Röfike: sajnos nem. Amikor új volt, akkor is volt benne egy pici nyolcas, azt kalapálással pöccre ki lehetett szedni, de ez nem akar az istennek se kijönni most, hiába ütöm-verem. (lehet hülyeség, de elképzelhetõ, hogy a sok felhevülés-lehûlés után ellenállóbb lesz? nem értek a kovács mesterséghez...)
Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2009. June 01. - 22:29
Röfike: sajnos nem. Amikor új volt, akkor is volt benne egy pici nyolcas, azt kalapálással pöccre ki lehetett szedni, de ez nem akar az istennek se kijönni most, hiába ütöm-verem. (lehet hülyeség, de elképzelhetõ, hogy a sok felhevülés-lehûlés után ellenállóbb lesz? nem értek a kovács mesterséghez...)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. June 01. - 22:28
Helyenként 16-os karika, és kûdeném mindenkinek aki szereti
DrJucinak is küldöm
Posted 2009. June 01. - 22:13
Robi: Látom esküvõn is voltatok
Epyc: És meg tudtad oldani a problémát?
Posted 2009. June 01. - 22:08
Posted 2009. June 01. - 21:40
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. June 01. - 21:33
Ahogy a képeket elnéztem, nektek is meg volt az örömötök!
"Sajnos" a mi programunk másfelé vitt...
Fûzér környékén is esett szombat estétõl, egész vasárnapon át (bár ezt Kassáról már csak sejteni lehetett), de Fûzérre visszatérve még ma reggel is volt égi áldás, egészen Filkeházáig (kb délig). Onnan már csak ijesztgetett.
Posted 2009. June 01. - 21:31
HalihóSoma rólad jó sok kép készült
Gratula mindenkinek aki kiment a pályára valamilyen szinten is!
Igyekszem feltörni én is a celebek bõ táborába,ezért mindent meg is tettem a verseny alatt.Bõven dalolásztam,fütyörésztem,integettem az összes fotósnak,mindenkinek beszóltam akinek lehetett
Dani:megbocsájtok...
Posted 2009. June 01. - 21:17
Elõször is grat mindenkinek aki végignyomta!
István kösz a sisakot, megtakarítva visszakapod:)
Izom bocs nem láttalak meg végig figyeltelek, remélem meg tudtad oldani a táska nélkül is.
Feltöltöttem pár képet az albumba. Bocs hogy sok képen vagyok rajta, Anya nagyon elfogultan fotóz
És végül van egy videóm a rajtról és arra gondoltam hogy van egy videoalbum.hu nevû oldal oda feltölteném és ott is lehetne egy oldal a debreceni bringásoknak.
PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"
Posted 2009. June 01. - 21:04

Vehetnél ilyen gumit is a Magellanra:) Anyának megmutattam a képet ami rólam készült, azt mondta ez nem én vagyok, a bringa a kona, és ez biztos más. Végül megmutattam a rajtszámot, meg a bringa felsõcsövén lévõ 8-ast egy másik képen, és akkor már elhitte
Posted 2009. June 01. - 20:17
Posted 2009. June 01. - 19:46
Posted 2009. June 01. - 19:21
:peace::raczka::mmraise:
Posted 2009. June 01. - 17:47
Benne voltam a tévében? Hogy? Milyen tévé? Ilyen fontos esemény a Szívás Marci?
Máskor is megyek esõs versenyre. A nagymenõk ilyenkor pihennek és be lehet gyûjteni az alacsonyan szálló érmeket... Azért köszi a gratukat.
Ezúton jelentem Márton Gabi is nyert tegnap a tehetségkutatón! Rajongók fel, ünnepeljünk!:clap:
Vmi AgriaTV nevezetû csatin élõõ közvetítés ment róla, neten :monitor:
és talán Somát is felfedezni véltem a befutónál :lol1:
Posted 2009. June 01. - 17:36
Posted 2009. June 01. - 16:49
ehhehe, mi nem vártunk a bringamosónál
Bajka Zoli talált egy csapot a szállásunk melletti építkezésen, bemásztunk, átraktuk a bringákat a kerítésen és kényelmesen lemostuk õket
mondjuk, mi is könnyen kaphattunk volna egy Darwint, ha vmi nagy õrzõkutyát bezárnak oda, ahogyan az építkezésekre szokás
A legötletesebb díjat viszont az a srác érdemli, aki kívülrõl támasztotta oda a keróját a drótkerítésnek ott, ahol mosták a többiek, így a belül mosók lecsapatták akaratlanul az övét is! Zseniális!
Posted 2009. June 01. - 14:18
Köszi Dani, hogy beraktál az albumba, és felismertél egy olyan sz.r képrõl is ...Eddig olyan 24 képet találtam magunkról, más debrecenirõl, vagy merkaptosról. Felraktam õket ide , a többi közé. Soma rólad jó sok kép készült
http://picasaweb.goo...063938570273570
Gratulálok minden fórumlakónak, aki tegnap végignyomta valamelyik távot, vagy legalább megpróbálta!
Posted 2009. June 01. - 13:55
A végén a bringamosós tötymörgést, miközben átitatott a vízpára kihagytam volna. A melegvizes zuhany is hidegvizes lett, mire odaértünk. De jó volt! Ja bringamosónál nem tudom ki találta ki a "nekitámasztom a kerítésnek és úgy mosom" technikát, de aki a hátuljánál mosta az az elosztót meg a becsatlakozott hosszabítóvéget is nagyban fröcskölte. Még az elosztó hagyján... mert tömít a dugasz, de hosszabítóvég simán szabadon volt... csodálom, hogy senkit se b*szott agyon az áram....
ehhehe, mi nem vártunk a bringamosónál
Bajka Zoli talált egy csapot a szállásunk melletti építkezésen, bemásztunk, átraktuk a bringákat a kerítésen és kényelmesen lemostuk õket
mondjuk, mi is könnyen kaphattunk volna egy Darwint, ha vmi nagy õrzõkutyát bezárnak oda, ahogyan az építkezésekre szokás
Posted 2009. June 01. - 13:33
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Sign In
Create Account

Back to top