izom: én elképesztõ nyomáson jöttem végig! Végig azon izgultam, hogy 5 órás idõvel beérjek, ez hatalmas nyomás volt
Epyc: az 5 órába még én is belefértem.
izom: én elképesztõ nyomáson jöttem végig! Végig azon izgultam, hogy 5 órás idõvel beérjek, ez hatalmas nyomás volt
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mielõbbi hegesedést! A kishíd vége is laza, elég "elsõhajtás" gyilkos tud lenni azoknak, akik nem ugratnak, hanem csak ledöccenni akarnak róla...
Nem fájt semmim, csak a vér ömlött a lábamból.
De azon a csúszkálós, összevissza gyökeres vackon nem mertem rendes tempóban menni, és persze abban se voltam teljesen biztos, hogy a bringán nem nyekkent-e meg valami.
Köszike mindenkinek, de semmi bajom, tökéletesen mûködök.
Nem sikerült kialudni magam, és most dolgoznom kell(ene). Ennyi gondom van. Brühühü...
Tanult kollegáim! Rávilágítottatok a 2009-es Mátra-maratom fénypontjára:
A tálcányi teljesen szétolvadt tibicsokiba mártogatott banánt nem sok dolog tudja überelni. Yeahhh!!!
Dave: Tegnap én egyszer, asszem, hívtalak téged. ...vagy mit csináltam vajon, hogy a te nevedet írta ki a telefonom!?...
A haveromat akartam hívni, aki akkorra már ott is termedt mellettem.
Asszem, ez a párás szemüveg, remegõ kéz, motocross kesztyû, szar telefon kombináció miatt lehetett. Bocsika.
Izom: 5óra3perc lett. Most "Csire Sanyival" vagyok holtversenyben.
Vagyis Eszterrel, aki a Sanyi nevezésével indult.
korcs: a sípályán volt 1-2 ember, aki tolva gyorsabban jutott fel, mint én tekerve
Õszintén szólva, leszarom
Saját szórakoztatásomra és saját határaim feszegetése miatt csinálom, a többi meg nem érdekel
Legközelebb ilyen van, rakjad neki, ne foglalkozz mással
Ha neked az jön be, hogy feltekerj, akkor tekerj fel!
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Nem foglalkoztam volna vele, ha arrébb megy, hogy elférjek mellette:-D:-D De nem:-Dkorcs: a sípályán volt 1-2 ember, aki tolva gyorsabban jutott fel, mint én tekerve
Õszintén szólva, leszarom
Saját szórakoztatásomra és saját határaim feszegetése miatt csinálom, a többi meg nem érdekel
Legközelebb ilyen van, rakjad neki, ne foglalkozz mással
Ha neked az jön be, hogy feltekerj, akkor tekerj fel!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
MikRoby: A kéket vedd (BBS-42), mert az arany színû nagyobb terhelés/hõhatáskor kell. Ez itthon nem fordul elõ.
Korcs: Nem találkoztam veled a betonosról leágazó egynyomoson? Mögötted mentem és félre akartál állni, mert türelmetlenkedtem? (Bocs utólag is.) A mezedet most ismerem fel. Vagy volt másnak is Sesame street-es felsõje.
HegyiKecske
Hajdúsági KTE