Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Coldi, megörökölted a Superman mezemet.

Akkor most már superman mez nélkül végre elõ villan a hírhedt titán test?? Vagy van még másik jelmez is alatta ami rejteget egy 71 km/ h-s maxot??? :D

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ügyes vagy, nem vitatom, de gyúrj még mert Krisz elmondása szerint ment már 70-et is hátszél és minden egyébb segítség nélkül is. :)
De ûberelni úgysem tudja senki, ugyan, hogy is tudná, hiszen....

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Én azért olyan titánharcos mégsem vagyok :-) virslivel mentem, de azért így sem hurka ha azt nézzük, hogy volt már mögöttem durván 120Km.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Coldi: Ezt országútival, vagy montival követted el?
Mert Krisz a 61,2-t montival mente.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Csak dedikáld névre szólóan és máris megyek érte! :-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

mikor nyitottam ki a kaput elkezdett esni.

Elég gyenge kerékpáros élményindex várható a napokban, de hátha nem jön be! Tegnap román kör fél távjától erõltetett menetben kergetett a vihar hazáig, a Gúthi erdõben azért utol ért, de akkor már jól is esett izzadt testemnek az üdítõ külsõ mosás. A nagy rohanásban sikerült is megjavítanom saját csúcsomat: 63.6Km/h.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Enté: Még mindig zsiborognak a lábaim. Legközelebb aki kitalálta, hogy arra menjünk az megy elõre a csalánba! :)
Dani: ha tegnap megyün arra ahol elestél (a legnagyobbat), biztos megúszod, mert rádöntöttek egy pár fát az útra és nem lehett úgy száguldani az út végén. ;)

Ilyen az én szerencsém. Ma is úgy volt, hogy megyek o.utizni, valahogy csak felkeltem idõben, felöltöztem jó melegen, ettem, és mikor nyitottam ki a kaput elkezdett esni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Enté: Még mindig zsiborognak a lábaim. Legközelebb aki kitalálta, hogy arra menjünk az megy elõre a csalánba! :)
Dani: ha tegnap megyün arra ahol elestél (a legnagyobbat), biztos megúszod, mert rádöntöttek egy pár fát az útra és nem lehett úgy száguldani az út végén. ;)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Okkkkkkkkosan ,kevéske ésszel Dave!z50en is vilt valasmi meridás arc,asszem a 2.kört mente amikor láttuk.............

Az az arc holnap indul a Trans Germany-n

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Anno bocskaikertben laktam,most hadházon kínlódok...a lokális utakon tengettem kínteli alföldi létem jó részét...
Szóval jártam arra pár X

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

ammúgy hajdúnánás -nyíregy? jó kis útvonall.

hát ahogy vesszük, mert a felétõl egy hete húzták újra az utat mindkét sávban, szóval ott tökéletes az út, de amíg a feléig eljutok ott is elég tûrhetõ az út, egy olyan 54-56perc alatt kényelmesen megszokott lenni.
szoktál arrafele járni, vagy honnan ismered az útvonalat?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hmmm.A rákó nem verseny,én ezzel indulok.
http://z2.lordcsipis...tureid/6844193v
..afféle "kis" hosszúutas kõenduro,annnnnnno asszony miatt kezdtem el felfelé tekerni vele,hogy ne kelljen sokat várni...szóvak õskori anyakönyveztetésem miatt már csak túrázgatok véle...
Mindemellett számos gipszelés után csak azt mondom,hogy vigyázz magadra amennyire az élvezhetõség megtartása engedi.........ammúgy hajdúnánás -nyíregy? jó kis útvonall.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
szerintem nem megyek a rákóczira, a nyár nagy részét még csak túrázgatással meg edzésekkel akarom tölteni, s felkészülni hogy igazán megtanuljam kezelni a kerómat, lehet hogy felelõtlenség lenne tõlem az, hogy éppen kicsit megforrt a csontom s újra veszélynek tenném ki-igaz még a szülõket is kell egy picit puhítani hogy újra TT-kre meg hegyiversenyekre engedjenek(de egy hónapja még kerózni se akartak engedni, most meg azzal álltak elõ hogy járjak nyíregyházára naponta keróval melózni:D)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Okkkkkkkkosan ,kevéske ésszel Dave!z50en is vilt valasmi meridás arc,asszem a 2.kört mente amikor láttuk.............
külsõ:5 róka köröl megúszod a panaracer smoke-dart párost,kicsit súlyos,850gr/db,de tart mint a mizo.
Rákóczira jöcc?:

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Ezután végleg kénytelen vagyok beletörõdni, hogy öregszem. Dave szûk két hónappal a kulcscsont törése után kerózni megy (merészkedik, csak óvatosan Dave!!!!!)

a megfelelõ szó a merészkedik, mivel az én kerómmal nem mertem kimenni ujra a zemplénbe(még nincs új külsõ:D), hanem nõvérem bájkját kaptam kölcsön aznapra(mivel a barátjával ott töltik a hetüket, és a kerójuk is ott volt), de sajna az nõi vázas s teleszkóp sincs benne, így inkább csak a felfelét mertem bevállalni a regéci várhoz menet, mert miközben mentünk 6 meridás(igaz össztelós gépekkel és team mezben voltak) csak úgy hasított lefele, s a derékszögû kanyarokat is majdnem fék nélkül csupán bedõléssel vették be:scared:egy imát elmondtam értük...:)szóval lefele csak nagyon kicsi részen jöttem, s az a menet is fékkoptató menet volt-végig húztam majdnem tökibe':D amugy voltam azon az útvonalon is ahol a TT ment(nálam volt a túratérkép amit ott kaptam anno, és ki volt irva hogy momentán hol vagyunk)

akkor kinek van születésnapja? vaagy ez a köszöntés csupán valami viccelõdés lett volna?:-)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Úgy lesz akkor mint tavaly, meg még sokan mások! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Zoli mondta, hogy így lett lebeszélve, de nem mondta, hogy kikkel, csak hogy bringásokkal.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Sanyi, te kikkel mészen?
Én is megyek, már olyan fél kilenc fele ottan leszek.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

én megyek
lesz velem két spanyol, ha velünk jössz, tudod a nyelvet gyakorolni :)

Elvileg 9-kor találkozunk a fõtéren és onnan szabadulunk rá a múzeumokra.

Az Ektivitõl pedig kicsit elszoktam már, lehet nem lenne hosszú beszélgetés. :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/