Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Csak a puhányok mennek Szegedre! A kõkemények montiznak és országutiznak a hegyekben! :D

Valaki esetleg szombati tekerésre országutizni?:) 2 kocsit kell megtölteni!

Haggyadmá, egy meccs után úgy kéne lehúzni a pályáról.:D (vagy még közben.)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Változott a program, szombat és vasárnap kivételével bármely nap jó binyózni. (Hegyekben, itthon, mindegy.)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor téged átbaszott,nekem azt mondta csak holnap jön ;)
(csak hogy szítsam a feszültséget :D )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
hívtam, de már ma jön haza :(
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Valaki nem jár holnap Pöstában?
Egy fotóstáskát kéne hazajuttatni.
danke

Hivd Danit.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Valaki nem jár holnap Pöstában?
Egy fotóstáskát kéne hazajuttatni.
danke
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Csak a puhányok mennek Szegedre! A kõkemények montiznak és országutiznak a hegyekben! :D

Valaki esetleg szombati tekerésre országutizni?:) 2 kocsit kell megtölteni!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Szombaton kollektív biciglizés a hegyekben, aki tud jöjjön, aki nem az pedig adhat kölcsön egy kekkét, mert az enyémnek nincs melsõ lába. :)

A csapat egy része Szegeden lesz (köztük én is), így én passzolom. Meg egy gyengéd tavaszi sarazás egyébként sem hiányzik.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szombaton kollektív biciglizés a hegyekben, aki tud jöjjön, aki nem az pedig adhat kölcsön egy kekkét, mert az enyémnek nincs melsõ lába. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Aki falun nõtt fel mindenki látott ilyet... :)
Nagyapám is amikor ilyeneket mondott hogy sezlony,kóperta meg hasonlók,csak néztünk..
Most olvasok egy könyvet,abban is emlegetik a kópertát .

Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Dórika tegnap hatalmasat esett arcra, felsõ ajka mint egy fél ping-pong labda, hatalmas repedéssel középen (foga szerencsére megmaradt). Jön ma este Apukám, nézi Dórát, ezt meséli a lányoknak:
"Tudjátok, az én gyerekkoromban még nem volt gyerekkerékpár, nagy parasztbringán keceltünk, egyszer akkorát estem a biciklivel, hogy ömlött a vér a hónom alól, akkor egy ideig nem volt kedvem biciklizni, de aztán hamar meguntam, és újra biciklire ültem."
Ismerte-e valaki a kecel szót? Én már tudom mit jelent, Nagyapa elmagyarázta a lányoknak, de most elõször hallottam. :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
amikor a Kryptonite ereje meghorpasztja a vázat is :D
vagyis a tolvaj ereje :D
@jandavidd @EegdeVeer cool! Niet zo cool: ik kwam er net acht... on Twitpic

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Isten éltesse Kutyát, és a többi Gergõt, Gergelyt, Györgyöt!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Ügyes! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Az kemény. Kábelkötegelõ se lett volna rossz vagy 40 darab.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Beszarás!!!! :D

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Itt a jó idõ!
Kihasználtam a szabadnapom és tettem egy kisebb kört Hajdúsámson-Martinka-Panoráma út- Vámospércsi út felé.
Egy kis hiba csúszott a gépezetbe. A külsõm drótpereme megadta magát két oldalt s eltörve átszúrta a belsõt is, aminek következtében olyan lett a Red Bull hátulja, mint egy vízágy, furcsa volt, hogy hátsó teleszkóphatást éreztem, pedig nincs is, szinte kidobált a nyeregbõl.
Mikor észrevettem, hogy laposodik a kerék leszálltam, s ekkor ért a felismerés hogy gáz van, nem is kicsi, innen lehet séta lesz...
Leszedtem a külsõt s meglepve láttam a kiálló drótdarabokat az egyik befelé, a másik kifelé állt. Azért megpróbálok ezzel hazamenni, de hát mit csináljak? foltom volt, a belsõt foltoztam, de drótperem nélkül mi legyen? A felfújt belsõ ledobja a külsõt a felnirõl. Két ember állt meg segíteni, az egyik csak szóbeli támogatást nyújtó verseny bringás srác volt, de mivel hasznos segítséget nyújtani nem tudott, útjára engedtem. Késõbb megállt egy ismeretlen city bike-al bringás táskával egy jótevõ! Megpróbáltam a külsõt szigetelõszalaggal rögzíteni, de csak 20 cm volt a tekercsen az meg semmire nem elég... A srác szerencsére talált a táskájában 1,5 m zsineget, amivel elkövettem ezt --->> Feltöltött kép
MacGyver meg elmehet a sunyiba :-D
Csodák csodájára mûködött! 7 km-t tudtam vele tekerni! Kitartott a Panoráma Étteremtõl egész a Veress Péterig! Ott azonban a gumi másik oldalán is levállt, ledobta a peremrõl, így már csak tolni lehetett, de ez már kibírható volt.
Köszönet az ismeretlen jótevõnek, s tanulságként , csak annyit mondtam magamnak: mindig legyen nálad szigetelõszalag, vagy legalább 5-6 m zsineg :)
Red Bull4ever

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Minden tiszteletem az uraknak (mert a nõkre is gondoltak) , és a hölgyeknek is ! Akinek van kedve egy kis Zoltán/Nõnapi ( De genya vagyok, hogy elõre a Zoltánt írtam!) kukit fogyasztani , az fáradjon be a kis Chilibe, ott kaphat! Csipisz szombaton nem kienni az egészet! :D Meg amúgy köszi ,igazán Csipiszes a képregény mûved a Facebook-on, a triumvirátus 1 tagja megmutatta! :) Köszi Rolandnak és Gerinek is, hogy a nagy "zsákos" képet megosztotta másokkal!
Ez jellemzi , hogy milyen aranyos és jó emberekkel vagyok körülvéve! :D Pusszantás mindenkinek!
Dani igazán ötletes volt a farsangi öltözéked, mintha magamat látnám! :D

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Holnap reggel lõtéri dombozás?:)
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Sok Zoltánnapját a nõknek!

Tetkót biztos nem varratnám magamra,inkább akkor már a arcod Gábor ;)

Pókmalac
Fixi