Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide! #2
Posted 2012. March 08. - 14:13
RACING THE END ------(Marathon Crash Race 2011) on Vimeo
itt áprilisban lesz a marathon, úgy néz ki mi is csinálunk valami hasonlót, nem sokszor tekerhet az ember lezárt utcákon
Posted 2012. March 08. - 13:04
Posted 2012. March 08. - 10:11
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. March 08. - 09:45
Bringás és nem bringás hölgyeinknek boldog nõnapot mára! Zoltánoknak meg boldog nevük napját!
Természetesen így helyes
EMBER: itt egy titán Morzsi jó áron: http://apro.bikemag....az-l65918.html# Bár nem monti
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2012. March 08. - 09:08
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. March 08. - 09:03
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2012. March 07. - 20:42
Váltsál agyhullámokkal:
The Toyota Prius X Parlee Concept Bike | Certified BOOTLEG
Ha mindezt egy elektromos bringára teszed fel még tekerned sem kell majd.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2012. March 07. - 20:20
Éles a poszt.
Nem tudom, mi számít drágának, 150 körül jár egy váz, ami relative sok egy acélvázért szerintem, de mondjuk ha hozzávesszük, hogy egy jónak nevezett krosszkantriváz is van ennyi, és acélból is lehet 1600gr egy váz, akkor azért felébred a gondolat. Na meg ott a gari kérdése is, várhatsz hónapokat egy cetlire, hogy nem volt rendeltetésszerûen használva a dh-vázad, amikor eltört...
Köszi jó írás. Érdekes volt. Õt még nem ismertem. Mostanában mindenki Merényivel van elfoglalva, a csapból is õ folyik (vagy csak én olvastam sokat tõle...).
Tetszik a munkája. Fõleg a láncvillán átnyúló merevítés, és a bovdenvezetõk jönnek be. Meg persze a forrasztások eldolgozása.
Sajna 150-em nincs rá. A mostani pyxist kicsit olcsóbban tudtam beszerezni, és ez is olyan 1600 gr körül van Cro-mo-ból. A nagy vágy úgyis titán volna, de az sose lesz.
Még 1x köszi az interjút. Szívesen olvastam. Ha esetleg késõbb 1-2 kerót is bemutatnál tõle (vagy csak vázat) az is nagyon érdekelne. Minden tiszteletem a kézmûves mestereké. Olyan szakmát folytatnak, ami manapság kuriúzum számba megy, és számomra az álommelók egyike (a másik a svéd bikiniválogatott masszõre volna...).
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2012. March 07. - 13:00
Isten éltessen minden Tamást!
Részünkrõl is!
Posted 2012. March 07. - 12:38
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. March 07. - 09:58
Megártott neki a sok-sok hülyeség. Bezzeg ezzel a fórummal nem történhet ilyen!Éles a poszt. Ha már bedõlt a facebook.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Posted 2012. March 07. - 09:13
Nem tudom, mi számít drágának, 150 körül jár egy váz, ami relative sok egy acélvázért szerintem, de mondjuk ha hozzávesszük, hogy egy jónak nevezett krosszkantriváz is van ennyi, és acélból is lehet 1600gr egy váz, akkor azért felébred a gondolat. Na meg ott a gari kérdése is, várhatsz hónapokat egy cetlire, hogy nem volt rendeltetésszerûen használva a dh-vázad, amikor eltört...
Háborúsdit inkább kihagynám, no nem mintha puhány lenne a banda, hanem egyszerûen azért, mert egy ilyen után unalmas lenne egyedül maradni.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2012. March 07. - 08:02
Csipisz ilyet nem terveztek véletlen?
Háború az utolsó álló emberig - Kerékagy
Posted 2012. March 07. - 08:01
Posted 2012. March 07. - 07:24
aki nem volt expón, nem sokat hagyott ki, elég lapos volt
Minden évben ezt hallani vissza.
Posted 2012. March 07. - 06:50
Nézzétek, kit találtam az expo-n.
Ember, nem akarsz egy kicsit ritkábban látott vázat a szuperprojektedbe?
Ó ezt néztem. Tetszenek a hegesztések. Szép részletek.
Köszi a tippet. Ha rámszakad az OTP vagy a lottómilliárd, akkor igen, de addig megmaradok a gagyi cuccaimnál
Egyébként várom már a cikket. Meg ha mán ott vótam lájkoltalak titeket facén, hogy lássam, ha vannak jó írásaitok
Posted 2012. March 06. - 21:06
Posted 2012. March 06. - 19:53
Posted 2012. March 06. - 14:56
Tényleg elképesztõ...Hogy engedhetnek a billentyûzet elé ilyen mondatokat fogalmazó hírszerkesztõt?
Tiszta tragédia ez a Haon.