Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Gyerekek, aki még nem kóstolta a fahéjas-mézeskalács ízû Hubertus-t, az feltétlenül pótolja! Mennyei! Kizárólag édesszájúaknak!

http://www.sthubertus.hu/

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Eszternek meg már az is extrém ha csak magas hegyen megy ;) ,vagy lát kocsiból...

:P

mert megérdemled.

melléd ülni a kocsiba, az az extrém sport :D
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Szerintem neki a Mondraker féle új típusú, extrarövid stucni kell. :)

Wá, feltalálták a spanyol viaszt? Ilyen stucnim volt 2000 ben, egy 96-os azonicról másoltam le...:D
Ha jól látom, a listán nincs rajta se a dh, se más vergõdõbicajos szakág. No para, fizetik a helyreéllító mûtétet, ha leugrasz (a tizedikrõl) a boltba bicajjal.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

a falmászásban mi az extrém,ha ott még be is vagy biztosítva...

Ha pl. véletlen mégsincs biztosítva. :)

Dagi! Van egy tábla csokiért egy 30-as stücnim. :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Boldog születésnapot, Cirelli!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A francba...pedig pont ebben a sorrendben akartam kipróbálni az Enté által felsorolt extrém sportokat!:)
Nitró te szemtelenül fiatal vagy,de azért boldog szülinapot!:D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Bódog napot mindenkinek! :-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Boldogat Sanyi! :)

Ezt az én balesetbiztosítóm is így írja,csak azt nem értettem ott sem,ha a hegy-sziklamászás csak az V-tõl extrém,akkor a falmászásban mi az extrém,ha ott még be is vagy biztosítva...
Eszternek meg már az is extrém ha csak magas hegyen megy ;) ,vagy lát kocsiból...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Boldog születésnapot kívánok Nitr-O!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Mi az extrém?

Az, amit a tb annak nevez.

"Az egészségügyi ellátás finanszírozása szempontjából különösen veszélyes, extrém sportnak minõsülõ, és ezáltal az e sportok igénybevételével kapcsolatban szükségessé vált egészségügyi ellátások költségeit nem a társadalombiztosítás, hanem a sportoló fizeti meg, célszerûen valamely öngondoskodásra épülõ külön biztosítás alapján.

különösen veszélyes, extrém sport, szórakoztató szabadidõs tevékenység:
- vízisízés,
- jet-ski,
- vadvízi evezés,
- hegy- és sziklamászás az V. foktól,
- magashegyi expedíció,
- barlangászat,
- bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping),
- falmászás,
- roncsautó (auto-crash) sport, rally,
- hõlégballonozás,
- félkezes és nyílttengeri vitorlázás,
- sárkányrepülés, ejtõernyõzés, paplanernyõzés, mûrepülés.
"

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Dani nem 90-est akartál írni? Mert 9-e rendszerhez, jó bármely stucni, ami A-head-es! :) Nekem van, bi-bííí!
De szombaton Barnát bent találod és õ tud majd adni még rövidebbet csak újat, kettõezser ....... tudja a branc pontosan mennyiért!

Szerintem neki a Mondraker féle új típusú, extrarövid stucni kell. :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Dani nem 90-est akartál írni? Mert 9-e rendszerhez, jó bármely stucni, ami A-head-es! :) Nekem van, bi-bííí!
De szombaton Barnát bent találod és õ tud majd adni még rövidebbet csak újat, kettõezser ....... tudja a branc pontosan mennyiért!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Válákinek nincs esetleg 9-esnél rövidebb a-head-es stucnija? Minél rövidebb és minél olcsóbb, annál jobb :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)

(Persze csak, ha használva is van az a sporteszköz.)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

De! Fel is terjesztettem Matolcsyéknak, hogy 2 hetet kapnak visszautalni az eddig kerókra költött forintok után kifizetendõ gyógykezelések 4x-ét! Különben lemondatok mindenkit!

Egyébként olyan országban, ahol elveszik a megtakarításodat? Na ne viccelj. Ha én csinálnék ilyet, azt úgy hívnák, hogy lopás.

Gábor ne politizálj!:D

Holnap 8:30-kor Vezér sarok.
Nyugis menés 1 kocsmával.
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

S ezek az állam számára történõ megtakarítások nem írhatók le az adóból? :)

De! Fel is terjesztettem Matolcsyéknak, hogy 2 hetet kapnak visszautalni az eddig kerókra költött forintok után kifizetendõ gyógykezelések 4x-ét! Különben lemondatok mindenkit!

Egyébként olyan országban, ahol elveszik a megtakarításodat? Na ne viccelj. Ha én csinálnék ilyet, azt úgy hívnák, hogy lopás.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Az, amit a tb annak nevez. A síelés pl. nem, a snowboard már igen. A boltba biciklizés nem, a hegyre biciklizés de. Csak azt nem értem, a dohányzás miért nem.
Mellesleg azzal meg, hogy karbantartod magad azáltal, hogy (saját költségen!) sportolsz, rengeteget keresel a tb-nek. Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)

S ezek az állam számára történõ megtakarítások nem írhatók le az adóból? :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Mi az extrém? Kinek mi. Ez hülyeség úgy ahogy van. Nekem nem jár, ha szarul ugrok be valamit, a mozdonyszõkének meg jár, ha felakad a kerítésre és félig kiheréli magát? Ugyanmá.

Az, amit a tb annak nevez. A síelés pl. nem, a snowboard már igen. A boltba biciklizés nem, a hegyre biciklizés de. Csak azt nem értem, a dohányzás miért nem.
Mellesleg azzal meg, hogy karbantartod magad azáltal, hogy (saját költségen!) sportolsz, rengeteget keresel a tb-nek. Olvastam, hogy minden sportra költött forinttal 4 Ft értékû gyógykezelést takarítasz meg. (Ami ugye a bringázás esetében tetemes összeg.)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Mi az extrém? Kinek mi. Ez hülyeség úgy ahogy van. Nekem nem jár, ha szarul ugrok be valamit, a mozdonyszõkének meg jár, ha felakad a kerítésre és félig kiheréli magát? Ugyanmá.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Miért járna? Nem tudok róla, hogy fontos ember gyereke extrémsportolna :P pedig ahhoz az kéne.