Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Készül valami?
Tavaly is nagyon jó voltál Boldogh Apuka! ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
THULE bringasínt keresek most hétvégére, nekem nincs elég:( :)

értemegyek, és viszek fagyit is, vagy vattacukrot:)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A 24 órás szervezõ Harangnak tudja valaki a ímélcímjét??
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
jólvan, jólvan, bocsáss meg:D kár ezen vitázni, olyan mint a Holló és a róka címû mese. A róka ragadozó, a holló pedig rovarevõ, és egy tejterméken vitatkoznak:D

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Jajj, de kis viccesek vagyunk!
Na azér' csak óvatosan a beszólásokkal!

És persze nem is én lettem sáros. A sár lett atusos.

:D
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

hali
hol lehet látni a mátrás videót? pl azt ahol Atusch a patakkal létesít kapcsolatot?:D

BringaTV

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

hali
hol lehet látni a mátrás videót? pl azt ahol Atusch a patakkal létesít kapcsolatot?:D

Érdekelne, amint a havi folyó ügyeit rendezi? :-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Videót még nem találtam,de itt az eredménylista:http://www.mozgasvil...top4maraton.pdf

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
hali

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz: Azért jó lenne, ha visszahívnál... :s

Az a telefonom ki volt kapcsolva. Azt a számot már nem használom, ha nem muszáj. A másik számomat még most sem mentetted el. 06 30 638 4230, ezen hívj. Ez mindenkire vonatkozik!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szia Zoli517!
Kicsit rövid lett a bemutatkozásod.

Kkrisz: Azért jó lenne, ha visszahívnál... :s

zoli517

zoli517

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Kkrisz: akkor a többi debreceni csapatnak is ti fõztök? :D

Persze. Tekerünk is helyettük. Sõt, moziba is elvisszük õket:)

Röfi: péntekre választ kapsz.

Dina: Még mindig nagyon szeretem az almáspitét! :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Nagyon-nagyon köszönöm mindannyiótoknak:love:, hogy nem kellett kihagynom ezt a versenyt amiatt, hogy Dórit nem volt kivel itthon hagynom. Fõleg Atus (utazás, türelem :)), Nitr-O (nevezés), Soma (szállás, fagyi :D), Ynga (nörsz :)), és Leonak, ki nincs itt a fórumon, de vigyázott a csajaimra, amíg tekertünk. Meg mindannyiótoknak a hozzájuk való kedvességeteket a szálláson. Komolyan. :) Így utólag örülök is neki, hogy magammal kellett vigyem, remekül érezte magát :) Ráadásul lesznek képek róla is a Mátra honlapján, mivel felmászott Anna mellé a dobogóra

bükkön nagyon fej-fej mellett voltunk, most hol maradtatok le? vagy a híd után lassabban jöttetek?

a kipihenésrõl annyit, hogy reggel 6ra jöttem dolgozni o-óóó :)

a srác a sípálya tetején a mikrofonnal nézte a csajok rajtszámát, volt nála egy papír a nevekkel hozzá, és úgy biztatta õket. elõttem ment egy lány, férfi névvel futott. nézett is a mikrofonos, hogy hogy lehet.
mellettem jött Eszter, nézi a rajtszámot, már nem is csodálkozott, hogy õ is fiú:D

igen, a mikrofonnal nézte!

Atus úriember, nem fogja ide beírni, hogy fõleg miattam jöttünk lassabban: én felfelé bírom tekerni, de a visegrádi balesetem óta lefelé csak óvatosan ereszkedem ilyen köves-gyökeres pályán, mint itt volt. Bükkön jobban mertem lefelé is, azért mentünk jobb idõt.
(jellemzõ, hogy volt egy Rock Machine mezes hosszús srác, kb. 25 km-t haladtunk vele együtt úgy, hogy felfelé megelõztem, lefelé elszáguldott mellettem, újabb emelkedõn visszaelõztem, majd lefelé megint õ..)

Jah, most látom, már beírta. nem baj, azért úriember õ... :D:D

Meg visszanéztük a tévés fickó kameráján az Atus patakátúszását is... igazi szenzációvadász "médiaszakemberrel" volt dolgunk: miután a vérzõ Atust meg a keróját kihúzták a patakból, vidáman közölte vele: te már biztosan benne leszel a tévében...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Gratula kedves sztárvendégeinknek!(Levi,Danika,és persze Sanyi,aki jobbat ment mint valaha... ment:))
És elsõsorban azoknak,akik az ismeretlenség homályából elõtörve végigzúztak a mátrán!
Rosszmagam sem tétlenkedtem,gyíktestem kondicionálása végett tekertem asszonykámmal egy bükk 50et,és egy szilvás 70et a hétvégén,valamint találtam egy régi bányautat,ahol a szombati kis esõ után száz méter mászás után elsaRasodtam...
http://szarvako.lord...ctureid/8273300

És legutolsó sorban:Belsõ forrásaim szerint az alleycat-em összeállt,és megrendezésre kerül kb szeptember 25 vagy 26.án,attól függ,hétvégén legyen -e!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Soma: Ez a Lovardában lesz. http://www.vwdebrecen.hu/

Halihó

Tudom,már linkeltem ide be régebben.
Várok minden érdeklõdõt sok szeretettel. :D
A bogarasok tényleg elég "bogaras"népség.Õrültebbek mint a kerósok. ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Dina, Soma: Elkértem a konyháslányoktól a fõzõzsámolyt edénnyel. Lesz miben fõzni a perkeltet! Illetve a Combo is a miénk.

Mátrásoknak gratulálok!

Kkrisz: akkor a többi debreceni csapatnak is ti fõztök? :D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Én a "nagyok" tanácsára 3,5-4 re fújtam fel. Meg is számoltam lefelé, hány csigolyám van.:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Dina, Soma: Elkértem a konyháslányoktól a fõzõzsámolyt edénnyel. Lesz miben fõzni a perkeltet! Illetve a Combo is a miénk.

Mátrásoknak gratulálok!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

ja az a kis híd!

ott le kellett vinnem a kerót, mert elõttem tolta az egyik srác. a hídig viszont frankón lezúztam, nem csúszkált

ti milyen nyomáson mentetek végig?

Elõl közepesen kemény, hátul kicsit keményebb, ujjbeggyel mért nyomáson! Wehehehehehe!