Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Termalfurdo.net - Hogyan õrizzük meg egészségünket télen?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ilyen benzinárak mellett?!
Remélem nem fejelted ki a szélvédõt úgy mint Kincsõ. :D

Faszán elolvadt reggelre....

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Röfi neked semmi sem jó! Legalább tegnap este kimentem Ferivel a hátsókerekest kicsit átmozgattuk! :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sajnos semmi. Inkább maga a körülötte kialakult botrány az érdekes. Persze sajnos eljutottunk a "már ezen sem lepõdök meg" pontig.
Mackó: mindig valahogy reménykedek, hogy ettõl talán már nincs lentebb és mindig rácáfolnak EZEK :) Most sem lesz másképp...? :)

Lentebb mindig lesz, most majd leül a dolgozatíró „stáb” egy fröccsre és megbeszélik:
- esztet elb..tuk b…+!
- esztet el, b…+.
- és mostan mi lesz b…+?
- mi lenne, ki kell álni (!!) :) b…+, oszt hazudni egy még nagyobbat b…+!
- fingani is lehet? :)
- nektek mindent lehet b..+, csak b….-tok helyre b…+!
- igyunk b…+?
- igyunk b…+!

Hogy ne legyen off, holnap reggel mtb 8.30-kor (ha nem lesz árvíz).
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
0 fok fölött?! Ne szivass Zotya!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Röfi, remélem kezd alakulni a dolog és számodra is megfelelõ! Rázzák takarosan a dunyhát! Lezsiroztam, hogy estig essen úgy 7cm, már csak az kell, hogy a következõ napokban ne legyen 0 foknál magasabb a napközbeni hõmérséklet!:)
Mindenkinek ha-hóóóóóóó!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Achtung!
Ma fél 4-tõl jöhet hozzám az GSezni, aki akar. Edzünk egy kicsit Horváth (szombathelyi) Lackóval. Ha ki akarja próbálni magát más is az jöjjön!!
20/3986855

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Facsén is meg kéne hirdetni...

Mit érsz vele? Se Zoli, se Soma nincs fönt. Aki számít, az a fórumot olvassa. Én is mindig azt kaptam, hogy 'Pisti, a fórumon fenn volt....' :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na kérem jön a hó nem kell betojni! Lesz a kuki mellé, zséros deszka is!

Ha a Facse az az Arcoskönyv, én ott nem leledzek fent! Hirdessétek tõlem függetlenül!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Politikus lett, mi ezen a meglepõ?

Sajnos semmi. Inkább maga a körülötte kialakult botrány az érdekes. Persze sajnos eljutottunk a "már ezen sem lepõdök meg" pontig.

Mackó: mindig valahogy reménykedek, hogy ettõl talán már nincs lentebb és mindig rácáfolnak EZEK :) Most sem lesz másképp...? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zolikám ez a hav még mindég kevés... :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Naaaaaa!

Csak, hogy ne legyen túl rossz hangulatunk, igy meghirdetek egy SNOW NIGHT RIDE-ot Szombat estére 18.00-kor a szokott helyen gyülekezõ, azaz a Baltazár Dezsõ téren! Az útvonalat fejben kikalkuláljuk, legyen nálatok(rajtatok, inkább a kerékpárotokon) kresz szerint világitás és fényvisszaverõ kézikészülékek, és hangjelzéshez szükséges készülék. Idõjárásnak megfelelõ öltözet.
Akinek lesz kedve azt a legvégén(már ha hajlandó a Sámsoni végéig ki bicózni) várom forró Teával , Forró csokival, ÉS ha az öregemnek van még egy kis vinkója akkor lesz forralt bor is, + veszek egy pár zacskónyi KUKIT azaz kukoricapehely ! :)

Facsén is meg kéne hirdetni...

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Benne van az autóm a TV-ben!!! (Tudtam, hogy most kell lemosni, olyan szépen csillog.) :)

A múlt hét vége felé épp szólni akartam, hogy ideje lenne lemosni! Úgy látszik, mûködik a telepátia. ;)

Az Amerikai Kongresszus cenzúrázni akarja az internetet!? Vége a sajtó- és információszabadságnak!? Írjunk nekik levelet!? http://www.hir24.hu/...s-ma-wikipedia/

Tanulnak Kínától.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sziszaaaa.... ha túlélem a pólót, és akkorra meglesz amit addigra akarok véghezvinny, akkor bevállalom a sznórájdot, meg a kukidat.

Persze, ha nem esik még hó, nem sokan fogunk elférni annyin, ami a jégpálya mellett van.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ha nem hallottátok,van mûsortár,de olyan szépen megmagyaráza...

Kaptam képeslapot Pakisztánból!
Úgy megörültem neki,hát még annak amit írtak ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Helyesen így hangzik a mondat: "Schmitt Pál köztársasági elnök szerda reggel 7:33-kor nem mond igazat az MR1 Kossuth rádió 180 perc címû mûsorának"

Várd ki a végét, mert az igazi botrány nem a plágium gyanúja!:D
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zotya! Havat intézzé' má' vazze, ne kukit! :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Helyesen így hangzik a mondat: "Schmitt Pál köztársasági elnök szerda reggel 7:33-kor nem mond igazat az MR1 Kossuth rádió 180 perc címû mûsorának"

Politikus lett, mi ezen a meglepõ?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Naaaaaa!

Csak, hogy ne legyen túl rossz hangulatunk, igy meghirdetek egy SNOW NIGHT RIDE-ot Szombat estére 18.00-kor a szokott helyen gyülekezõ, azaz a Baltazár Dezsõ téren! Az útvonalat fejben kikalkuláljuk, legyen nálatok(rajtatok, inkább a kerékpárotokon) kresz szerint világitás és fényvisszaverõ kézikészülékek, és hangjelzéshez szükséges készülék. Idõjárásnak megfelelõ öltözet.
Akinek lesz kedve azt a legvégén(már ha hajlandó a Sámsoni végéig ki bicózni) várom forró Teával , Forró csokival, ÉS ha az öregemnek van még egy kis vinkója akkor lesz forralt bor is, + veszek egy pár zacskónyi KUKIT azaz kukoricapehely ! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Lesz itt még SOPA-tás, vagy PIPA. (énkérekelnézést)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"