Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

Na itt a küzdõs Dani.
http://www.x-iont.hu...s/IX6I5475.html

Köszi Zsolti :D

http://picasaweb.goo...765704061888034

http://picasaweb.goo...765595657940594

http://picasaweb.goo...767865862967234

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Na itt a küzdõs Dani.
http://www.x-iont.hu...s/IX6I5475.html

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

Adjatok 100 mm-es normál befogós stucnit. Adok helyette 110-es KCNC-t.

Van egy 100 as KCNC Ti pro - m
Eladó akár...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Adjatok 100 mm-es normál befogós stucnit. Adok helyette 110-es KCNC-t.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

Rövid jó volt, mire végére értem jóllaktam :D:D:D Ez a jó a bulifutamban... na de majd Mátrán odateszem magam.:-D Elvégre is hazai pálya!

Én meg legalább 1200 km-t le akarok tekerni mátráig,hogy jó erõben legyek.
Valaki 17:30 körül egy normál panoráma?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Én ezzel indulok majd:http://piacter.bikem...=240900&cat=12:))

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Rövid jó volt, mire végére értem jóllaktam :D:D:D Ez a jó a bulifutamban... na de majd Mátrán odateszem magam.:-D Elvégre is hazai pálya!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Azt azóta megoldottam :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Amúgy meg, ahogy öregszem, úgy leszek egyre zsémbesebb:D

A csavaros dolog óta már tudom! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Gratulálok mindenkinek. :cool2:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: a tevepúp sajnos nem termosz, így 1 óra után nem olyan jó hûs és bizony jól esik 1-2 pohár hideg víz :)

enté: az volt a pályakijelöléssel az alapvetõ baj, hogy ez egy OB futam volt. Ahhoz mértem nagyon ótvar volt a kijelölés. Ahogy Dante is írta a bükk topicban, ha idejön egy külföldi simán el tud kavarni másfelé. És hát azért na. :)

Amúgy meg, ahogy öregszem, úgy leszek egyre zsémbesebb:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Itózs, az egyik képen, mintha téged láttalak volna, egy szürke meridával mentél?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Nem röviden indultam el (ha olvastad, amit írtam tegnap...)

Na ez jó hír és helyes dolog. A régi nyomvonalon, a közép és hosszú szétválása elõtt volt egy frissítõ.

Ennyi pénzért elvárom, hogy jelöljék ki rendesen. Szerintem nem jelentett volna komoly többletköltség mondjuk, ha piros szalagokat használnak a lezárt útvonalakhoz, nem pedig szaros fehér port, ami kurvára nem látszik egy idõ után.

Én csak 3500-at fizettem érte. Nagy Ádámnak mondjad, de nekem. Minden hazai maraton így van kijelölve. A szalagokat letépik, és inkább XC versenyre valók. A feltételek mindenkinek azonosak.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
ENTÉ!

Tudod ez nem tájékozódási verseny volt, ha az lett volna nem szapulom a kijelölést. De nem az volt, hanem maraton, amiért 5000 HUF -ot fizettem. Ennyi pénzért elvárom, hogy jelöljék ki rendesen. Szerintem nem jelentett volna komoly többletköltség mondjuk, ha piros szalagokat használnak a lezárt útvonalakhoz, nem pedig szaros fehér port, ami kurvára nem látszik egy idõ után.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

"A mai versenyre 2, azaz kettõ pontot adok."

kétszer kettõ néha öt, jocinak nagyon tetszett ezek szerint :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

és persze láttam, hogy ott van a hátulján, de egyedül még kis hazánkban nem jöttek rá arra a dologra, hogy ha felrakom elõre azt a szart, akkor baromira nem fogom látni:)

ez igaz, de a bükkön volt a leghasználhatóbb a rajtszám. legalább egy emergenci szám volt rajta ha baj lenne, frissítõk, szint ilyesmi. mielõtt felteszed, képek kaphatsz nagyjából, hogy hogy oszd be az erõdet.

a többi maratonon csak annyi van, hogy xy ilyen táv, és rajtszám

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Számomra a vicc az itatópont kijelölés volt. 23. kilóméterre betenni az elsõt... Olyan jó hûvös volt egész nap, hogy nem is értem, miért nem tették be mindjárt a felébe...:wtf:

csak halkan mondom, hogy amikor melegítés után odaértem a rajthoz, és megkérdeztem a mellettem álló sráctól, hogy mennyi idõ van a rajtig, már ádám válaszolt a hangfalakon kereszül: 1 perc a rajtig. a kulacsomban duna óta nem volt folyadék, úgyhogy porzó kulaccsal mentem azt a 25 vagy hány km-t.

az egyik gyerek azt mondta, hogy 12 kmnél lesz az elsõ frissítõ, neki innen is küldöm üdvözletem:D

amúgy nem volt baj, kibírtam, de néha jól esett volna felfele egy kis hideg víz a tarkómra.

tanuljon hát mindenki belõle, így nem szabad! :)

epik, neked meg volt púpod tele vízzel, neked minek kellett a frissítõ?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Túl nyûgös vagy! :D Láttad már mi van a rajtszámod hátulján? De a rövidtáv annyira egyszerû, hogy nem is kellene.

Nem röviden indultam el (ha olvastad, amit írtam tegnap...) és persze láttam, hogy ott van a hátulján, de egyedül még kis hazánkban nem jöttek rá arra a dologra, hogy ha felrakom elõre azt a szart, akkor baromira nem fogom látni a szinttérképet:) Talán ezért is teszik máshol bele külön a csomagba. Egyébként magára az útvonalra emlékszem, mert nem elõször vagyok arra, de sajnos a szintet nem jegyeztem még meg.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

A 10 -bõl :D.
Teljesen 1-et értek Epyc -el, foscsi-szarcsi volt a rajt-cél zóna (is). A frissítõ állomások személyzetének viszont respect, nagyon segítõkészek voltak.

Mennyi bajotok van...:) Bár tény, hogy a pálya kijelölése tényleg nem volt túl jó, én is több esetben elbizonytalanodtam a hosszún. Ez esetben a tõlem gyorsabb versenyzõknek (jóformán csak ilyenek vannak) még gyakrabban gondjuk lehetett ezzel. A rajt-cél zónához nem tudok hozzászólni, amire nekem célbaérkezéskor szükségem volt - a mentõ - szerencsére megtaláltam...Ma már eléggé fáj a bal kezem és a bevarrt térdem, nehezen tudom elhinni, hogy ezekkel még 40 km-t tekertem tegnap...most meg felállni is alig bírok.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

(Megfogadtam, hogy idén nem dühöngök, de csak kikívánkozott belõlem:D)

Túl nyûgös vagy! :D Láttad már mi van a rajtszámod hátulján? De a rövidtáv annyira egyszerû, hogy nem is kellene.
Fehér helyett színes pólónak, meg egy gulyásnak jobban örültem volna.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]