Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Gyalogkakukk, sajna nem találtam az általad kért spanyol rumot, pedig megkérdeztem egy több éve kint élõ kocsmárost is.
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Hali mindenkinek!
Crosskovácsi maratonra megy valaki? Én mennék, de egyelõre az ismerettségi körömbõl nem jelentkezett senki.
Esetleg egy személyt bringástól be tudok még kvártélyozni az autóba...

Feltöltött kép

Talán elõbb be kéne mutatkozni... Mé' kell ezt mindig elmondani?!

Idegenek autójába nem ülünk be (kivéve Entét)! De azt úgyis megbánnád hamar. :)

Luna: Matrica? Akár vele együtt is meg tudod csinálni. Csodákra képes.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0
http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0
Ennyi van most...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

én sokat kísérleteztem váz festéssel, sprével meg ecsettel is, de sosem volt az igazi, mármint a minõség, próbáltam hammerite-al (jóminõségû keritésfesték) de már akkor lekopott a fele mikor összeraktam a kerót,
van a tengerész utczán egy kúrvajó szinterezõ tag ( a zsibitõl nem messze)
aki kicsit feketén dolgozik, delegalább olcsón, a fiximet vele festettem le azóta se verõdött le a máz, pedig disznómódba tolom...

köszi, de nem akarom szintereztetni, mert amúgy jó állapotban van a festés, meg szép is az a sötétkék
tehát nem a váz átfestésérõl lenne szó, csak dekorációs célú pacsmagolásról (csak ecsettel akarom áthúzni a betûket, mert a sötét alapon pink már igazán csajos lenne)
komolyabb festéssel vacakolni sem érdemes, meg költeni sem rá, mert 1. továbbra is elszántan keresem Bicimackót, a piros Schwinn Csepel Corsair bicót 2. elõbb-utóbb úgyis össze kell rakni Annának is egy komolyabb kerót, ez csak iskolába/edzésre járósnak kellett

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Olcsó, de normális, elsõ tárcsás kereket keresek!

Bringaboltban van ilyen!

(remélem emlékszel még;))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Tonee

Tonee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Hali mindenkinek!
Crosskovácsi maratonra megy valaki? Én mennék, de egyelõre az ismerettségi körömbõl nem jelentkezett senki.
Esetleg egy személyt bringástól be tudok még kvártélyozni az autóba...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Olcsó, de normális, elsõ tárcsás kereket keresek!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

kész van Anna használt-új bringája! :) nem annyira klassz, mint a régi, de jó lesz ez is "kikötõsnek"
ezer köszönet Zolinak, aki a verseny utáni nagy karbantartási õrületben is megcsinálta gyorsan, hogy Annát meglephessem vele:love1:
fiúvázas bicikli, sötétkék alapon fekete felirattal, szóval elég fiús, szeretném, ha kicsit csajosabb lenne
:help:szerintetek akrilfesték alkalmas arra, hogy a betûket átfessem vele (mer'hogy az van itthon "pink" :D színben)
nem a vázra kellene festeni, hanem mûanyag alapra, mert matricázva van
szóval megcsináljam-e így, vagy vegyek majd valami erre alkalmasabb festéket, és majd azzal? még sosem festettem biciklit... :chin:

én sokat kísérleteztem váz festéssel, sprével meg ecsettel is, de sosem volt az igazi, mármint a minõség, próbáltam hammerite-al (jóminõségû keritésfesték) de már akkor lekopott a fele mikor összeraktam a kerót,
van a tengerész utczán egy kúrvajó szinterezõ tag ( a zsibitõl nem messze)
aki kicsit feketén dolgozik, delegalább olcsón, a fiximet vele festettem le azóta se verõdött le a máz, pedig disznómódba tolom...

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

még sosem festettem biciklit... :chin:

én kb két éve festetetm le festéksprayyal a régi csepel nõi+acélvázas vringám-szörnyû lett:S:D a festék össze-vissza folyt rajta stb:D
Neked sokkal több szerencsét hozzá:)

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
valaki esetleg aki tud angolul, nem modaná meg hogy kerül az országutikhoz Rubber Johnny? (világon egyedüli ember akinek a hidrokefáliáját [vízfejûség] nem tudják gyógyítani, meg más betegségei is vannak, fényérzékeny a bõre stb...)<- ezért van az oldalon látható képen sötétben az az ember..
van róla videó is a neten, és csak annyit tud 'mondani' hogy -"eijl"
e':http://images.google...t=80&um=1<br />

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
kész van Anna használt-új bringája! :) nem annyira klassz, mint a régi, de jó lesz ez is "kikötõsnek"
ezer köszönet Zolinak, aki a verseny utáni nagy karbantartási õrületben is megcsinálta gyorsan, hogy Annát meglephessem vele:love1:
fiúvázas bicikli, sötétkék alapon fekete felirattal, szóval elég fiús, szeretném, ha kicsit csajosabb lenne
:help:szerintetek akrilfesték alkalmas arra, hogy a betûket átfessem vele (mer'hogy az van itthon "pink" :D színben)
nem a vázra kellene festeni, hanem mûanyag alapra, mert matricázva van
szóval megcsináljam-e így, vagy vegyek majd valami erre alkalmasabb festéket, és majd azzal? még sosem festettem biciklit... :chin:

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
kulluz: én meg teljesen látássérült vagyok, én csak enyit tudok kivenni a képbõl: A szerver kissé túlterhelt, látogass vissza kicsit késõbb.:D

ma nem e innen láttam valakit nánáscityn, világos szinû magellán polaris?! talán 2007es vagy 2006os

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Bubi: Õk sem tudták teljesen szimetrikusra kireszelni.;)

most vettem észre hogy bal szemtengely ferdülésem van, ha csak jobb szemmel nézem a logót akkor télleg nem szimetrikus....deszar.:S

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Bubi: Õk sem tudták teljesen szimetrikusra kireszelni.;)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nagy szerencséd van, mert különben visszavettem volna tõled a bringát. :)

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Kkrisz:a pyxis hátsó villáján a tányérnyom szerencsére nem leverõdés volt, hanem zsírfolt, amit ultradermel letudtam sikálni.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Zs.! Dr.Juci!

Igyekszem!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Pedig kint volt a "MOSOLYOGJ" transzparens! Igaz elsõre mosakodj-nak olvastam... :)

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Én meg olyan de olyan tisztának tûnök, mintha végi egy sátor mögött rejtõzködtem volna és csak elõugrottam a megfelelõ pillanatban, hogy átléphessek büszkén a célszalagon Feltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Köszi Atusch! Kikerestem magunkat, de vmt babrálok éppen Rómeón, úh csak a bukóm mosolyog a kamerába, Zsoci meg vm elképesztõ fejet vág, jobb lenne, ha a vízjel kitakarna minket... Remélem a többiek jobban figyeltek az esõben megcsillanó lencsére...
:muah1: