Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

izom: én elképesztõ nyomáson jöttem végig! Végig azon izgultam, hogy 5 órás idõvel beérjek, ez hatalmas nyomás volt :)

Epyc: az 5 órába még én is belefértem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: én lehuppantam a híd végén:) Nem kell ott ugrani, simán le lehetett jönni a végén mindenféle trükk nélkül! (kb. 10-15 cm-rõl van szó:D)

izom: én elképesztõ nyomáson jöttem végig! Végig azon izgultam, hogy 5 órás idõvel beérjek, ez hatalmas nyomás volt :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Mielõbbi hegesedést! A kishíd vége is laza, elég "elsõhajtás" gyilkos tud lenni azoknak, akik nem ugratnak, hanem csak ledöccenni akarnak róla...

ja az a kis híd!

ott le kellett vinnem a kerót, mert elõttem tolta az egyik srác. a hídig viszont frankón lezúztam, nem csúszkált

ti milyen nyomáson mentetek végig?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Nem fájt semmim, csak a vér ömlött a lábamból.
De azon a csúszkálós, összevissza gyökeres vackon nem mertem rendes tempóban menni, és persze abban se voltam teljesen biztos, hogy a bringán nem nyekkent-e meg valami.

Mielõbbi hegesedést! A kishíd vége is laza, elég "elsõhajtás" gyilkos tud lenni azoknak, akik nem ugratnak, hanem csak ledöccenni akarnak róla...

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Köszike mindenkinek, de semmi bajom, tökéletesen mûködök.
Nem sikerült kialudni magam, és most dolgoznom kell(ene). Ennyi gondom van. Brühühü...

Tanult kollegáim! Rávilágítottatok a 2009-es Mátra-maratom fénypontjára:
A tálcányi teljesen szétolvadt tibicsokiba mártogatott banánt nem sok dolog tudja überelni. Yeahhh!!!

Dave: Tegnap én egyszer, asszem, hívtalak téged. ...vagy mit csináltam vajon, hogy a te nevedet írta ki a telefonom!?...
A haveromat akartam hívni, aki akkorra már ott is termedt mellettem.
Asszem, ez a párás szemüveg, remegõ kéz, motocross kesztyû, szar telefon kombináció miatt lehetett. Bocsika.

semmi gond, úgyis fel akartam kelni:D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Izom: Elég kirándulósan/óvatosan haladtunk.
Idõnként felszínre tört belõlem az állat és a héten felgyült feszültség levezetése képpen nyomtam egy-két sprintet. Néha még felfele is. De Esztert mindig megvártam utána. Persze olyan is volt, hogy neki kellett rám várnia.
És természetesen a "híd mellet patakba zuhanós" akcióm után is visszavettem a tempóból.
Nem fájt semmim, csak a vér ömlött a lábamból.
De azon a csúszkálós, összevissza gyökeres vackon nem mertem rendes tempóban menni, és persze abban se voltam teljesen biztos, hogy a bringán nem nyekkent-e meg valami.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom: 5óra3perc lett. Most "Csire Sanyival" vagyok holtversenyben. :D
Vagyis Eszterrel, aki a Sanyi nevezésével indult.

bükkön nagyon fej-fej mellett voltunk, most hol maradtatok le? vagy a híd után lassabban jöttetek?

a kipihenésrõl annyit, hogy reggel 6ra jöttem dolgozni o-óóó :)

a srác a sípálya tetején a mikrofonnal nézte a csajok rajtszámát, volt nála egy papír a nevekkel hozzá, és úgy biztatta õket. elõttem ment egy lány, férfi névvel futott. nézett is a mikrofonos, hogy hogy lehet.
mellettem jött Eszter, nézi a rajtszámot, már nem is csodálkozott, hogy õ is fiú:D

igen, a mikrofonnal nézte!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

korcs: a sípályán volt 1-2 ember, aki tolva gyorsabban jutott fel, mint én tekerve :) Õszintén szólva, leszarom :) Saját szórakoztatásomra és saját határaim feszegetése miatt csinálom, a többi meg nem érdekel :) Legközelebb ilyen van, rakjad neki, ne foglalkozz mással ;) Ha neked az jön be, hogy feltekerj, akkor tekerj fel!

Én is kitekertem volna, ha a határaim engedték volna.. Különben nem azt szokták mondani, hogy "Toljad neki!" ? Én szó szerint vettem. :D

Gyalog gyorsabb volt, mint tekerve, de jól mutatta az erõnlétet: Epyc kitekert, én valamivel elõtte toltam fel, aztán kaptam tõle bõ 40 percet a célig. :D Aki sietett, azt elengedtem.

Atusch: a munkával én is így vagyok...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: a sípályán volt 1-2 ember, aki tolva gyorsabban jutott fel, mint én tekerve :) Õszintén szólva, leszarom :) Saját szórakoztatásomra és saját határaim feszegetése miatt csinálom, a többi meg nem érdekel :) Legközelebb ilyen van, rakjad neki, ne foglalkozz mással ;) Ha neked az jön be, hogy feltekerj, akkor tekerj fel!

Nem foglalkoztam volna vele, ha arrébb megy, hogy elférjek mellette:-D:-D De nem:-D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

MikRoby: A kéket vedd (BBS-42), mert az arany színû nagyobb terhelés/hõhatáskor kell. Ez itthon nem fordul elõ.:)
Korcs: Nem találkoztam veled a betonosról leágazó egynyomoson? Mögötted mentem és félre akartál állni, mert türelmetlenkedtem? (Bocs utólag is.) A mezedet most ismerem fel. Vagy volt másnak is Sesame street-es felsõje.

Hehehe, az én voltam! Hallottam, hogy jön mögöttem valaki, de mivel enyhén elbasztam a bringám összeszerelését (lötyögött a teló elõre-hátra) és szitált az eleje, így lefelé nem tudtam rendesen tolni! Egyébként meg jogosan szólni kell, a lassabb meg szépen engedje el a gyorsabbat, nincs ebben zaklatás! Le is álltam oldalra, ahogy tudtam, azért nem elõbb, mert nem volt hova... én legalábbis úgy emlékszem. Szal semmi zaklatás nem volt, sõt!

Belegondolva ehhez kapcsolódóan, hogy magamat idézzem:
"Az elsõ izzasztó emelkedõn, amikor megpróbáltunk páran feltekerni - a felfelé toló kígyózó sor ellenére - gondolván, hogy elengednek minket, mert legalább a szándékot, hogy "mi legalább megpróbáljuk" értékelik történt, hogy egy kisjány, olyat beszólt az "elengednél?"-re, miközben megpróbáltam a tüdõm a visszanyelni, nehogy kiköpjem, hogy nem tudtam sírjak vagy nevessek (nagyjából idézem):
- Toljad te is, mert, akik eredményt akarnak elérni, azok már rég elmentek itt...
Kész voltam... megsemmisülve szálltam le tolni..."

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Köszike mindenkinek, de semmi bajom, tökéletesen mûködök.
Nem sikerült kialudni magam, és most dolgoznom kell(ene). Ennyi gondom van. Brühühü...

Tanult kollegáim! Rávilágítottatok a 2009-es Mátra-maratom fénypontjára:
A tálcányi teljesen szétolvadt tibicsokiba mártogatott banánt nem sok dolog tudja überelni. Yeahhh!!!

Dave: Tegnap én egyszer, asszem, hívtalak téged. ...vagy mit csináltam vajon, hogy a te nevedet írta ki a telefonom!?...
A haveromat akartam hívni, aki akkorra már ott is termedt mellettem.
Asszem, ez a párás szemüveg, remegõ kéz, motocross kesztyû, szar telefon kombináció miatt lehetett. Bocsika.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
István: http://forum.bikemag...3&postcount=965

Én a szénégetõknél ettem a csokis banánt :D Ott már kezdtem éhes lenni (tudom, ilyenkor már régen rossz), így csak ott álltam meg pár percre.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Ismét gratulálok a helyezetteknek és mindenkinek, aki megcsinálta! :clap:
Atuschnak mielõbbi felépülést!
Epyc: hol találtad a képeket?
Röfi: igen, terepkerékpár. Epyc nem panaszkodott, hanem a pályát dicsérte :D
Megint sereghajtó voltam, és meghaltam, az idõ és a terep kiváló volt, nagyon élveztem. A 2. frissítõnél mogyorós csokis banánnal, a harmadiknál pedig sörrel :D vártak minket.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Valaki(k)hez beférek még 24órásra szállásra?
Ride 'n' roll

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
A híd engem is megtréfált. Elõtte szöszöltek így le kellett szállnom. Mérgelõdtem, hogy a fene, felléptem sáros cipõvel a hídra és ha nincs korlát beesek mederbe. Trutyi sár volt a híd eleje. A hónom alá kaptam a korlátot. Így azt mondom szerencse volt az elõttem tébláboló, mert ha nincs ott senki, megyek át rajta, ahogy szoktam és szép zakó lett volna a vége. Így csak egy kis tántorgással szórakoztattam Barnát.
Majd Korcs megmondja, hogy én zaklattam e.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Gratula minden mátrázónak!

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Izom: 5óra3perc lett. Most "Csire Sanyival" vagyok holtversenyben. :D
Vagyis Eszterrel, aki a Sanyi nevezésével indult.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
atusch: mennyi lett az idõd? most nem látlak közvetlen mellettem:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Röfike: nem mondod... :D