RACING THE END ------(Marathon Crash Race 2011) on Vimeo
itt áprilisban lesz a marathon, úgy néz ki mi is csinálunk valami hasonlót, nem sokszor tekerhet az ember lezárt utcákon

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Bringás és nem bringás hölgyeinknek boldog nõnapot mára! Zoltánoknak meg boldog nevük napját!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Éles a poszt.
Nem tudom, mi számít drágának, 150 körül jár egy váz, ami relative sok egy acélvázért szerintem, de mondjuk ha hozzávesszük, hogy egy jónak nevezett krosszkantriváz is van ennyi, és acélból is lehet 1600gr egy váz, akkor azért felébred a gondolat. Na meg ott a gari kérdése is, várhatsz hónapokat egy cetlire, hogy nem volt rendeltetésszerûen használva a dh-vázad, amikor eltört...
Isten éltessen minden Tamást!
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Megártott neki a sok-sok hülyeség. Bezzeg ezzel a fórummal nem történhet ilyen!Éles a poszt. Ha már bedõlt a facebook.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
aki nem volt expón, nem sokat hagyott ki, elég lapos volt
Nézzétek, kit találtam az expo-n.
Ember, nem akarsz egy kicsit ritkábban látott vázat a szuperprojektedbe?
Tényleg elképesztõ...Hogy engedhetnek a billentyûzet elé ilyen mondatokat fogalmazó hírszerkesztõt?
Tiszta tragédia ez a Haon.