolcsyéknak, hogy 2 hetet kapnak visszautalni az eddig kerókra költött forintok után kifizetendõ gyógykezelések 4x-ét! Különben lemondatok mindenkit!
Egyébként olyan országban, ahol elveszik a megtakarításodat? Na ne viccelj. Ha én csinálnék ilyet, azt úgy hívnák, hogy lopás.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2012. January 13. - 22:26
Az, amit a tb annak nevez. A síelés pl. nem, a snowboard már igen. A boltba biciklizés nem, a hegyre biciklizés de. Csak azt nem értem, a dohányzás miért nem.
Mellesleg azzal meg, hogy karbantartod magad azáltal, hogy (saját költségen!) sportolsz, rengeteget keresel a tb-nek. Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)
S ezek az állam számára történõ megtakarítások nem írhatók le az adóból?
Posted 2012. January 13. - 22:23
Mi az extrém? Kinek mi. Ez hülyeség úgy ahogy van. Nekem nem jár, ha szarul ugrok be valamit, a mozdonyszõkének meg jár, ha felakad a kerítésre és félig kiheréli magát? Ugyanmá.
Az, amit a tb annak nevez. A síelés pl. nem, a snowboard már igen. A boltba biciklizés nem, a hegyre biciklizés de. Csak azt nem értem, a dohányzás miért nem.
Mellesleg azzal meg, hogy karbantartod magad azáltal, hogy (saját költségen!) sportolsz, rengeteget keresel a tb-nek. Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)
Posted 2012. January 13. - 22:07
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."