Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. June 05. - 11:29

az elõzmények röviden:
-Egy nap megkérdi apját a fia: "Apu, részt vennél velem a maratonon?"
Az apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol.... és így közösen
elhatározták, hogy beneveznek a maratonra... Nem sokkal késõbb kérdi a
fia az apját: "Apu, mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra?" Az
apa igennel felelt.."igen......de ez a legnehezebb triatlon a
világon, melyet évente Hawaiion rendeznek, ahol a versenyzõknek 3,86
km-t kell úszni, 180,2 km-t kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten
keresztül.."
és most elõ a zsepikkel: apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek ...
Posted 2009. June 05. - 11:24

Luna!
Matricicás, dekoros, tervezõs dolgokban tudok segíteni, ha gondolod....
köszönöm, valszleg élni fogok vele

Korcs: de ahhoz is ki kell vágatni a fóliát számítógéppel, nem...? az meg nem biztos, hogy egyszerûbb, mint magát a matricát megcsináltatni... vagy igen..?
meg nem is a vázra festeném, hanem a rajta levõ fóliára kéne ráragasztani vagy fedõfestékkel ráfesteni
Posted 2009. June 05. - 11:06

Egyenlõre úgy tûnik én is megyek 5 felé be a falhoz ... ha nem mos el az esõ

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
Posted 2009. June 05. - 10:55

Gyalogkakukk, sajna nem találtam az általad kért spanyol rumot, pedig megkérdeztem egy több éve kint élõ kocsmárost is.
köszi hogy megpróbáltad

ezek szerinten nincs Spanyolo. minden részén... mivel Cordoba környékén, Barcelonában és Galiciában mindenhol találtunk, így reménykedtem, hogy elterjedt ital lesz ott

Posted 2009. June 05. - 10:45

Zs.! Ynga! Dr.Juci! Lecsa!
Ma akkor mászi?
Én fél5re már ott leszek, és fél7ig tuti maradok!
Ynga! Egy kis élménybeszámolóra beugorhatnál igazán!
Posted 2009. June 05. - 10:09

Posted 2009. June 05. - 10:05

köszi, de nem akarom szintereztetni, mert amúgy jó állapotban van a festés, meg szép is az a sötétkék
tehát nem a váz átfestésérõl lenne szó, csak dekorációs célú pacsmagolásról (csak ecsettel akarom áthúzni a betûket, mert a sötét alapon pink már igazán csajos lenne)
komolyabb festéssel vacakolni sem érdemes, meg költeni sem rá, mert 1. továbbra is elszántan keresem Bicimackót, a piros Schwinn Csepel Corsair bicót 2. elõbb-utóbb úgyis össze kell rakni Annának is egy komolyabb kerót, ez csak iskolába/edzésre járósnak kellett
Maszkoló szalagot ajánlom, szépen kimaszkolod és nem kell ecsettel szarakodni, hanem sima spray-vel rámenni. (igaz ebbõl a jobb minõségûek horror áron vannak, spray és a maszkoló is) A festésnél nem árt tudni, hogy az eredeti milyen, nehogy ledobja a rá szánt réteget... tisztítás, kicsi csiszolás (ha ez lehetséges) sem árt.
Posted 2009. June 05. - 09:59

István!
A mai nyomtatók (és itt lézerekre gondolok) tud fóliára nyomtatni, csak az nem mindegy milyenre. Ha már olyan kell, ami öntapis, kicsit bonyolítja a helyzetet.
Vigyázzunk ezzel a dologgal, mert a festék baromi sokat számít...
Posted 2009. June 05. - 09:31

Így kicsit megkésve pedig nagy gratula a szilváson elindulóknak, a körülményeket elnézve én valószínûleg megfutamodtam volna. Kicsit sajnáltam, h nem voltam ott, de ha máskor nem, see you dunán.

Posted 2009. June 05. - 06:24

Posted 2009. June 05. - 06:22

A mai nyomtatók (és itt lézerekre gondolok) tud fóliára nyomtatni, csak az nem mindegy milyenre. Ha már olyan kell, ami öntapis, kicsit bonyolítja a helyzetet.
Posted 2009. June 04. - 22:58

Posted 2009. June 04. - 22:42

kivel csináltattad? mer' akkor már akár egyedit is csináltathatnék neki, pl. a saját nevével, ennél a bringánál a márkanév úgysem számít
Szerintem a mai nyomtatók többsége már tud fóliára (talán öntapadósra is) nyomtatni.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2009. June 04. - 22:37

De ez is agyonrágott csont.
Posted 2009. June 04. - 22:26

Mé' kell ezt mindig elmondani?!
Talán mer' a frissen regisztráltak nem olvassák el az eddigi 50000 hozzászólásodat

Azt hiszem, még én sem mutatkoztam itt be...
Üdv Tonee!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2009. June 04. - 22:18

kivel csináltattad? mer' akkor már akár egyedit is csináltathatnék neki, pl. a saját nevével, ennél a bringánál a márkanév úgysem számít
jah, meg sziaa chili elõtt láttalak egy pillanatra, mire kiléptem volna köszönni, tovasuhantál
Tonee: Szia! Még nem tudom, tudok-e menni, de azért köszi a felajánlást!

Luna: Én csináltam. Fehér szinter, famintás tapéta és két speci matrica...
Csili: Láttam sokan vagytok, meg az idõ is szorított, ezért csak beintettem és mentem tekerni egyet. Ígérem bepótoljuk!

Posted 2009. June 04. - 22:17

Posted 2009. June 04. - 22:11

Luna: Matrica? Akár vele együtt is meg tudod csinálni. Csodákra képes.

jah, meg szia

Posted 2009. June 04. - 22:07

Talán elõbb be kéne mutatkozni... Mé' kell ezt mindig elmondani?!
Idegenek autójába nem ülünk be (kivéve Entét)! De azt úgyis megbánnád hamar.
Luna: Matrica? Akár vele együtt is meg tudod csinálni. Csodákra képes.
Biztos nem találtam meg a bemutatkozás opciót...

Egyébként Üdv. mindenkinek, Toni vagyok, ala Szõke Lovas Antal és montizok. Nem túl régóta, de annál inkább lelkesen. Megjártam egy Hejce-Regéc nagytúrát, Zemplén 50 maratont és átlag napi 30 km-t tekerek. Jelenleg a Crosskovácsira és a Kassa maratonra készülök egy Trek 4300 D-vel.
Egyebet nem tudok elmondani. Akkó most valaki már be is ül a kocsiba mellém?

Posted 2009. June 04. - 21:58

Már vártam mikor igazoltatsz!Talán elõbb be kéne mutatkozni... Mé' kell ezt mindig elmondani?!

Te is mutatkozz be mert õ sem ismer téged!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]