mackó: nem értem a problémádat! odamegyünk párszázan, párban nekiindulunk, 1 óra alatt lemegy mondjuk 3 pár, jövõ hét szerda-csütörtökön is ott leszünk még. Mi ezzel a gond?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
HalihóVolt bent Pufi a boltban, és Õ mondta , hogy így lesz.
Lehet rólla szó...Holnap nincs kedve valaki(k)nek megnézni a téglási pályát? Fél 2-tõl mehetünk.
Volt bent Pufi a boltban, és Õ mondta , hogy így lesz. Senki se érti, szerintem majd olyan gyors helyszíni átszervezéssel lesz megoldva. A szervezõ még nem volt montiversenyen, szerintem is csak hirtelen mondta, majd kiderül hogy lesz. Holnap nincs kedved kimenni?
Volt bent Pufi a boltban, és Õ mondta , hogy így lesz. Senki se érti, szerintem majd olyan gyors helyszíni átszervezéssel lesz megoldva. A szervezõ még nem volt montiversenyen, szerintem is csak hirtelen mondta, majd kiderül hogy lesz. Holnap nincs kedved kimenni?Dani, mi az a zagyvaság, amit hallottál, h a téglási XC-n
"a pályán csak ketten mehetnek egyszerre" (???):mybad::wallbange
Nem értem miért...[/URL]
Holnap nincs kedve valaki(k)nek megnézni a téglási pályát? Fél 2-tõl mehetünk.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Granadába megyek, le a zord délre.
hali
nemtudom hogy ki van kapcs.ba a chilisport-tal mint bolttal,
Nem ígérem, de ha befér, hozunk. Persze csak ha megkínálsz.vigyázz, mert téged is levámollak 1 üveggel
Hé, jövõ héten megyek én is, halljam csak, mi a finom?
Munka, melyet Dávid szerzett neki!
Nekem is mondta, hogy
Dávid:"Tudok egy melót Spanyolba'! Jól fizetnek meg minden...."
Levi:"Igen?!"
D:"A meló lényege, hogy a vén spanyol emberek megszexualizálnak (õ nem így fogalmazott)! Mert te ilyen kis szöszi k.csög vagy, és ott szeretik az ilyet! Én is voltam már! Nah, hogy viszonyulsz a dologhoz (=öreg férfiakhoz)?"
....hát inkább kihagytam, nem úgy, mint a mi Sanyikánk!
Nem szõke és nem is olyan ifjúúú, mint én, de hát megfogja állni a helyét szerintem! :krol:
Písz!
Hé, jövõ héten megyek én is, halljam csak, mi a finom?na végre valaki megy Spanyolországba!
kikupállak majd melyik a legjobbféle itóka ott
Most már hivatalos, szeptembertõl 5 hónapig nem fogtok látni, megyek a borongós, esõs-hideg Spanyolországba. Lehet utálni!