Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. June 13. - 10:04

MZnek kéne.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2009. June 13. - 09:53

Posted 2009. June 13. - 09:42

mennyünk:)! hánykor?
most keltem, és látom, hogy szoboszlón hagytam a cipõmet, úgyhogy sztornó.
bocsi
V-FÉK (test vagy micsoda) elsõ+hátsó van-e valakinek csoki/sör kategóriában?
Posted 2009. June 13. - 09:39

ma délután egy laza terepbringázás a környéken?
mielõtt megint gyanúba keveredek, igen, hajnali 2 van, de nem vagyok offon:)
mennyünk:)! hánykor?
Posted 2009. June 13. - 09:37

hát hogyne, csak inkább júli legelején(majdnem 3hét).
ha meg marad ez az idõpont akkor majd máskor megyünk:)
akkor mennyünk 3hét múlva, igazság szerint alkalmazkodom, mert egyedül nincs nagy kedvem elindulni.
ha majd rendbe jöttél egészségileg akkor mehetnénk majd tekerni is valamerre elõtte.
Posted 2009. June 13. - 01:55

mielõtt megint gyanúba keveredek, igen, hajnali 2 van, de nem vagyok offon:)

Posted 2009. June 12. - 23:55

Fuck.
Sprintelek a Fórum felõl a Pláza irányába és a járdáról egy macska beleugrott az országútim elsõ kerekébe. A küllõk felkapták a fejét, ami átment a villaszárak közt és nagynehezen átment a teste is, kb. 4-5mp.-ig tartott. Leesett (mert eddig a lába nem érte a földet) és a kis hülye ismét nekiugrott a kerekemnek, de másodjára szerencsére nem kapták fel a küllõk. Nem tudtam megállni, mert közben forgalom ezerrel, örültem, hogy nem estem el.
Macska amikor hátranéztem még ott imbolygott az úton, az elsõ kerékben utána vettem észre a .aszott nagy nyolcast...
Eddig sem szerettem a macskákat, de ezek után még annyira sem.
ijjjjjj :-S
Posted 2009. June 12. - 23:55

számítógépzsenik help me!!!!!
mi a következménye annak hogyha a krumpli leves ráborul a billentyûzetemre? merjem e még használni? jelenleg a régi kopott sz*t használom
aki tud segíteni lécci privátot irjon mert ez valóban nem ide illõ téma:)
A következménye, hogy nem laktál jól...
Ha már beleborult, kérdés hogy mennyi szárazanyag kerül a gombok alá, mert ha nem olyan híg a leves, és szétszerelhetõ a billentyûzet, talán érdemes inkább rendesen darabokra szedni, és kitakarítani (speciális anyagként tisztaszesz, kontaktspray etc.). Eztán hagyni megszáradni, és használható újra.
Ha a billentyûzeted kb 2-3e forint értékû, és annyira nem ragaszkodsz hozzá, akkor akár vehetsz újat is :-)
Ha csak megszárítod és úgy használod, akkor esetleg maradhat benne olyan cucc, ami kontakthibát okozva hiányos leütést eredményezhet.
Ha már egyszer megszáradt akkor nehezebb rendesen kitakarítani, ha mégsem mûködik rendesen.
Azért legközelebb ne a billenytûzeten egyél...
Posted 2009. June 12. - 21:03

Posted 2009. June 12. - 20:46

Sprintelek a Fórum felõl a Pláza irányába és a járdáról egy macska beleugrott az országútim elsõ kerekébe. A küllõk felkapták a fejét, ami átment a villaszárak közt és nagynehezen átment a teste is, kb. 4-5mp.-ig tartott. Leesett (mert eddig a lába nem érte a földet) és a kis hülye ismét nekiugrott a kerekemnek, de másodjára szerencsére nem kapták fel a küllõk. Nem tudtam megállni, mert közben forgalom ezerrel, örültem, hogy nem estem el.
Macska amikor hátranéztem még ott imbolygott az úton, az elsõ kerékben utána vettem észre a .aszott nagy nyolcast...
Eddig sem szerettem a macskákat, de ezek után még annyira sem.
Posted 2009. June 12. - 20:20

Valakinek nincs kedve egy pár napos Debreczen-Tornabarakony távolsági túrához???
közel 2hét múlva indulnék, nomád módba tolva.
hát hogyne, csak inkább júli legelején(majdnem 3hét).
ha meg marad ez az idõpont akkor majd máskor megyünk:)
Posted 2009. June 12. - 19:17

... és ez nem is hülyeség, ki kell törölni, meghagyni megszáradni oszt jóvan...
holnap kiviszem a gépem a bogrács mellé... kíváncsi vagyok a perkelt és a laptop kölcsönhatására...
hmmmm... laptopos pörkölt.... nem rossz! és kockára vágod, vagy csíkokra?

Posted 2009. June 12. - 18:57

Egy kis jóféle kenyérrel tunkold fel!
... és ez nem is hülyeség, ki kell törölni, meghagyni megszáradni oszt jóvan...
holnap kiviszem a gépem a bogrács mellé... kíváncsi vagyok a perkelt és a laptop kölcsönhatására...
Posted 2009. June 12. - 18:12

közel 2hét múlva indulnék, nomád módba tolva.
Posted 2009. June 12. - 16:32

Aki holnap jön, annak egy kis virtuális pályabejárás:
http://www.mozgasvil...&sid=8319661870
Holnapra csak rohadt nagy szelet ígérek nektek.
Am itt fen pesten most csak a szél fúj am rövidgatyós száraz idõ van tegnap elõtti esõvel, szal ha nem esik jó lesz a pálya.
Posted 2009. June 12. - 13:55

számítógépzsenik help me!!!!!
mi a következménye annak hogyha a krumpli leves ráborul a billentyûzetemre? merjem e még használni? jelenleg a régi kopott sz*t használom
Egy kis jóféle kenyérrel tunkold fel!
Posted 2009. June 12. - 13:40

Posted 2009. June 12. - 13:29

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. June 12. - 13:26

Nem azt mondtam, hogy rosszul vagyok, hanem hogy hánytam:D
Egyébként már javulok:)
egy kis Hubi lehet segítene. :cheers:
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2009. June 12. - 13:20

Nem sárgulás!!!! SÁRTÚRÁS!