Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
titty: haccsavar :)
Röfike: sajnos nem. Amikor új volt, akkor is volt benne egy pici nyolcas, azt kalapálással pöccre ki lehetett szedni, de ez nem akar az istennek se kijönni most, hiába ütöm-verem. (lehet hülyeség, de elképzelhetõ, hogy a sok felhevülés-lehûlés után ellenállóbb lesz? nem értek a kovács mesterséghez...)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Helyenként 16-os karika, és kûdeném mindenkinek aki szereti :)
DrJucinak is küldöm :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
42-es rajtszámmal ki ment? Õt nem ismerem.
Robi: Látom esküvõn is voltatok :)
Epyc: És meg tudtad oldani a problémát?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Hatcsavaros vagy centerlock?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A 18. kilóméter környékén éreztem, hogy nem forog a kerék, nem megy a bringa hiába tekerem. Nem voltam fáradt, nem görcsölt semmim, nem éheztem, nem szomjaztam, az elfagyáson kívül nem volt semmi bajom végülis és mégsem értettem, hogy mi a baj. Nos, ma az otthoni szervizelésnél derült ki egy turpisság. Egy elborulás közben úgy meghajolt a hátsó féktárcsám, hogy befogott, de nagyon durván. Mintha húztam volna a féket. Szívás egy maraton volt ez:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Na a videoalbum.hu-ra mégse töltök ugyanis meg fog szûnni :mad: Valaki tud esetleg valamilyen oldalt ahova fel tudom tölteni?

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Gratulálok minden iszapbirkózónak!
Ahogy a képeket elnéztem, nektek is meg volt az örömötök!
"Sajnos" a mi programunk másfelé vitt...

Fûzér környékén is esett szombat estétõl, egész vasárnapon át (bár ezt Kassáról már csak sejteni lehetett), de Fûzérre visszatérve még ma reggel is volt égi áldás, egészen Filkeházáig (kb délig). Onnan már csak ijesztgetett.
Red Bull4ever

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Soma rólad jó sok kép készült

Halihó

Gratula mindenkinek aki kiment a pályára valamilyen szinten is!
Igyekszem feltörni én is a celebek bõ táborába,ezért mindent meg is tettem a verseny alatt.Bõven dalolásztam,fütyörésztem,integettem az összes fotósnak,mindenkinek beszóltam akinek lehetett ;),nyilatkoztam a vigyijósoknak Bánkútnál,izentem az otthonmaradóknak is(bár azt mondták azt ki kell sípolni :D )Nitrónak is olyan ovációt csináltam a befutónál hogy csak na! :D
Dani:megbocsájtok...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Sziasztok!
Elõször is grat mindenkinek aki végignyomta!
István kösz a sisakot, megtakarítva visszakapod:)
Izom bocs nem láttalak meg végig figyeltelek, remélem meg tudtad oldani a táska nélkül is.
Feltöltöttem pár képet az albumba. Bocs hogy sok képen vagyok rajta, Anya nagyon elfogultan fotóz :D
És végül van egy videóm a rajtról és arra gondoltam hogy van egy videoalbum.hu nevû oldal oda feltölteném és ott is lehetne egy oldal a debreceni bringásoknak.

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Tittynek:Feltöltött kép
Vehetnél ilyen gumit is a Magellanra:) Anyának megmutattam a képet ami rólam készült, azt mondta ez nem én vagyok, a bringa a kona, és ez biztos más. Végül megmutattam a rajtszámot, meg a bringa felsõcsövén lévõ 8-ast egy másik képen, és akkor már elhitte :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
http://shop.x1win.hu...emart&Itemid=26
Nézd Kkrisz mennyi érdekes :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Felkerült megint egy csomó kép, most már nem csak Somáról van kép hanem szinte mindenkirõl.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Ynga bringa cicának holnapra naggyon boldoghságos névnapot!! :D:aniolek_n
:peace::raczka::mmraise:

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Benne voltam a tévében? Hogy? Milyen tévé? Ilyen fontos esemény a Szívás Marci?
Máskor is megyek esõs versenyre. A nagymenõk ilyenkor pihennek és be lehet gyûjteni az alacsonyan szálló érmeket... Azért köszi a gratukat.
Ezúton jelentem Márton Gabi is nyert tegnap a tehetségkutatón! Rajongók fel, ünnepeljünk!:clap:

Vmi AgriaTV nevezetû csatin élõõ közvetítés ment róla, neten :monitor:

és talán Somát is felfedezni véltem a befutónál :lol1:

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

ehhehe, mi nem vártunk a bringamosónál :)
Bajka Zoli talált egy csapot a szállásunk melletti építkezésen, bemásztunk, átraktuk a bringákat a kerítésen és kényelmesen lemostuk õket
mondjuk, mi is könnyen kaphattunk volna egy Darwint, ha vmi nagy õrzõkutyát bezárnak oda, ahogyan az építkezésekre szokás :D

A legötletesebb díjat viszont az a srác érdemli, aki kívülrõl támasztotta oda a keróját a drótkerítésnek ott, ahol mosták a többiek, így a belül mosók lecsapatták akaratlanul az övét is! Zseniális!

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Eddig olyan 24 képet találtam magunkról, más debrecenirõl, vagy merkaptosról. Felraktam õket ide , a többi közé. Soma rólad jó sok kép készült

Köszi Dani, hogy beraktál az albumba, és felismertél egy olyan sz.r képrõl is ...:) Azért találtam jobbat is:

http://picasaweb.goo...063938570273570

Gratulálok minden fórumlakónak, aki tegnap végignyomta valamelyik távot, vagy legalább megpróbálta!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Eddig olyan 24 képet találtam magunkról, más debrecenirõl, vagy merkaptosról. Felraktam õket ide , a többi közé. Soma rólad jó sok kép készült

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

A végén a bringamosós tötymörgést, miközben átitatott a vízpára kihagytam volna. A melegvizes zuhany is hidegvizes lett, mire odaértünk. De jó volt! Ja bringamosónál nem tudom ki találta ki a "nekitámasztom a kerítésnek és úgy mosom" technikát, de aki a hátuljánál mosta az az elosztót meg a becsatlakozott hosszabítóvéget is nagyban fröcskölte. Még az elosztó hagyján... mert tömít a dugasz, de hosszabítóvég simán szabadon volt... csodálom, hogy senkit se b*szott agyon az áram....

ehhehe, mi nem vártunk a bringamosónál :)
Bajka Zoli talált egy csapot a szállásunk melletti építkezésen, bemásztunk, átraktuk a bringákat a kerítésen és kényelmesen lemostuk õket
mondjuk, mi is könnyen kaphattunk volna egy Darwint, ha vmi nagy õrzõkutyát bezárnak oda, ahogyan az építkezésekre szokás :D

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Boldog Születésed Napját Peti!!!!! :birth:

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.