A Téglási képek már be is repültek a Téglás XC dátum mappába!!!!

Egyenlõre tizenakárhány képpel járultam az albumhoz, a többi fotót Barna Csúcsgépe rejti

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Sziasztok!
Mártongabi: mi volt a baj a koncerttel? Nekem tetszett, igaz a gyerekek miatt nem sikerült végig hallgatni. Gratula a megnyert tehetségkutatóhoz!
Nekem kimaradt Téglás, gratulálok az eredményekhez, a képeket majd megnézem!
Robi: üdv a fórumon! Nem oldott ki az spd?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
bocshogybelepofa
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Üdv néked is!Üdv kedves Fórumozók!
Köszi ismét!Ja! A helyezetteknek ismét Gratula!
Hát könyöröghet is! :rocketman 2 percet mindeképp!Levi: ne szomorkodj D.Nagy Lajos miatt,jön még ide könyörögni,hogy állj mellé egy fényképre!
+napszemcsit.Parókát levi hajából kellett volna csinálni, de õ kurvát vett belõle ugye
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Üdv kedves Fórumozók!
Új emberként illik bemutatkoznom. Kovács Róbert vagyok Hajdúbagosról. 1990.08.30-án pontosan 23:57-kor láttam meg a napvilágot. Kerózni mióta az eszemet tudom tudok. Hegyekbe elõször 2005-ben merészkedtem, azóta állandóan oda mennék. Pár emberrel már találkoztam, engem egy 06-os Pyxis nyergében láthattatok.
Így rögtön az elején egy segítségkéréssel indítanék.A fotoalbum.hu-ra szeretném a mai XC verseny képeit feltölteni és a belépési adatokat még nem ismerem. Köszi