Izom:Azt hiszem itt egy versenyre gondoltamIzomhód: Jössz a SZOMBATI versenyre? Milyen bic(s)ajod lett? SZOMBATON még ki jön a Téglás XC-re?

Izom:Azt hiszem itt egy versenyre gondoltamIzomhód: Jössz a SZOMBATI versenyre? Milyen bic(s)ajod lett? SZOMBATON még ki jön a Téglás XC-re?
Én (mi) tervezem(zük) a téglási "balhét"...
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Izomhód: Jössz a szombati versenyre? Milyen bic(s)ajod lett? Szombaton még ki jön a Téglás XC-re?
Én (mi) tervezem(zük) a téglási "balhét"...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Dina
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Ez lesz a kifogásod a másnapi versenyre?A pénteki nyíregyházi Republic koncertre jönne valaki?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez nem hiba! Bizonyíték arra, hogy ugyanazért másodjára sem kell többet/kevesebbet fizess! Szerintem nagyon korrektek!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Az is meglehet, csak kérdés mikor készülhetett, mert mostanság nem volt lezárva.
A metróépítés miatt zárták le a rakpartot, akkor nefraz még józsai volt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az is meglehet, csak kérdés mikor készülhetett, mert mostanság nem volt lezárva.
szerintem volt valami tábla, vagy lezárás a kamerás alatt, ami nem látszik
Azért elég hihetetlen hogy a rakpart ennyire üres :/
Én nap mint nap járok arra, de ott nem ennyi autó jár.
Szerencséje volt hogy nem küldte el senki a pi...ába.
hali
nemtudom hogy ki van kapcs.ba a chilisport-tal mint bolttal, de majd szóljatok neki(mármint a boltosnak vagy mittomén) hogy mintha minden megismétlõdne egyszer...
http://kerekpar.chilisport.hu/szerviz