Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Írj nekik! ;)
Amit én nézegetek azt szerintem nem fogják cenzúrázni. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az Amerikai Kongresszus cenzúrázni akarja az internetet!? Vége a sajtó- és információszabadságnak!? Írjunk nekik levelet!? http://www.hir24.hu/...s-ma-wikipedia/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Ha-ha -ha!

Csak ennyit tudok mondani a hirre! Talán igy jobb : A drága üzemanyagok( és bérletek) miatt, egyre többen vesznek elõ kerékpárt a garázsból, pincébõl. Valamint egyre többen keresnek olcsó használt kerékpárt! Mert igazán újra nem nagyon költenek a z emberek!
Elõre félek, a szervizek miatt!!! Lehet hogy napi készenlétben tartom a fényképezõt olyan dolgokat fogok látni!

Mikro Nefri, ha olvasod a fórumot , akkor van egy acél 53-as Bianchi bent kipróbálásra! Csak a méret miatt! Jön péntekig egy 51-es Puch is!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Halihó

"Schmitt Pál köztársasági elnök szerda reggel 7:33-kor interjút ad az MR1 Kossuth rádió 180 perc címû mûsorának"..........

Helyesen így hangzik a mondat: "Schmitt Pál köztársasági elnök szerda reggel 7:33-kor nem mond igazat az MR1 Kossuth rádió 180 perc címû mûsorának"

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Benne van az autóm a TV-ben!!! (Tudtam, hogy most kell lemosni, olyan szépen csillog.) :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A drága üzemanyagok miatt egyre többen vesznek biciklit – Debrecen hírei, debreceni hírek

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ezt már lekéstem...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

"Schmitt Pál köztársasági elnök szerda reggel 7:33-kor interjút ad az MR1 Kossuth rádió 180 perc címû mûsorának"..........

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Akkor azért firtatta ma Soma, sikerült-e a romeltakarítás :D De nem árulta el, én vettem észre. :)
Amúgy nem volt gond, nem siettem ma sehová.
(épp 30 perc volt elõre)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én voltam az órás, de jó sokára vetted észre. :D
Rendes voltam, mert elõre állítottam vagy 20 percet, nem hátra. ;)
Bocs, de nem tudtam kihagyni. Napközben felhívtam Somát: "Csak kéne szólni Eszternek, nehogy gond legyen." "Áááá... hagyd csak..." volt a válasz.
(Nem tudom a számod.)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Átnézhetem, de ha valami hekkelést találok rajtuk, azért már komolyan rálépek valakinek a fa..ára.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

180 fokra gondoltam. A fent lévõ bringáinkat azért átnéznéd majd, mielõtt használjuk õket? :D

Hogy nehogy véletlenül kiakasztott fékekkel zúzz lefele a visegrádi Salamon-toronyból mondjuk? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

180 az a pontos idõ telefonon. Az én voltam meg nem én voltam.:D

180 fokra gondoltam. A fent lévõ bringáinkat azért átnéznéd majd, mielõtt használjuk õket? :D
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Szóval te voltál :D :P Észrevettem, így az "úristengyerekekmennyimárazidõrohanjunk" címû reggeli pánikelõadás programváltozás miatt elmarad :D

Amúgy annyi az, 180 pontosan :D

180 az a pontos idõ telefonon. Az én voltam meg nem én voltam.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

180

Ellopta az órádat, vagy mi?:D

Szóval te voltál :D :P Észrevettem, így az "úristengyerekekmennyimárazidõrohanjunk" címû reggeli pánikelõadás programváltozás miatt elmarad :D

Amúgy annyi az, 180 pontosan :D

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Én nem,csak a kocsi.A magas üzemanyagárak miatt stratégiai helyszínt váltottam.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Gyerekek, aki még nem kóstolta a fahéjas-mézeskalács ízû Hubertus-t, az feltétlenül pótolja! Mennyei! Kizárólag édesszájúaknak!

Hubertus

atyaég, gimis koromban a fél suli a hubitól hányt havonta kétszer:)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
180

Ellopta az órádat, vagy mi?:D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Valaki tudna mondani egy pontos idõt? :D Röfi esetleg...?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Az biztos,hogy jó az "agancsos kóla" :)

Darts:te talán elköltöztél,vagy ennyi a meló a téli utakon,hogy nem látom az autód?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi